Logistiek medewerker

Search4you


Datum: 1 week geleden
Stad: Scherpenzeel, Gelderland
Salaris: € 2.175 per maand
Contract type: Voltijd
Search4you

Ben jij de gemotiveerde en hardwerkende logistiek medewerker die we zoeken voor dit prachtige productiebedrijf Zoek je een uitdagende baan in een 3ploegendienst waarbij je salaris 1254 euro per uur exclusief 19 ploegentoeslag bedraagt Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou
Wat heb je nodig

  • Je kan goed kan werken onder druk
  • Je hebt een goed oog voor detail en je bent nauwkeurig in je werk

Wat bieden wij je

  • Salaris van €2175,00 per maand 19% ploegentoeslag
  • Een 13e maand
  • Goede werksfeer en teamgeest

Functie omschrijving

Ben jij de gemotiveerde en hardwerkende logistiek medewerker die we zoeken voor dit prachtige productiebedrijf? Zoek je een uitdagende baan in een 3-ploegendienst, waarbij je salaris €2175,00 per maand exclusief 19% ploegentoeslag bedraagt? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, verplaatsen en verzenden van goederen binnen ons bedrijf. Dit betekent dat je goederen moet laden en lossen, voorraad moet beheren en orders moet verwerken. Je zult ook helpen bij het onderhouden van onze logistieke systemen en het verzorgen van administratie.

We zoeken iemand die fysiek fit is, goed kan werken onder druk en stressbestendig is. Je hebt een goed oog voor detail en je bent nauwkeurig in je werk. Bovendien beschik je over goede communicatievaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Wat beidt onze klant jou:

  • Salaris van €2175,00 per maand exclusief 19% ploegentoeslag
  • Werk in een 3-ploegendienst
  • Een 13e maand
  • Goede werksfeer en teamgeest
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Herken jij jezelf in deze functie!? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar ons toe en misschien ben jij wel onze nieuwe logistiek medewerker!

Search4you: De makelaar in vaste banen

Jij vindt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdagende baan! Search4You helpt jou graag in deze zoektocht. Wij begeleiden mensen continue naar nieuw werk, daar ligt onze kracht. Wij zoeken binnen ons brede netwerk en klantenbestand naar een mooie nieuwe job.

Je staart moet er wel van kwispelen!
Het is vooral belangrijk dat je plezier en voldoening hebt in je werk! Wij helpen de overstapper naar een nieuwe baan en daar staan de wensen van de kandidaat helemaal centraal. Het is onze taak en passie dat de kandidaat en opdrachtgever bij elkaar worden gebracht, daar hebben wij inmiddels meer dan twintig jaar ervaring mee!

Neem contact op met Search4You via 085-4866400 of via

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bedrijfsbeveiliger

Search4you, Scherpenzeel, Gelderland
€ 2.350 - € 2.800 per maand
5 dagen geleden
Ben jij een betrouwbare en ervaren beveiliger Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met een vaste klant in Scherpenzeel Dan zijn wij op zoek naar jou Wat heb je nodig Een afgeronde MBO-opleiding beveiliging niveau 2 of hoger Flexibele instelling en bereidheid om wisselende diensten te werken Ervaring in de beveiligingsbranche Wat bieden wij je tussen de €2350,00...
Search4you

Procesoperator Kunststof

Processionals, Scherpenzeel, Gelderland
€ 2.700 - € 4.000 per maand
5 dagen geleden
Als Procesoperator in de Kunststof ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het productieproces. Je werkt samen met andere operators de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Deze verantwoordelijke en uitdagende baan biedt veel mogelijkheden om te groeien en te leren. Over deze vacature Scherpenzeel Kunststof 5 Ploegen MBO-2;MBO-3;MBO-4 Wat krijg je? Scherpenzeel 2700 - 4000 Permanent Wat...
Processionals