BUSCHAUFFEUR OPENBAAR VERVOER

Logistic Force


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Wanneer de deuren van de bus opengaan is jouw glimlach het eerste wat opvalt. Als buschauffeur ben jij namelijk representatief voor de busrit die de reiziger tegemoet gaat. En daarmee kunnen we jou met volle vertrouwen op pad sturen. Solliciteer snel en wie weet rij jij jouw volgende busritten in omgeving Limburg.

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele OV buschauffeur in de regio/ opstapplaats Limburg. Je oefent op zelfstandige wijze een dienstverlenende functie uit in een zeer drukke stads/streek regio. Je rijdt volgens een vaste, intensieve dienstregeling. En je hebt een grote verantwoordelijkheid voor jouw passagiers en jouw medeweggebruikers. Je geeft op vakkundige wijze informatie aan de reizigers en lost problemen met passagiers zoveel mogelijk zelfstandig op.


De reizigers rekenen op jou voor een veilige en comfortabele rit en een tijdige aankomst. Onder de reizigers bevinden zich veel forenzen, studenten en scholieren, maar ook veel toeristen. In de grote stad kom je alle nationaliteiten tegen. Het is makkelijk als je je ook in het Engels kunt uitdrukken.

Het stads/streek verkeer is zeer druk en soms onoverzichtelijk. Je hebt te maken met veel fietsers, zoekverkeer en trekkers. Je rijdt met een standaard stads/streekbus van 12 meter, maar het kan ook voorkomen dat je met een gelede bus rijdt.


  • Je werkt wisselende diensten op alle dagen van de week volgens een dienstrooster. Voor het werken in onregelmatigheid ontvang je toeslagen. Je hebt dagelijks contact met de planning bij het vervoerbedrijf en tijdens de dienst houd je contact via de verkeersleiding van het vervoerbedrijf.Werktijden tussen 05:00u en 02:00u, gemiddeld 32 uur in de week
  • Fulltime, parttime of oproep
  • Rooster 1 week van te voren bekend
  • Werkdag van 8 uur of gebroken dienst met vergoeding


Tijdens de inwerkperiode gaat er een collega chauffeur met je mee op lijnverkenning. Wanneer jij de route kent heb je weer een lijnnummer erbij gespaard waarop jij inzetbaar bent. Zo kan jij er zelf voor zorgen dat je met elke route weer een ander stukje van de mooie stad ziet!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Service met een lach
  • Gevoel voor tijd
  • Ruime beschikbaarheid
  • Rijbewijs D, met bijgeschreven code 95 uiteraard!
  • VOG kunnen overleggen

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO Openbaar Vervoer. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Denk hierbij aan de code 95 nascholing bijvoorbeeld!

Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

STORE MANAGER

VILA, Maastricht, Limburg
1 dag geleden
VILA IS LOOKING FOR YOU! Wij zijn op zoek naar een Storemanager 32 - 38 uur om onze VILA shop in Maastricht Muntstraat te runnen. Krijg jij energie door mensen te helpen, weet jij hoe je stuurt op KPI’s, leiding moet geven aan een team en hoe je een goede sfeer kan creëren? Dan ben jij degene die wij zoeken!...
VILA

Flexpool Festival medewerker parttime

ASA talent, Maastricht, Limburg
€ 11 - € 16 per uur
2 weken geleden
Ben jij klaar om deze zomer een onvergetelijke ervaring op te doen? ASA Talent is op zoek naar flex festivalmedewerkers parttime om ons team te versterken tijdens de leukste festivals in Nederland! Als festivalmedewerker bij ASA Talent sta je aan de frontlinie van de festivalervaring! Van het controleren van tickets tot het werken achter de bar, jij bent de sleutel...
ASA talent

Weekendhulp PREMIUM

Nelson-Schoenen, Maastricht, Limburg
2 weken geleden
Onderdeel zijn van een tof fashionteam? Wij hebben dé leukste bijbaan voor jou! Naast werken in het weekend en een koopavond draaien kun je ook extra werken in de vakanties. Fijn als je extra beschikbaar bent! Heb je even wat meer tijd nodig voor andere dingen, dan werk je tijdelijk wat minder. Met jouw beschikbaarheid maken wij voor jou een...
Nelson-Schoenen