Coördinerend Begeleider Kanaalstraat Heerde

Philadelphia


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerde, Gelderland
Salaris: € 2.617 - € 3.535 per maand
Contract type: Voltijd
Philadelphia

Wij dagen jouw meesterschap uit: kom werken als Coördinerend begeleider voor gemiddeld 24 uur per week. (meer uren in overleg)

Je creëert samen met je team een fijne sfeer op de locatie. En je haalt het beste uit je collega’s en cliënten met jouw vakmanschap, lef en warme benadering.

Jouw werkplek
Als coördinerend begeleider op de Kanaalstraat in Heerde werk je intensief samen in een team van 6 gedreven collega’s. Locatie Kanaalstraat is een kleinschalige woonvoorziening in een rustige buurt in Heerde onder de vlag van Philadelphia. Op deze locatie wonen in totaal 24 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Het team waar jij terecht komt betreft 6 unieke cliënten met hun eigen zorgvraag. Als team krijgen we vaak complimenten over de leuke uitjes die we organiseren voor onze cliënten, het groot aantal vrijwilligers waar we trots op zijn en onze gedrevenheid om het beste voor onze cliënten voor elkaar te krijgen.
We hebben een heerlijk bed voor de slaapdiensten die gedraaid worden zodat jij s' morgens weer uitgerust jouw dag kan beginnen. Voor een sfeer impressie kijk op: https://www.facebook.com/philadelphialocatiekanaalstraat

Wat jij doet
Samen met je collega’s ondersteun je de cliënten bij het leiden van een zo normaal mogelijk leven. Je zorgt voor structuur en een veilige omgeving. Dit biedt cliënten duidelijkheid en houvast. En als het even kan, denk je na over hoe je het met elkaar nog leuker kunt maken. Je houdt de groepsdynamiek in de gaten en leert cliënten en hun vaste patronen kennen, zodat je snapt welke begeleiding of hulp geboden moet worden. Je werkt samen met betrokken specialisten zoals een fysiotherapeut, gedragsdeskundige, ergotherapeut en verpleegkundige op locatie om de juiste zorg te leveren. Je houdt het zorgproces in de gaten en stelt bij waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en begeleiding samen met jouw gedreven club collega's.

Administratie en overleggen voeren hoort bij deze functie en jij weet dat dat ook belangrijk is. Hier krijg je indirecte uren voor. Je zet de lijnen uit voor het team en creëert een goede werksfeer. Sommige cliënten behoeven meer lichamelijke verzorging nu ze ouder worden. Hier draai jij je hand niet voor om en wanneer je dit doet voelen zij zich prettig bij jouw ontspannen houding.

Over jou
Jij:

 • hebt een mbo niveau 4 opleiding in de zorg afgerond;
 • bent ondernemend en evenwichtig;
 • leeft je in en hebt respect voor de belevingswereld van cliënten;
 • gaat op een prettige manier om met familie, collega's en andere relaties;
 • ziet de voordelen in van onregelmatig werken.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

 • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2617,- en maximaal € 3535,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 122 tot 160%;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de functie, ons team en fantastische cliënten? Kom kennismaken en solliciteer!
Heb je vragen? Bel of whatsapp dan met Tamara van den Berge, op telefoonnummer 06 - 29 67 56 74 of mail naar [email protected].
Reageer uiterlijk zondag 21 april 2024. Na je sollicitatie nemen we contact met je op. Mochten wij de functie vroegtijdig hebben vervuld, dan zullen wij de vacature sluiten.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.


mbo niveau 4

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur gevaarlijke stoffen

Start People Zwolle, Heerde, Gelderland
€ 15,08 - € 18,35 per uur
3 weken geleden
Over de functie Zoek jij een baan als chauffeur met vaste werkdagen en vrije weekenden? Beschik jij over een geldig CE-rijbewijs en ADR-basis? Dan is de functie van chauffeur gevaarlijke stoffen een mooie kans voor jou! Als chauffeur gevaarlijke stoffen werk je structureel van maandag tot en met vrijdag, waarbij parttime werken bespreekbaar is. Hoe zien jouw werkzaamheden er dan...
Start People Zwolle

Vulploegmedewerker

Action, Heerde, Gelderland
4 weken geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action