Teamleider Bouw

BINX Smartility


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
BINX Smartility

Dit ga jij doen

Ben jij een natuurlijke leider met een passie voor integrale projecten en bouwtechniek? Ben je helemaal in je elementen als je met een integraal team samen uitdagende en technisch hoogstaande projecten kunt werken? En is kosten en voortgang bewaken jou op het lijf geschreven? Dan is BINX op zoek naar jou!


Wat mag je bij ons verwachten?


 • Vaste aanstelling na een jaar
 • Een betrokken en open cultuur
 • Integrale werkwijze
 • Altijd mooie, unieke projecten

Wat ga je doen?


Als teamleider heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je bent verantwoordelijk voor het totale project, van ontwerp tot en met de realisatie. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Als teamleider ben je samen met de projectleider installatietechniek verantwoordelijk voor grote integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten/ bouwteam) met een projectomvang van tussen de tien tot veertig miljoen euro. Deze projecten worden opgepakt door een gedreven integraal projectteam. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert (bouw)kennis en je onderhoudt contacten met BINX-makers. Door jouw manier van handelen creëer jij overzicht en ben je in control. Hierdoor anticipeer je tijdig bij veranderende omstandigheden en speel je in op kansen.


Je wordt onderdeel van een integraal (bouw en installatie) team, dat bestaat uit modelleurs, engineers, procesengineers en werkvoorbereiders. Jij bent de aanjager van het team op het bouwkundige gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren. Je regisseert de (digitale) processen. Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaatgerichtheid zijn termen die jou op het lijf geschreven zijn. Bij ons word je uitgedaagd om met (creatieve en innovatieve) oplossingen te komen en wordt initiatief nemen zeer gewaardeerd. Naast het aansturen van je team werk je als teamleider nauw samen met bedrijfscoaches.

Verantwoordelijkheden


 • Het motiveren, faciliteren en aansturen van het projectteam op tijd, geld en kwaliteit
 • Financiële bewaking en beheersing van het project
 • Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en engineering van het project, waardoor de realisatie zo optimaal mogelijk verloopt
 • In tenders meebeslissen over bouwkundige concepten en planvorming
 • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met BINX-makers en leveranciers
 • Bijdragen aan de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering door het verhogen van de kwaliteit in processen en werkmethoden

Projecten waar jij aan kan werken

Thorbecke Rotterdam

Stichting BOOR Voorjaar 2023

DV&O Zaanstad

Rijksvastgoedbedrijf 2023 - 2024

Wat heb je nodig?

 • Heel veel enthousiasme;
 • Ervaring met het leiden van bouwkundige utiliteitsprojecten;
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré;
 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de bouwtechniek;
 • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten te leiden met gebruik van alle digitale mogelijkheden;
 • Andere omschrijven jou als een aanjager, overtuigend, optimistisch, een teamplayer en daadkrachtig.

Niet alles afgevinkt? Geen probleem! Laten we samen jouw droombaan creëren.

Wat levert dat op?

 • Een uitdagend en veelzijdig takenpakket, waarbij je zelf veel initiatief kunt nemen en verantwoordelijkheid ontvangt. Veel vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen.
 • Flexibel werken; het is hier geen probleem om een dag thuis te werken, vanaf de bouwplaats te werken of bij een van onze andere vestigingen in het land.
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra: 43 verlofdagen per kalenderjaar, een super goede pensioenopbouw bij BPF, een vast bedrag voor jouw duurzame inzetbaarheid en een goed salaris.
 • Maar bovenal een hele menselijke organisatie waarbij wij veel aandacht hebben voor het individu en we betrokkenheid bij elkaar heel belangrijk vinden.
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team; na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.
 • Een dynamische, no-nonsense organisatie, waarin integraliteit en innovatie voorop staat, zonder hiërarchische belemmeringen waarin jij je volop kunt ontwikkelen.
 • Een team dat staat te popelen om met jou samen te werken. Professioneel, gezellig en gedreven!
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling. Dit maak je bij ons gemakkelijk bespreekbaar en geven we samen passend vorm.
 • Werken bij ons is echt bijzonder: welkom in ons 'werkcafé'! Hier hebben we alles flexibel en vrij ingericht zodat samenwerken op z'n best gaat, en dit allemaal in een vrolijke, gemoedelijke, nuchtere sfeer.
 • Een auto van de zaak, die je ook privé mag gebruiken.

Kortom, hard werken en plezier maken gaat hand in hand!


in 4 stappen naar jouw nieuwe baan als Teamleider Bouw

solliciteren

Past deze functie helemaal bij jou? Leuk! Laat jouw gegevens hier achter, dan nemen we snel contact met je op.

Kennismaken

Tijdens dit gesprek willen we je graag beter leren kennen en ontdekken hoe goed je in ons team zou passen. Wat zijn jouw drijfveren en waar word jij vrolijk van? En wat mag je van ons verwachten?

voorstel

Zijn we beiden enthousiast? Dan zullen wij jou een voorstel doen. Hopelijk draag jij binnenkort jouw steentje bij aan onze uitdagende projecten!

Gefeliciteerd!

Welkom! Je hebt getekend en bent officieel een deel van ons team. We kunnen niet wachten om je ideeën tot leven te zien komen en samen te groeien.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Customer Service medewerker | export nomination desk

Cleve & Zonen B.V., Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE / EXPORT NOMINATION DESK Afdeling: Export Groupage De functie: Op de customer Service afdeling behandel je offerte aanvragen, exportboekingen en allerlei service vragen voor alle klanten wereldwijd. Op onze Export Nomination desk sta je in nauw contact met agenten, geef je tarieven af en volgt boekingen op waarbij je shippers door heel Europa benadert om zendingen namens...
Cleve & Zonen B.V.

Assistent Jeugdbegeleider | Rotterdam - Ommoord

Pameijer, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.127 - € 3.067 per maand
4 dagen geleden
Ben jij enthousiast en wil je werken als Assistent Jeugdbegeleider in Rotterdam - Ommoord? Bij Pameijer begeleid je kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Je helpt hen thuis, op school of tijdens dagbehandelingen om sociale vaardigheden te verbeteren en praktische vaardigheden aan te leren, allemaal volgens een ondersteuningsplan. Wat ga je doen? Voor jongeren die niet...
Pameijer

Toezichthouder bouw

Continu Professionals, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.100 per maand
6 dagen geleden
Heb je vragen? Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Jay Ceuppens. Referentienummer V-101063 WHATSAPP MET ADVISEUR SOLLICITEER NU Je hebt nog 29 dagen om te solliciteren Functieomschrijving Ben jij een ervaren toezichthouder met kennis van complexe utiliteitsgebouwen? Wil jij werken aan interessante projecten en meewerken aan de realisatie van mooie bouwwerken?...
Continu Professionals