Leren en werken tegelijk in de Logistiek!

Wijngo Holland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Wijngo Holland
Logistiek

Leren en werken tegelijk in de Logistiek!

Gouda Fulltime / Parttime / Stage (24 - 38 uur) Mbo 1, 2 of 3 / Mbo 4

Wil jij leren en werken in een enthousiast en informeel team waar hard gewerkt wordt en waar doorgroeimogelijkheden zijn? Kom dan bij Wijngo!

Bedrijfsprofiel:

Welkom bij Wijngo Holland

Als toeleverancier voor bouw en industrie staat Wijngo ijzersterk in de markt. Wij denken graag mee op het gebied van bouw- en meubelbeslag, bevestigingstechniek, gereedschappen, bouw- en onderhoudsmaterieel, toegangscontrole, beroepskleding en beschermingsmiddelen. Vanuit 4 vestigingen leveren wij topmerken uit voorraad middels eigen vervoer in West-Nederland.
Wij verlenen services zoals verhuur, reparatie en keuring van gereedschappen, klim-, hef- en bouwmaterieel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Per dag worden honderden orders geplaatst, afgehaald of bezorgd. Dit gebeurt via de afhaalbalies, telefonische verkoop, mail, webshop of de buitendienst. Met honderden leveranciers en duizenden afnemers vervullen wij een belangrijke schakel in de keten van fabriek tot eindverwerker. Een grote kracht is ons assortiment: van schroefje tot betonmolen en van koffiebekertje tot schuifvouwdeursysteem. Met Wijngo als leverancier is een klant van veel problemen af.

Functieomschrijving:

Volg jij een opleiding in de logistiek (MBO 1 t/m 4) en wil je ervaring opdoen op verschillende afdelingen binnen de logistiek? Dan bieden wij jou een boeiende stageplaats in ons hoofdmagazijn in Gouda. Het gaat om zowel fulltime als parttime functies, voor zowel BOL als BBL.

Wat ga je doen?

Veel. Je zorgt voor een vlotte aanpak van logistieke taken, zoals:

 • lossen & laden
 • uitpakken & controleren
 • opruimen & inventariseren
 • orderpicking
 • voorraden en magazijnen op orde houden.

Wij vragen:

 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • handen uit de mouwen mentaliteit
 • prettige omgang met collega's
 • klantgerichte en flexibele instelling en vooral secuur

Wij bieden:

 • een prettige en informele werksfeer
 • klantgericht en betrokken familiebedrijf
 • kans om door te groeien

Wil en kan je meer? Mooi! Wij helpen je op weg

Interesse?

Kijk voor meer info en als je deel wil uitmaken van ons dynamische bedrijf op

www.wijngo.nl


Vragen? Neem gerust contact op met Personeelszaken


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker bijbaan

GAMMA Gouda, Gouda, Zuid-Holland
13 uur geleden
6 t/m 10 uur per week Lijkt het je leuk om klanten te adviseren en te inspireren bij hun klus in en om het huis? Kom aan de slag in onze bouwmarkt als Verkoopmedewerker, we beloven je een leuke en leerzame tijd met je collega’s! Wat ga je precies doen? Als Verkoopmedewerker zorg jij ervoor dat iedere klant met een...
GAMMA Gouda

Winkelmedewerker

Action, Gouda, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Met gezellige collega’s en prettige werktijden? Kom in actie en solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action! Work where the Action is! Samen met je collega’s houd jij de winkel vol, netjes en strak. Zodat klanten snel de producten vinden en nooit misgrijpen. Uiteraard help je wel als...
Action

IT-helpdeskmedewerker - junior

Jelling, Gouda, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
4 weken geleden
Functie Omschrijving ATTENTIE JUNIORS! Ben jij in het bezit van een MBO4 diploma in IT-beheer en ben jij op zoek naar een uitdagende baan als IT-beheerder? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar kandidaten die willen doorgroeien tot volwaardig IT-engineer. In slechts een week tijd krijg je een intensieve training in het...
Jelling