Chauffeur C

Logistic Force


Datum: 1 week geleden
Stad: Cuijk, Noord-Brabant
Salaris: € 15,08 - € 18,35 per uur
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Ben jij zoek naar een baan als chauffeur met C in de regio Cuijk, En heb je ervaring op een portaalauto? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Bij ons Logistic Force wordt je echt met open armen ontvangen! Wij weten wat er in de transportwereld speelt, en denken altijd met je mee ook over jouw toekomst.

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Cuijk op zoek naar een chauffeur met C rijbewijs en ervaring op een portaalauto. In deze functie ga je met een vrachtwagen op pad om afzetcontainers 6 m3 (grof vuil of bouwafval) van en naar bouwlocaties en particulieren te brengen. Het werk is in zoverre fysiek dat de containers afgenet of afgezeild moeten worden in verband met gevaar voor afvallende lading.

Dit is een zeer afwisselende baan en alles kan je geleerd worden!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Je hebt een geldig C rijbewijs en code 95;
  • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart;
  • Je hebt minstens één jaar C rijervaring met combi haakarm of portaalwagen;;
  • Je bent klantgerichte ingesteld en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkinzicht.


Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificaat of bereid bent dit op korte termijn te halen.

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op verschillende manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Afhankelijk van je werkervaring verdien je tussen de €15,08 en €18,35 bruto per uur. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren wij er ook in d.m.v. bijvoorbeeld code 95 nascholing. Je zou niet de eerste chauffeur zijn die bij Logistic Force een aanvullende opleiding volgt. Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs is dat 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag gaat!

Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

BOL Stagiaire

Action, Cuijk, Noord-Brabant
3 weken geleden
(Parttime, uren per week afhankelijk van de stage-wensen) “Als stagiair zorg jij samen met je collega´s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.” Wat ga je dagelijks doen Je hebt een afwisselende stage met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s...
Action