Doktersassistent/Secretaresse Polikliniek Nierziekten

LUMC


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.315 - € 3.223 per maand
Contract type: Voltijd
LUMC
Ben jij die enthousiaste, gedreven en service gerichte secretaresse of doktersassistent die houdt van samenwerken en afwisseling? Ben je in staat om de juiste vragen te stellen en hiermee de zorgvraag goed in te schatten? En heb je daarnaast ook nog affiniteit met eHealth? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker op de Polikliniek Nierziekten ben je onderdeel van het team, waarmee je de dagelijkse gang van zaken runt. Zo verricht je verschillende secretariële en administratieve werkzaamheden die dicht bij de medische zorg liggen. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch beantwoorden van vragen en voer je (telefonische) triage uit. Daarnaast plan je afspraken in, coördineer je de spreekuren tijdens een baliedienst en verzorg je de correspondentie naar patiënten en zorgverleners.

Ben je al opgeleid tot doktersassistent? Dan geef je ook voorlichting aan Nierziekten- en transplantatie patiënten en patiënten met een auto-immuunziekte.
Op onze polikliniek krijgt eHealth een steeds grote rol. Je bent nauw betrokken bij deze ontwikkelingen waarbij het doel is om de patiënt steeds meer te betrekken bij zijn/haar eigen behandeling. Daarnaast voer je ook enkele handelingen uit, zoals het aansluiten van een
24-uurs bloeddrukmeter en het verwijderen van agraves.

Nog geen opleiding tot doktersassistent?
Wanneer je nog geen opleiding tot doktersassistent hebt gevolgd, bieden wij jou deze graag aan (na een inwerkperiode van minimaal 6 maanden) en nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Op dit moment volgen diverse medewerkers de opleiding tot doktersassistent. Ons toekomstbeeld is dat de ondersteuning van de polikliniek straks bestaat uit een team van doktersassistenten. (Indien je nog niet beschikt over de opleiding tot doktersassistent, is het een vereiste om tijdens de -tweejarige- opleiding een contract aan te gaan van minimaal 32 uur per week. Dit is inclusief één lesdag per week. De opleiding start in januari en september).

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en hebt ervaring met diverse administratieve werkzaamheden
  • Je bent IT-vaardig, hebt bij voorkeur ervaring met HIX en affiniteit met eHealth
  • Verder heb je ervaring met het werken in teamverband en heb je voldoende computer- en Office vaardigheden voor administratieve ondersteuning;
  • Je bent ambitieus, hebt een hart voor patiënten en de medische zorg en bent flexibel ingesteld;
  • Tot slot ben je stressbestendig, servicegericht, kun je makkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden en weet je goed prioriteiten te stellen.

Wat bieden we jou?

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!


Waar ga je werken?

Je komt te werken op de polikliniek Niercentrum. Het team bestaat uit medisch secretaresses en doktersassistenten. Je werkt nauw samen met medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, researchverpleegkundigen en andere collega’s uit diverse specialismen.
Het Niercentrum is een polikliniek waar veel vernieuwing en wetenschappelijk onderzoek standaard onderdeel zijn van de poliklinische zorg rondom patiënten. Dit maakt het Niercentrum een uitdagende omgeving waar jij een diverse en flexibele taak hebt als een belangrijke ondersteunende kracht binnen de organisatie. De polikliniek valt onder de hoofdafdeling Interne Geneeskunde. Op onze polikliniek wordt topreferente zorg geleverd aan onder andere niertransplantatiepatiënten, patiënten met een complexe nierziekte en patiënten met nierfalen.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride. Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

Meer informatie

  • Je salaris bedraagt minimaal € 2.315 ,- en maximaal € 3.223 ,- bruto per maand (schaal 5M, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband. Doorgroeien naar schaal 6M (minimaal € 2.493 ,- en maximaal € 3.382 ,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) behoort tot de mogelijkheden.
  • Je werkt maandag, woensdag en donderdag tussen 8:00 en 17.00 uur.
  • Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Sabrina Hendriksen – manager, poliklinieken HAIG en Klinische Research Unit Interne Geneeskunde [email protected] Tel. 071 529 83 11

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur leren en ontwikkelen

De Nederlandse Transplantatie Stichting, Leiden, Zuid-Holland
€ 5.084 per maand
1 dag geleden
De Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) verbindt organisaties en medisch professionals die samen mogelijk maken dat mensen een nieuw orgaan of weefsel kunnen krijgen. We zorgen ervoor dat alle professionals hun werk goed kunnen doen en dat iedereen die te maken krijgt met donatie goed geïnformeerd wordt. Help jij de NTS om medisch professionals te ondersteunen door het ontwikkelen van scholingen,...
De Nederlandse Transplantatie Stichting

TS Associate

UL Solutions, Leiden, Zuid-Holland
1 week geleden
Works on projects, learns through observation and gains knowledge from (senior) team members and through hands-on experience. Ensures goals and objectives are met within an arranged time frame. Develops technical, personal, and market domain knowledge and skills. Acquires good understanding of the global transaction security business. Able to perform research and absorb knowledge about an indicated and market related topic,...
UL Solutions

Verkoopmedewerker flexibel Leiden Luifelbaan

Bakker Van Maanen, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
Voor ons filiaal in Leiden, Luifelbaan zoeken wij een teamspeler welke op flexibele basis beschikbaar is op werkdagen en eventueel in het weekend. Jij bent een verkooptalent met een goed humeur. Je bent energiek en weet dat enthousiasme aan onze klanten over te brengen. Hoeveel uur en op welke dagen jij werkt, stem je af met het team. Onze nieuwe...
Bakker Van Maanen