Management Secretaresse Integraal Capaciteitsmanagement

Maasstad Ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Maasstad Ziekenhuis

Aan de slag als Management Secretaresse Integraal Capaciteitsmanagement

Als secretaresse geef je directe ondersteuning aan de manager Integraal Capaciteitsmanagement. Onder integraal capaciteitsmanagement vallen de ANW- hoofden, bureau opname, de centrale capaciteitsplanners, de capaciteit coördinatoren en de capaciteitsadviseurs. Je primaire takenpakket bestaat uit algehele secretariële ondersteuning. Daarnaast krijg jij de ruimte om initiatief te nemen om meer taken uit handen te nemen en proactief aan de slag te gaan met de verdere invulling van de functie binnen deze dynamische afdeling. Je hebt daarmee direct invloed op de dynamiek van de functie en de mate waarin je werkzaamheden afwisselend zijn op een afdeling. Je werkt secuur en discreet en je hebt een dienstverlenende instelling.

Voor het maandelijkse afdeling overleg (IAT) rondom de bedrijfsvoering verzorg jij de agenda en bewaakt de acties die daaruit voortkomen. Verder verwerk je mutaties in AFAS, de urenverwerking in ORTEC en bestel je kantoorartikelen en andere zaken via het programma Care Ctrl, kortom je bent de rechterhand van de manager, de spin in het web. Ook ben je verantwoordelijk voor de agenda en de notulen van verschillende structurele overleggen binnen de afdeling capaciteitsmanagement (o.a. het integraal adviesteam ICM en het Centraal Capaciteitsorgaan) en help je stukken voor te bereiden welke ter besluitvorming worden aangeboden.

Onze afdeling Integraal Capaciteitsmanagement

Het Maasstad Ziekenhuis is een groot algemeen ziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Wij willen de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Dat doen wij vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en topreferent zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe. We werken vanuit de kernwaarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht. Onze cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie.

Wij zijn een afdeling in ontwikkeling, de afdeling integraal capaciteitsmanagement is momenteel onderdeel van de portefeuille van de manager acute zorg. Doordat het een nieuwe afdeling is met veel ambitie, wordt echter gezorgd naar een aparte secretaresse ter ondersteuning van de manager, het programma en de verschillende projecten. Als secretaresse van de afdeling integraal capaciteitsmanagement ben je het eerste aanspreekpunt voor intern en externe relaties.

Binnen de afdeling hebben we naast de adviesfunctie ook een operationeel en uitvoerende kant, welke zich bezig houdt met het plannen van patiënten en medewerkers en daarnaast een aantal teams welke verantwoordelijk zijn voor de 24 uurs sturing van de verschillende patiëntenstromen in huis. Dit maakt dat je binnen de afdeling te maken hebt met veel nieuwe, jonge en ambitieuze collega’s vanuit verschillende disciplines en expertises. Vanwege de afhankelijkheid tussen de teams en de verschillende zorgafdelingen is verbinding en gasgerichtheid een belangrijk kenmerk van onze afdeling. Waarbij we de teams en afdelingen verder aan het uitbouwen en professionaliseren zijn wat zorgt voor de nodige ambitie en vooral ook voor veel enthousiasme.

Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?

 • Een functie voor 24 uur per week.
 • Startend met een jaarcontract en met intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan.
 • Een salaris conform cao Ziekenhuizen in FWG schaal 45.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin innovatie en samenwerkingsverbanden een belangrijke rol spelen.
 • De kans om samen met betrokken en enthousiaste leidinggevenden, specialisten en medewerkers de lopende en toekomstige innovatieve projecten verder uit te bouwen.
 • De kans tot het volgen van een passende opleiding, waarbij jij je continue kan blijven ontwikkelen.

Wat vraagt het Maasstad Ziekenhuis van jou?

 • Ruime ervaring als secretaresse in een grotere (ziekenhuis) organisatie.
 • Bekend met programma’s uit het officepakket (Excel, Word, PowerPoint, Outlook) en je kunt goed omgaan met geautomatiseerde systemen.
 • Jij biedt algehele secretariële ondersteuning, waaronder bijvoorbeeld het plannen van afspraken bijhouden van actielijsten en informatievoorziening naar het team.
 • Jij bent mede verantwoordelijk voor organisatie, en de administratieve voorbereiden en afhandeling van projecten, vergaderingen, congressen en scholingen (dit kan ook 's avonds zijn).
 • Doorzettingsvermogen/vasthoudend en stressbestendig.
 • Jij onderhoudt contact met verschillende disciplines binnen en buiten het ziekenhuis.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker

Blokker, Rotterdam, Zuid-Holland
1 dag geleden
Ben jij op zoek naar een leuke baan als verkoopmedewerker? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een baan met een diversiteit aan werkzaamheden. De uren zijn in overleg met de bedrijfsleider. Je hebt geen opleiding nodig om bij ons te starten. Wel zorgen wij er uiteraard voor, dat je goed wordt ingewerkt en snel wordt opgenomen...
Blokker

(Flex-)Schoonmaak Medewerker

Beercoo, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 13,42 - € 14,78 per uur
1 dag geleden
Dit vind jij leuk om te doen Wij zijn op zoek naar schoonmakers in het flex team! Dit betekent dat jij flexibel bent en de gehele dag beschikbaar bent om ingepland te worden voor diverse (kantoor) panden in de omgeving. De werkdagen en werktijden worden in overleg afgestemd op basis van jouw beschikbaarheid. Het is van belang dat je in...
Beercoo

Service Coordinator

Johnson Controls, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Tyco Integrated Fire & Security is onderdeel van Johnson Controls, wereldwijd de grootste aanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (elektronische) beveiligings- en veiligheidssystemen voor alle facetten van de maatschappij. Voor onze vestiging Rotterdam zijn wij op zoek naar een Service coördinator Fire om ons team te komen versterken. Als Service coördinator Fire ben je verantwoordelijk voor...
Johnson Controls