medewerker - Afdeling Onderwijsservicepunt

Politie


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.343 - € 3.825 per maand
Contract type: Voltijd
Politie

Ben je klantgericht, hebben de processen van een studentadministratie geen geheimen voor jou en ben jij een flexibele en enthousiaste collega? Dan zoekt het Onderwijsservicepunt (OSP) in Apeldoorn jou!

Specificaties vacature

Locatie(s):

Arnhem

Organisatieonderdeel:

Eenheid Oost-Nederland

Vakgebied(en):

Administratie en secretarieel

Niveau:

MBO 3

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het proces van de Student Journey in de breedste zin van het woord. Je werkt mee in het proces en verdeeld je tijd in werk en procesondersteuning. Je bent en blijft op de hoogte van de werk processen binnen het OSP en kunt vragen van de collega’s op inhoud en proces begeleiden en instrueren. Jij bent een vraagbaak voor de medewerkers van de studentadministratie in jouw vakgebied.

Op basis van informatie kun jij een goede inschatting van de werkzaamheden maken en deze inhoudelijk op de werkvloer begeleiden. Je biedt ondersteuning aan de collega’s in het arbeidsproces en de coördinatoren van de studentenadministratie bij het uitvoeren van de werkzaamheden en het bewaken van de operationele processen.

Daarnaast voer je samen met je collega's alle voorkomende administratieve werkzaamheden uit, zoals het:

 • verwerken en controleren van gegevens in het studentvolgsysteem Osiris;
 • beantwoorden van tweedelijns vragen zowel intern van de medewerkers als extern van het onderwijs;
 • controles uitvoeren op binnenkomende verzoeken en bepalen of deze in lijn zijn met de afspraken en zorgen voor verwerking;
 • verwerken van studentgegevens in de administratieve systemen.

Waar ga je werken?

Het Onderwijsservicepunt (OSP) maakt deel uit van de staf Politieacademie en bestaat uit medewerkers studentenadministratie met verschillende taken waarbij het werk is gebaseerd op de verschillende instroom richtingen van de studenten en een deel is ondersteuning in de breedte. De afdeling wordt aangestuurd door de teamchef en coördinatoren. Het OSP begeleidt de student administratief in zijn studiereis (Student Journey). Wij zijn een betrokken en dienstverlenend team waarbij de sfeer collegiaal en informeel is. We werken hard in een dynamische omgeving waar de kwaliteit van de registratie erg belangrijk is om processen goed te borgen. De wens om te veranderen van buitenaf is groot wat betekent dat we op een goede maar krachtige wijze het juiste proces blijven borgen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die van aanpakken weet en werk ziet liggen. Jij kunt het overzicht bewaren van de processen en schroomt niet om prioriteiten te stellen en beslissingen te nemen. Daarbij sta je stevig in je schoenen. Je staat open voor feedback en geeft zelf ook gevraagd en ongevraagd feedback. Je bent accuraat, communicatief en administratief vaardig. Ook beschik je over goede typevaardigheden en een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Goed kunnen schakelen vanwege directe telefonische contacten en vragen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met systemen, goed overzicht houdt en doorziet wat de gevolgen van bepaalde acties zijn. Ook ga je zorgvuldig en discreet om met vertrouwelijke en gevoelige informatie. Daarbij kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je denkt mee over het optimaliseren van de processen. In alles wat je doet ben je oplossings-, klant- en kwaliteitsgericht.

Verder vragen wij om:

 • mbo 3 werk- en denkniveau*;
 • vaardigheid in het gebruik van informatiesystemen en Excel;
 • administratieve werkervaring;
 • beschikbaarheid op de vrijdag.

Wat wij bieden

De standplaats is Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.343,- en maximaal € 3.825,- (schaal 7 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is gespecialiseerd medewerker A, werkterrein facilitair.

Interesse?

Bel of mail met Eric ten Hove, teamchef (06 - 13 11 28 51, [email protected]) en of Vera Bouman, coördinator (06 - 18 67 05 60, [email protected]) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 21 april 2024 via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
 • Je hebt een diploma op mbo 3-niveau of je bent daaraan gelijkgesteld via EVC. Of je hebt minimaal twee jaar aantoonbare ervaring op het gevraagde werk- en denkniveau. Dit moet je aantonen met je cv én een officiële functiebeschrijving of ander document waaruit blijkt dat de uitgevoerde functie op het gevraagde niveau is.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker HR

PIA Project Interim Advies, Arnhem, Gelderland
11 uur geleden
Je zorgt voor de uitvoering van een eenduidige en professionele HR-dienstverlening in deze tijdelijke opdracht bij een gemeente in Gelderland. Omschrijving van de opdrachtgever: Voor deze gemeente zijn we op zoek naar tijdelijke vervanging van de huidige HR-medewerker vanwege zwangerschapsverlof. Bij de gemeente werken 1.200 betrokken en bevlogen medewerkers. De afdeling P&O richt zich op de juiste persoon op de...
PIA Project Interim Advies

Accountmanager

Dekker Services, Arnhem, Gelderland
€ 4.000 - € 5.000 per maand
1 dag geleden
Ben jij een ervaren accountmanager, die al ervaring heeft opgebouwd binnen Sea en/of Air Logistics en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan iets voor jou! Wat zoeken wij? Voor onze klant in Arnhem zijn wij op zoek naar een Accountmanager ter versterking van het huidige team. Bij deze functie ben je veelal op pad tussen...
Dekker Services

Installation Responsible The Netherlands - focus area Offshore and Interconnectors

TenneT, Arnhem, Gelderland
€ 4.369 - € 8.594 per maand
3 weken geleden
TenneT is growing fast and looking for new colleagues to help us achieve our ambitions. For example, we are taking a leading role in driving the energy transition. Recruiting new talent plays a crucial role in this. We are looking for an Installation Responsible person with focus area Offshore and interconnectors and with a completed HBO/WO engineering education and experience...
TenneT