Chauffeur bakwagen

Logistic Force


Datum: 2 weken geleden
Stad: Diemen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Vind je het leuk om dagelijks klanten te voorzien van schone producten, maar ook commercieel bezig te zijn? Krijg je energie van klanten helpen en enthousiasmeren én houd je van vrijheid in je job?

Als service medewerker kom jij elke dag in contact met nieuwe mensen. Jij bent de verbindende schakel tussen de klant en de interne organisatie. Klinkt dat goed?Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als servicemedewerker bezoek jij de klanten en draag jij zorg dat er volledig voldaan wordt aan de verwachtingen die de klant heeft. Samen met de collega's vorm jij een klein en hecht team waarbij de klanttevredenheid en commerciële doelstellingen centraal staan. Een belangrijke taak hierbij het proactief handelen ten behoeve van de kwaliteitsbeleving, dit doe jij door de klant alle aandacht te geven met volle waardering en respect. Jij begint deze uitdaging met een uitgebreide kennismaking van de organisatie en klanten.

Je rijdt dagelijks de routes om de klant te voorzien van producten en diensten. Daarbij los jij problemen op, signaleer je de klantwensen en sta je open voor vragen. Jij wordt gedreven door het succes van jou team. Met aanpak enthousiasmeer je de klanten en zorg jij ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt.

De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag en de dag begint tussen 7 en 8 's morgens afhankelijk van de route. Het is fysiek zwaar werk maar hard werken wordt beloond.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt rijbewijs B
  • Je vindt het fijn om fysiek bezig te zijn
  • Je hebt een passie voor klanten en collega's
  • Je hebt je rijbewijs C en bijbehorende code 95

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer en kilometervergoeding van €0.19 per kilometer tot 40 km. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien naar het ‘grote’ werk?. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan!

Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV