Vrachtwagenchauffeur CE Fulltime/ Parttime

Logistic Force


Datum: 1 week geleden
Stad: Oud Gastel, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Als chauffeur CE kun je natuurlijk op veel plekken aan de slag. Maar WACHT EVEN! Dat is niet hetzelfde als bij Logistic Force! Werk jij liever bij een werkgever waar nog ‘gewoon’ tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor de zaterdagen. Iets voor jou? Join The Force!

WAT GA JE DOEN?

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen van onze opdrachtgever. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij onze klanten wordt afgehaald en bezorgd. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van onze opdrachtgever.

Je kunt bij ons fulltime of parttime aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Je werkt voornamelijk in de dagdienst. Bovenaan deze vacature staat op welke dagen en hoeveel uur per week je kunt werken. Uiteraard hoor je ruim van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Rijbewijs CE heb je in de pocket! Naast je bestuurderskaart
  • Geldige code 95, of bereid om deze te behalen via onze Academy
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
  • Je werkt het liefst in de dagdienst
  • Alleen op zaterdag werken is ook mogelijk
  • Je spreekt de Nederlandse taal


HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV