Tandarts

Dental Clinics


Datum: 2 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Dental Clinics

Introductie

Voor onze praktijk in Groningen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week!

Als tandarts houd je je bij Dental Clinics bezig met tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Je komt bij ons terecht in een moderne werkomgeving, waarin je werkt volgens de nieuwste behandelmethodes en met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo kun jij jouw patiënten de beste mondzorg bieden.

Dental Clinics is een HKZ-gecertificeerde organisatie, wat betekent dat onze processen rondom het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg op orde zijn, de patiënt centraal staat en we voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Je bent gedreven, gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk en bent communicatief vaardig. Het teamconcept van Dental Clinics spreekt je aan; je werkt graag samen met je collega’s aan de beste tandheelkundige zorg voor onze patiënten en draagt bij aan een fijne sfeer op de praktijk.

Verder herken jij je hierin:

 • Je bent BIG- en WTZA-geregistreerd.
 • Je hebt een geldig stralingscertificaat.
 • Je kunt een titerbepaling overleggen.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je houdt van casuïstiekbesprekingen in een lerende omgeving en vindt het geen punt om af en toe ‘s avonds een werkoverleg met collega’s te hebben.


Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilig werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons om de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!


Daarnaast bieden we:

 • Een uitstekende beloning passend bij jouw verantwoordelijke functie.
 • Flexibele werkuren: het werken van flexibele uren behoort veelal tot de mogelijkheid.
 • Reflectie op eigen handelen, zoals: patiëntenfeedback via ReviewCollect, maandelijks spiegelinformatie per e-mail en visitatie.
 • Een online onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met Dental Clinics en onze interne processen, en leert wat wij binnen de organisatie belangrijk vinden en hoe jij hier vanuit jouw functie aan bijdraagt.
 • Ondersteuning vanuit het Shared Service Center op het gebied van o.a. kwaliteit en administratie, waardoor jij je volledig kunt richten op het leveren van de beste mondzorg.


En ook nog verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals:

 • Interne opleidingen bij Proclin, TopOrtho of één van onze ambulante mondzorg labels.
 • Intercollegiale bijeenkomsten georganiseerd op de praktijken, in de regio en via Siilo met expertisegroepen.
 • Onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules afgestemd op jouw functie.
 • Trainingen vanuit leveranciers.
 • Young Professional Training door GaafDental.
 • Mogelijkheid door te groeien tot senior tandarts of klinisch manager.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via 06-21867492.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Onderwijsassistent groep 8

VCOG, Groningen, Groningen
4 dagen geleden
2 dagen geleden geplaatst 0,8-1,0 fte/uur Groningen-stad Primair onderwijs VCOG Omschrijving organisatie Onze scholen kennen meer dan drieduizend verhalen. Ze zijn allemaal mooi. En allemaal waar. De tien basisscholen van de VCOG in Groningen en Hoogkerk tellen samen 3291 leerlingen. Al onze leerlingen zijn uniek en hebben hun eigen verhaal. Hun verhalen mogen gehoord worden. Vanuit onze christelijke identiteit zoeken...
VCOG

Verkoop medewerker fulltime

MediaMarkt, Groningen, Groningen
1 week geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de klant en de medewerker te overtreffen. Dit doe je door: Te streven naar maximale klanttevredenheid; Klanten te adviseren bij de aankoop van elektronica en gadgets zoals telecom, computer en witgoed; Een totaaloplossing te bieden aan de klant. Naast geweldige producten bied je ook accessoires en...
MediaMarkt

CNC-draaier

Pro industry, Groningen, Groningen
€ 2.300 - € 2.500 per maand
1 week geleden
Ben jij een ervaren Draaier (CNC of conventioneel draaier) en op zoek naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij een enorm groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Het lezen van tekeningen; Het schrijven van bewerkingsprogramma's voor CNC-bewerking; Het zelfstandig opspannen van het materiaal en de gereedschappen; Het bewerken van de werkstukken volgens aangeleverde specificaties; Bepalen van de...
Pro industry