Anesthesioloog

Bernhoven


Datum: 2 weken geleden
Stad: Uden, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Bernhoven

Ben jij een gedreven professional die gelooft dat de beste zorg ontstaat door samen met de patiënt te beslissen over de behandeling? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Bernhoven maakt graag kennis met je om in gesprek te gaan over een periode van waarneming die op korte termijn kan starten!

Anesthesioloog, dit ga je betekenen

In de volle breedte oefen jij de anesthesiologie uit. Je werkt op het operatiecomplex met negen operatiekamers. Deze kamers bevatten allen moderne apparatuur, waarbij ook de verslaglegging volledig is gedigitaliseerd. Je ziet alle electieve patiënten op het preoperatief spreekuur. Je werkt nauw samen met een hecht team van diverse disciplines. Je collega's van de vakgroep anesthesiologie zijn enthousiaste en gedreven personen, waaronder vijf pijnspecialisten. In totaal werken er 13 personen bij de vakgroep. Jaarlijks wordt zorg geleverd voor ongeveer 15.000 ingrepen voor een breed scala aan patiënten. De patiënten zijn bij jou in uitstekende handen.

Wat zet je in

Patiënten participatie en samen beslissen staan centraal bij jou. Met jouw ambitie zet jij je met hart en ziel in om patiënten beter te maken en draag je bij aan de beste zorg. Je doet jouw werk met aandacht en focus. Met jouw stressbestendigheid weet je de rust te bewaren. Je enthousiasmeert vanuit je eigen gedrevenheid en valt op door je positief doch kritische inslag met heldere communicatie.

Wat Bernhoven je biedt

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar

Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 15 april 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Colin van Velzen, vakgroepleider/anesthesioloog, op telefoonnummer 0413-401353. Een aanstellingskeuring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.Wat heb je nodig?

  • Een RGS-registratie als anesthesioloog
  • Je beheerst de anesthesiologie over de volle breedte
  • Je bent bereidt om werkzaam te zijn in avond-, weekend- en nachtbereikbaarheidsdiensten
  • Je hebt een open en positieve houding

Wat krijg je?

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 6 maanden. De mogelijkheid bestaat dat dit wordt omgezet naar onbepaalde tijd
  • Arbeidsvoorwaarden conform AMS plus inconveniëntentoeslag
  • Fijne samenwerking in het team anesthesiologen
  • Professionele en goede samenwerking met de collega's op de OK

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Operator in een nieuwe fabriek

Pro industry, Uden, Noord-Brabant
€ 2.950 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
De opdrachtgever lanceert een gloednieuwe fabriek voor de productie van een nieuw halffabricaat voor lithium batterijen. We zoeken meerdere Allround Operators voor deze uitbreiding, met een aantrekkelijk salaris in 5-ploegendienst. Bij goede prestaties volgt mogelijk een jaarcontract na 8-9 maanden, met langdurige kansen. Het naleven van veiligheidsprotocollen en waarborgen van productkwaliteit zijn jou bekend. Als procesoperator ontvang je een uitgebreide...
Pro industry

Nachtchauffeur Gebak

Wolfram Chain, Uden, Noord-Brabant
€ 2.463,49 - € 2.997,16 per maand
4 weken geleden
Vervoer taart en gebak in de nacht en verdien tot bijna €3000 per maand, exclusief toeslagen! Jij hebt nu de kans om te gaan werken voor een van de grootste logistiek dienstverleners van Nederland. Al meer dan 100 jaar transporteren zij voedsel en pharma door heel ons land. Jij zorgt ervoor dat het gebak tijdig bezorgt wordt op verschillende locaties...
Wolfram Chain