Managementondersteuner

Belastingdienst


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 2.506 - € 3.091 per maand
Contract type: Voltijd
Belastingdienst

Als managementassistent ondersteun jij — samen met jouw directe collega’s — de Teamleiders , zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie en externe omgeving. Kortom: jij bent ons visitekaartje! Je verricht uiteenlopende, vooral uitvoerende en praktische werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer, de prioritering en afhandeling van mailverkeer en plan je bijeenkomsten waarbij veel belanghebbenden betrokken zijn.


Dit doe je bij de Belastingdienst


Op dagelijkse veranderingen in de organisatie ben je voorbereid en door initiatief te nemen, los je uitdagingen in de agenda waar mogelijk zelfstandig op. Je kunt goed vooruitdenken, waardoor je ‘zorg’ ongemerkt ondervangt. Ook bereid je bijeenkomsten voor en zorg je dat alles geregeld is, van inhoudelijke stukken tot facilitaire zaken. Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie. Je kan goed samenwerken en bij afwezigheid van jouw collega’s vervang je hen en stem je prioriteiten in de werkzaamheden af.


Een bijzondere baan, omdat...


Je in de praktijk zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Je hebt een frisse kijk op zaken en door jouw positieve instelling kun je goed omgaan met onvoorziene ontwikkelingen. Dankzij jouw werkwijze speel je een rol van betekenis in de professionalisering van de afdeling en ben je in alle opzichten een ambassadeur van onze organisatie.


"Als managementassistent ben je voor jouw afdeling als "het cement tussen de stenen" en de rechterhand van je leidinggevende. Jij bent de verbindende factor binnen jouw team!” Bea, managementassistenteWanneer past deze baan bij je?


Je handelt zelfstandig, bent proactief, klantgericht en werkt accuraat. Je houdt dan ook van aanpakken en uitdagingen. Ook schakel je vlot en zoek je graag de samenwerking. Je creëert makkelijk een breed netwerk dat je helpt om zaken gedaan te krijgen. Omdat je vaak met vertrouwelijke informatie omgaat, ben je uiterst integer. Bovenal ben je een enthousiaste, doortastende en betrokken collega.


Jouw competenties

Klantgerichtheid Samenwerken Plannen en organiseren Flexibiliteit Organisatiesensitiviteit
De afdeling - Directie Centrale Administratieve Processen


De directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is het kloppend hart van de Belastingdienst. Iedereen in Nederland heeft met ons te maken. Jaarlijks versturen en verwerken wij meer dan 316 miljoen brieven, e-mails, aanslagen en aangiften. De verantwoordelijkheid voor de ontvangst, verwerking en verzending van alle fiscale gegevens van én aan burgers en bedrijven ligt bij ons. CAP is georganiseerd in vier onderdelen: Gegevens, Heffing, Inning en Centrale Functies.

Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen of een toeslag ontvangt. Om al deze gegevens op een verantwoordelijke en juiste manier te kunnen verwerken voert CAP miljoenen handelingen door, grotendeels geautomatiseerd. Onze ambitie? Massaal persoonlijk maken. Door zoveel mogelijk te digitaliseren, optimaliseren en slim gebruik te maken van data kunnen we dit mogelijk maken. Dit vraagt om medewerkers die mee- en vooruitdenken, nieuwsgierig zijn en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Kijk voor meer info: https://werken.belastingdienst.nl/centrale-administratieve-processen-cap.


De organisatie

Belastingdienst


Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op: https://over-ons.belastingdienst.nl


Bijzonderheden


We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

  • Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
  • Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
  • Op 9 april vinden de selectiegesprekken plaats.

Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Chauffeurssupport (Zwolle)

Alert HR Solutions, Zwolle, Overijssel
€ 12,35 - € 13,34 per uur
3 uur geleden
Introduction Klaar voor een baan in de logistiek? Onze relatie heeft een positie voor Medewerker Chauffeurssupport in Zwolle openstaan. Vind jij het als muziek in de oren klinken om de routes te monitoren en de chauffeurs te ondersteunen vanuit het depot.? Lees dan hieronder verder. What we offer Een bruto uurloon van €15,52 inclusief ploegentoeslag en vakantiegeld; Een fulltime dienstverband...
Alert HR Solutions

Medior Complexbeveiliger

DJI, Zwolle, Overijssel
€ 2.421 - € 2.945 per maand
3 dagen geleden
Intro Jij bent als complexbeveiliger het visitekaartje voor de penitentiaire inrichting in PI Almelo. Vanuit deze functie houd je toezicht op alles wat er in en rondom de locatie gebeurt. Je beschermt daarmee de veiligheid. Ook de correcte begeleiding en controle van gedetineerden en bezoekers valt onder jouw verantwoordelijkheid. Organisatie- en afdelingomschrijving Zonder recht voelt niemand zich veilig, zonder veiligheid...
DJI

Managementassistent

Secretary Plus, Zwolle, Overijssel
€ 3.100 - € 3.800 per maand
1 week geleden
Wat je gaat doen Wil jij een onmisbare rol spelen in een team? Als managementassistent ben jij de dynamische kracht achter dit bedrijf. Samen met het energieke team van 8 collega's, ben jij de spin in het web voor allerlei taken en ondersteuning. Jouw taken zijn onder andere: Het coördineren van diverse activiteiten zoals postverwerking, telefoonbeheer en vergaderingen; Contacten onderhouden...
Secretary Plus