Radioloog (MSB-A)

Amphia


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Amphia

Sluitingsdatum
19 mei 2024

Het Amphia Ziekenhuis is met ruim 300 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van een collega radioloog is de vakgroep Radiologie, per eind 2024 op zoek naar een

Radioloog met aandachtsgebied neuroradiologie (0,8 – 1 FTE)De vakgroep
De vakgroep Radiologie bestaat uit 21 radiologen en voert een grote praktijk met onder andere een ruim aanbod aan neurologie (MS- en EVT-centrum), oncologie (o.a. pancreas-, lever- en immunotherapiecentrum), cardiologie (hartcentrum) en orthopedie. Er is een ruim aanbod aan vasculaire en non-vasculaire interventies. Daarnaast participeert de vakgroep in de mammascreening voor het Bevolkingsonderzoek Zuid, werkt samen met een eerstelijns diagnostisch centrum, de Bergmankliniek, het MRI-centrum te Breda en verricht echografie in de huisartsenpraktijk. Alle radiologen hebben 2 aandachtsgebieden. De afdeling heeft een Borstcentrum en is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder 5 CT’s, 5 MRI’s en 3 interventiekamers. Er bestaat een goede relatie met alle betrokken specialismen en samenwerking met de Nucleaire Geneeskunde bij de gezamenlijke verslaglegging van de PET-CT’s.

Uw profiel
Van onze nieuwe collega verwachten wij belangstelling en deelname aan de verschillende bijbehorende besprekingen. Een (bijna) afgerond fellowship, dan wel aantoonbare werkervaring en een tweede aandachtsgebied strekt tot aanbeveling. Ook kandidaten die reeds gestart zijn met een fellowship wordt gevraagd te reageren.
Wij vragen actieve betrokkenheid en communicatieve vaardigheid met belangstelling voor opleiding en onderwijsparticipatie aan arts-assistenten en co-assistenten.

De functie
U functioneert goed in een dynamische multidisciplinaire werkomgeving. Tevens wordt u gevraagd om een bijdrage te leveren aan vernieuwende, vakinhoudelijke ontwikkelingen en bereidheid om deel te nemen aan organisatorische activiteiten binnen de vakgroep en commissies van de medische staf.

Ons aanbod
Toetreding tot de vakgroep Radiologie vindt plaats volgens gemaakte afspraken in de coöperatie MSB-A. Het MSB-A kent een uniforme toetredingsregeling.
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M.P. van der Paardt, radioloog en voorzitter van de vakgroep (076-5952492, [email protected]) en mevrouw I. Niers-Stobbe, radioloog en medisch manager (076-5955561, [email protected]).

Uw schriftelijke sollicitatie met vermelding van referenties kunt u tot en met 19 mei 2024 richten aan secretariaat MSB-A, t.a.v. mevrouw J.C.M. Borst, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail aan [email protected].

Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda www.amphia.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoper Thuis Internet en Televisie fulltime

MediaMarkt, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Algemeen Wat ga je doen? Actief benaderen van klanten en het stellen van gerichte vragen om de behoeften en wensen van potentiële klanten te ontdekken, te begrijpen en oplossingen aan te bieden die aansluiten bij hun specifieke wensen; Samenwerken met de verkoopteams om warm geleverde leads om te zetten in daadwerkelijke sales; Het behalen van gestelde doelen. Wie ben jij?...
MediaMarkt

Basispsycholoog forensische verslavingszorg

Novadic-Kentron, Breda, Noord-Brabant
€ 3.541 - € 5.335 per maand
2 weken geleden
Reageer direct Fulltime | Breda WORD JIJ ONZE NIEUWE PSYCHOLOOG? (code 99, 28-36 uur/ Breda) Kies jij bewust voor forensisch werken en is het voor jou cruciaal dat jouw collega’s, samenwerkingspartners en cliënten fijn behandeld worden? De forensische verslavingszorg: hard tegen misdaad, hart voor de daders Binnen de Forensische verslavingszorg werken evenwichtskunstenaars: altijd aan het balanceren tussen veiligheid en zorg,...
Novadic-Kentron

Vakgroepcoördinator Heffing Douane

de Douane, Breda, Noord-Brabant
€ 3.662 - € 7.094 per maand
4 weken geleden
De kennisinfrastructuur van het vakgebied heffing en het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) verbeteren. Daaraan lever je een inhoudelijke bijdrage als vakgroepcoördinator (Vaco) heffing bij de Douane. Vanuit Breda of Rotterdam zet je jouw specialistische kennis in voor ingewikkelde vraagstukken en het bewaken van de kwaliteit. Dit doe je bij de Douane Als Vaco-deskundige ben je dé specialist op de gebieden heffing...
de Douane