Medewerker zorgadministratie, Neurologie

Groene Hart Ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Groene Hart Ziekenhuis

Staf en ondersteuning mbo-niveau 16-24 uur FWG 35

Bij ons op de poli Neurologie vind je het nog: interesse in wie jij bent, als collega én als mens. We gaan op een warme en collegiale manier met elkaar om en de sfeer is gemoedelijk en hartelijk. Iedereen is benaderbaar, er staat niemand op een voetstuk.


Neurologie is het specialisme dat zich vooral bezig houdt met de behandeling van aandoeningen aan de hersenen en daaraan de verbonden zenuwen, ruggenmerg en spieren. Veel processen in het lichaam worden vanuit de hersenen aangestuurd. Onze bewegingen en lichamelijke vermogens, de manier waarop we ons gedragen, de waarnemingen die we doen, het vermogen om te spreken, het bewustzijn en geest: ze zijn allemaal afhankelijk van wat er gebeurt in de hersenen, zenuwen, ruggenmerg en spieren.
Als medewerker zorgadministratie verricht je je werkzaamheden op de polikliniek en secretariaat. Deze diversiteit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Dit in combinatie met de gezelligheid binnen ons team, maakt dat we met veel plezier en een lach op ons gezicht naar ons werk gaan.


Dit ga je doen

Je bent voor de patiënt echt het vriendelijke gezicht aan de balie en het visitekaartje van de afdeling Neurologie. Je werkzaamheden bestaan uit het aanmelden van patiënten, het voorbereiden van de spreekuren en het maken van vervolgafspraken. Het aanvragen van (routine)onderzoeken en de afspraken hiervoor inplannen pak je op, net als het registreren en controleren ervan in DBC’s. Een flexibele instelling is in deze functie belangrijk. Je kunt goed en snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden Naast onze ultieme vraagbaak aan de balie en de telefoon ben je ook onze secretariële en administratieve steun achter de schermen. Kortom, we kunnen op je bouwen.


Dit breng je mee

 • We vinden het vanzelfsprekend dat je minimaal een mbo-opleiding hebt afgerond en de medische terminologie kent
 • Werkervaring in de gezondheidszorg heeft onze voorkeur
 • Je kunt werken met MS Office en het is prettig als je ook bekend bent met Nexus zorglogistiek en Nexus EPD (pre)
 • Talent voor overzicht en absolute nauwkeurigheid vinden we belangrijke eigenschappen
 • Net als het kunnen schakelen met en tussen patiënten van 0-100 jaar
 • Je hebt het talent om lastige materie helder en duidelijk uit te leggen
 • Je hebt daarnaast oog voor wat er op de afdeling nodig is en springt daar flexibel op in
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag)


Bij ons krijg je

 • Een warm welkom
 • Een dynamische werkvloer met informele sfeer
 • Op loopafstand van trein en bus en vlak bij de A12
 • Een dienstverband van 16-24 uur per week
 • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 35 op basis van opleiding en ervaring, tot € 3276,- bruto op basis van 36 uur
 • 8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 maandsalarissen per jaar!)

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies. Ook bieden we veel mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Via het GHZ Leerplein zijn tal van online trainingen, e-learnings en masterclasses beschikbaar die je op eigen tijd en plaats kan volgen.


Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.


Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen den Hertog, [email protected] of Cora Demoed, teamleider RVE Neurologie, 0182 5050505 dect 3052, [email protected]


Zo zorgen we dat 't klopt:

Ook je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Medewerkers van het GHZ (met uitzondering van artsen in loondienst) vallen onder de cao ziekenhuizen. Een paar van onze arbeidsvoorwaarden:

 • Je pensioen wordt opgebouwd bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Het GHZ betaalt de helft van de premie.
 • Je reiskostenvergoeding is gebaseerd op de afstand huis-werk en het aantal werkdagen. Ook al is het maar een paar kilometer, dan krijg je al een (kleine) vergoeding.
 • Met het 'Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden’ kun je een persoonlijk pakket samenstellen dat aansluit op jouw situatie.

Marleen den Hertog of Cora Demoed, teamleider RVE Neurologie

0182 5050505 dect 3052

[email protected] of [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vergunningverlener Milieu

Omgevingsdienst Midden-Holland, Gouda, Zuid-Holland
€ 3.558 - € 5.247 per maand
1 week geleden
Vergunningen zijn voor bedrijven van groot belang. Als vergunningverlener Milieu zorg je ervoor dat bedrijven over actuele vergunningen beschikken die handhaafbaar zijn en voldoen aan de wet- en regelgeving. Hou jij van diversiteit en kom je graag in contact met zeer uiteenlopende bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vergunningverlener Milieu 24 - 36 uur Solliciteer vóór donderdag 11...
Omgevingsdienst Midden-Holland

Catering Medewerker Gouda

Tempo-Team, Gouda, Zuid-Holland
€ 13,6 per uur
3 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een leuke baan? Niet op één locatie maar verschillende? Lekker afwisseling dus! Vind jij het niet erg om ook avonden te werken? Ga dan aan de slag als catering medewerker! Lees snel verder: Wat bieden wij jou Uurloon van € 13,60 per uur! Lekker! Doorgroeimogelijkheden Flexibele uren Zelf je rooster bepalen! #werkplezier! Wie ben...
Tempo-Team

Fitness / milon coach

Living Well Sport & Fitness, Gouda, Zuid-Holland
€ 14 per uur
3 weken geleden
Functieomschrijving Voor onze locatie in Boskoop zoeken wij een sportieve en enthousiaste Milon Coach/sportadviseur die met ons de uitdaging aan wilt gaan om onze leden in de club te helpen. We gaan er samen voor zorgen dat jij er klaar voor bent om onze leden te ontvangen. Als Milon Coach ben je verantwoordelijk voor de klanten die komen trainen in...
Living Well Sport & Fitness