Jeugdzorgwerker D

VIGO groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Steenwijk, Overijssel
Salaris: € 2.686 - € 3.839 per maand
Contract type: Voltijd
VIGO groep

Wil jij de ontwikkeling van jongeren stimuleren? Neem jij beslissingen om een veilige en prettige sfeer te creëren? Bouw dan nu mee aan een goede toekomst voor onze jongeren! Voor de kleinschalige behandelgroep in Steenwijk zoeken een Jeugdzorgwerker D. Solliciteer nu! Wij kijken uit naar de kennismaking.


Pactum zoekt een

Jeugdzorgwerker D | 30 uur per week
Voor een kleinschalige behandelgroep in Steenwijk


De kleinschalige behandelgroep

In mei 2023 is Pactum samen met Triade Vitree, Dimence Jeugd GGZ en de gemeente Steenwijkerland een nieuwe kleinschalige behandelgroep gestart in Steenwijk. Op deze locatie wordt zorg geboden aan jongeren van 12 tot 18 jaar, met een uitloop naar 21 jaar, die niet terecht kunnen in een pleeggezin of in hun eigen netwerk. De locatie bestaat uit twee groepen, met maximaal vier jongeren waar groepsgerichte en individuele begeleiding geboden wordt. Op deze locatie willen wij een betrokken omgeving neerzetten, waarin wij zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften en ontwikkelmogelijkheden van de jongeren. Het doel is dat jongeren weer terug kunnen keren naar huis of zelfstandig kunnen gaan wonen.


Het team

Het team van de kleinschalige behandelgroep bestaat op dit moment uit 6 collega's. Samen zijn zij de uitdaging aangegaan om mee te bouwen aan deze nieuwe locatie. Het is een betrokken en enthousiast team, met hart voor het werk. Nu we ene jaar bezig zijn is de basis gelegd en zoeken wij een collega die samen met het team wil verder bouwen aan deze mooie locatie.


Hoe ziet je werk eruit

De jongeren die op de kleinschalige behandelgroep verblijven kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Overdag gaan ze naar school of naar een andere zinvolle dagbesteding. Als jeugdzorgwerker ga je begeleiding op maat bieden, waarbij het accent ligt op persoonlijke ontwikkeling en verzorging, het ontwikkelen van praktische vaardigheden om een eigen huishouden te kunnen runnen en het ontwikkelen van een sociaal netwerk om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving. Je gaat werken vanuit de systeemtheorie en denkt mee in het verbeteren van behandelprocessen, zodat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.


Dit vragen we van jou

Dit heb je nodig om als Jeugdzorgwerker D bij Pactum te werken


  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van SPW, Sociaal Werk, MMZ of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt ervaring met psychiatrische problematiek en je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot LVB problematiek binnen de jeugdzorg;
  • Je werktijden zijn onregelmatig, zowel in de avonden als de weekenden als slaapdiensten.


Wat bieden wij

Bij Stichting Pactum kom je te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

  • Een vast contract voor 30 uur per week;
  • Inschaling in schaal 7 voor de functie Jeugdzorgwerker D €2686,- tot €3839,- op basis van 36 uur per week;
  • Pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan.


Solliciteren

Is de functie van Jeugdzorgwerker je op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van je! Maak je interesse kenbaar door je sollicitatie naar ons op te sturen via de button 'Solliciteren'.


Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jaleesa Jonker, Operationeel manager, via 06 - 47 15 01 41. Of mail naar [email protected].


Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruitmentafdeling via 0493 - 327 555 of mail naar [email protected] t.a.v. Alieke Oorbeek. Liever een appje? Die kun je sturen naar 06 - 27 87 99 78.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV