Uitvoerder Scholenbouw

Nivel


Datum: 1 week geleden
Stad: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Salaris: € 3.500 - € 5.500 per maand
Contract type: Voltijd
Nivel
Als Uitvoerder ben je binnen deze organisatie een echte ''Schipper van de bouw''.

Samen met de Werkvoorbereider en Projectleider ben je verantwoordelijk voor de goede uitvoer van de projecten. De meeste projecten die je draait zijn richting de scholenbouw, maar het gebeurt zeker dat je een tranfsormatie, renovatie of nieuwbouw project krijgt richting de woning-, leisure- of utiliteitsbouw. Door al die variatie is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk!

Binnen deze functie ben je natuurlijk veel op de projecten. Deze zijn vooral in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Alphen aan den Rijn. Om hier te komen, krijg je een auto van de zaak!

Functie-eisen
  • Minimaal MBO 4 Bouwkunde;
  • Drie jaar relevante werkervaring;
  • Een autorijbewijs;
  • Kennis van Revit.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een mooi salaris, voldoende doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je ook een auto van de zaak!
Ook krijg je toegang tot een persoonsgebonden opleidingsbudget, die doorgroeien nog makkelijker maakt.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Max Dielwart
Telefoon: 0618072975
E-mail: max[at]nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovaties van utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, scholen en sportaccommodaties. Daarnaast is onze opdrachtgever een deskundige en betrouwbare partner voor woningbouwcorporaties, VvE beheerders en andere vastgoedbeheerders bij het uitvoeren van grootschalige (woning)renovaties.

Een vrijdagmiddag borrel is wekelijks onderdeel van jouw werkzaamheden en bedrijfsuitjes 2 tot 3 keer per jaar zijn niet weg te denken van de jaarlijkse planning. Met meerdere barbecues per jaar, zelfs in de winter, ben je voor een gezellige werksfeer hier aan het juiste adres!

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vrachtwagenchauffeur LZV Nacht

Wolfram Chain, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 3.100 per maand
13 uur geleden
Ga aan de slag en verdien een salaris tot € 3.100,- bruto per maand met daarbovenop nog dikke toeslagen! Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur en werk jij graag in de nacht? Ben je daarnaast in het bezit van een LZV certificaat of ben jij bereid om deze te behalen? Dan is dit de ideale baan voor jou. Ga aan de...
Wolfram Chain

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Philadelphia, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
€ 3.694 - € 5.370 per maand
2 dagen geleden
Voor diverse woonlocaties in regio Midden (zoals Alphen aan de Rijn en Gouda) is het Expertisecentrum van Philadelphia op zoek naar een Gedragsdeskundige voor 24 tot 32 uur per week. Vind jij een uitdaging in het zoeken naar mogelijkheden voor onze cliënten met een verstandelijke beperking? Ben jij iemand die durft te kijken achter het gedrag dat onze cliënten laten...
Philadelphia

Schadehersteller

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V., Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
1 week geleden
Alphen a/d Rijn 40 uur p/w Heb jij zin om jouw vakmanschap in te zetten en onze klanten weer op weg te helpen met een auto die eruitziet als nieuw? Wat ga je doen? Met jouw vakkundigheid breng je auto’s terug in hun originele glorie. Het is jouw taak om plaatwerk naadloos te laten aansluiten, waardoor onze klanten met een...
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.