Schadebehandelaar Materieel

Turien & Co


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 3.996 per maand
Contract type: Voltijd
Turien & Co

Turien & Co., aangenaam. Leuk je te leren kennen. Wie bij ons aan de slag gaat, merkt ‘t meteen: we zijn oprecht geïnteresseerd in je ambities. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en werkt op een manier die bij je past. Jouw werkplezier is voor ons belangrijk, want een blije jij functioneert beter. Zeg het maar. Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Heb jij kennis van schadeverzekeringen en ervaring met het regelen van schades? In deze functie zorg je samen met je collega’s voor een klantvriendelijke en goede afwikkeling van schadeclaims op het gebied van motorrijtuigen en overige gerelateerde branches. Spreekt dit jou aan?
Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Waar je werkt

Ons team Schadebehandeling Materieel vormt samen met de teams Schade Administratie en Personenschade de afdeling Schadebehandeling binnen Turien & Co.. Samen met 31 deskundige en enthousiaste collega's werk je samen elke dag zo goed mogelijk de schades te regelen voor onze klanten. De collega's binnen het team Schadebehandeling Materieel werken hybride, dus zowel thuis als op kantoor in Alkmaar of Amsterdam. De standplaats voor deze vacature is Amsterdam.

Wat je doet

Samen met jouw collega schadebehandelaars zet je je in om ervoor te zorgen dat alle schadedossiers op een juiste wijze worden afgehandeld en alle betrokken partijen op een fijne en correcte manier worden geïnformeerd. Hierbij kun je denken aan onderstaande taken en verantwoordelijkheden:

 • Telefonisch contact over schadebehandeling.
 • Volgens richtlijnen schadeclaims behandelen en de daarbij behorende werkzaamheden verrichten.
 • Uitvoeren van gevarieerde vaktechnische werkzaamheden waarbij vakkennis en interpretatie vereist zijn.
 • Uitvoeren van regresacties.
 • Behandelen van claims op aansprakelijkheidsproducten.
 • Invoeren betalingen en voeren van correspondentie met de betrokkenen.
 • Voeren van aansprakelijkheidsdiscussies.
 • Vraagbaak voor collega’s.

Wat je meeneemt

Jij kunt goed overzicht bewaren, vindt snel je weg in verschillende systemen en vindt het leuk om zaken tot de bodem uit te zoeken en te regelen. Daarnaast bied je graag een helpende hand waar nodig en kunnen jouw collega’s rekenen op jouw positieve spirit. Ook zien we in jouw achtergrond graag de volgende elementen terug:

 • MBO - HBO werk- en denkniveau.
 • Ruime ervaring op het gebied van schaderegelen.
 • M&S diploma of vergelijkbare opleiding zoals leergang Schadebehandelaar Motorijtuigverzekeringen.
 • Kennis van schade behandeling op brand/varia producten is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Vaardigheid in Word en Excel.

Wat we bieden

Als Schadebehandelaar verdien je maximaal € 3.996 bruto per maand op fulltime basis. Als senior schadebehandelaar maximaal € 4.482 op fulltime basis (afhankelijk van kennis en ervaring). De CAO voor het Verzekeringsbedrijf is van toepassing. Reken verder op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: dertiende maand, ADV, pensioenregeling via werkgever, flexibele (thuis)werktijden en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Maar ook mogelijkheid om hybride te werken, thuiswerken in overleg inclusief een volledig ingerichte thuiswerkplek, leuke activiteiten vanuit onze feestcommissie en van tijd tot tijd een potje tafeltennis of sporten met collega’s. Benieuwd naar meer? Klik dan hier.

Wie zijn wij

Wij zijn assuradeur én verzekeraar, Turien & Co. met een mix van Nederlandse en buitenlandse volmachten en Ansvar als duurzame en persoonlijke verzekeringsmaatschappij. Voor klanten zonder assurantieadviseur hebben wij Assurantiekantoor Bergermeer, onze eigen in-house assurantieadviseur. Daarnaast hebben wij Shared Expertise, waarbinnen onze casemanagers een duurzame re-integratie waarborgen bij tijdelijk arbeidsongeschikte werknemers van werkgevers met een ziekteverzuimverzekering. Onze bedrijven vullen elkaar hierbij perfect aan. We kenmerken ons door slagkracht en flexibiliteit. Bovendien zijn we een tikje eigenwijs. Zo doen we dingen graag op een persoonlijke manier. Of het nou gaat om klanten of partners. Of om nieuwe collega’s, zoals jij.

Wat nu

Wil je meer weten over deze baan? Neem dan even contact op met Petra Paarlberg, Teamleider Schadebehandeling Materieel: 072-51 81 279. Liever meteen solliciteren? In dat geval zien we je brief en cv met oprechte belangstelling tegemoet.

Wij zijn Turien & Co.

En wie ben jij?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruitment Business Partner

EIFFEL, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.000 - € 4.200 per maand
3 dagen geleden
Als Corporate Recruiter bouw jij op een van de belangrijkste plekken binnen EIFFEL mee aan de beste community van expertise & talent van Nederland. EIFFEL heeft de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Daarvoor hebben wij ruim 1000 Consultants in huis; experts op het gebied op van Legal, Finance, Data of Proces. Onze...
EIFFEL

Inkoop & Support Intern

VONDELS BV, Amsterdam, Noord-Holland
6 dagen geleden
MBO or HBO Vondels BV is een dynamisch en internationaal bedrijf. Met veel passie voor fashion en fun ontwerpt en verkoopt Vondels moderne kerstartikelen. Spice up your Christmas tree is ons motto! De afdeling Inkoop & planning heeft in de snel groeiende markt een stagiar(e) nodig om het supply chain team te versterken. Inkoop & Support Je bent werkzaam in...
VONDELS BV

Data Analyst

Levy Professionals, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
We are looking for Data Analyst to support a new Data Science project- if you get excited about working alongside Data Scientist and Data Modelers, this is a perfect role for you! Ideally, you have experience in: Large Dataset Integration, communicate between data migration team and data scientist Align with adjacent fields (IT, Architecture, Data Scientist) to realize production Motivated...
Levy Professionals