Mondhygiënist

Rovidam Mondzorgbanen


Datum: 2 weken geleden
Stad: Oldenzaal, Overijssel
Salaris: € 3.000 - € 7.000 per maand
Contract type: Voltijd
Rovidam Mondzorgbanen

Op zoek naar een moderne praktijk?

Voor een moderne tandartspraktijk in de regio Oldenzaal zoeken we een gedreven mondhygiënist. Ben jij een aantal uur per week beschikbaar? Reageer dan direct!

Nieuwe baan? Denk 'ns aan Rovidam!

We werken nog net niet met het mes tussen de tanden, maar bijten ons wel vast in iedere vacature. We hebben een heel groot netwerk door heel Nederland en vinden voortdurend snel passende banen voor een ieder die zich aanmeld. Wat dat kost? Rovidam bemiddelt kandidaten geheel gratis, dus wat houdt je tegen? Wij regelen jobs!

Jouw werk!

We zoeken in de regio Oldenzaal een mondhygiënist, uren in overleg, waarbij je uiteraard een eigen agenda draait. Ze werken bij deze praktijk intensief met elkaar samen, in een goede overlegstructuur. Als mondhygiënist ben je gedreven om een positieve impact te hebben op de mondgezondheid van de patiënt. Je stelt in overleg met de behandelaren en de patiënt een passend behandelplan op, waarna je de patiënt gaat behandelen volgens dit plan. Uiteraard ben jij bekend met initiële behandelingen, recalls, herbeoordelingen en alles wat jouw werk zo leuk maakt. Je vindt het leuk om de patiënten te motiveren, voedingsadvies te geven en zo samen het doel te bereiken: gezonder tandvlees.

Dit zijn jouw functie eisen

  • Jij hebt natuurlijk je diploma Mondzorgkunde op zak.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent liefst 16 uur per week beschikbaar.
  • Je bent patiëntgericht.
  • Je bent een fijne collega.

Ga jij hier werken?

Ze bouwen bij deze praktijk constant aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden zij ook een aantal specialistische behandelingen. Bij deze praktijk in de regio Oldenzaal is oog voor jouw belangen en zijn er doorgroeimogelijkheden. Er heerst een gemoedelijke sfeer, leuke collega's, samen sporten en regelmatig borrels. En...... korting op fitness abonnement!

Geïnteresseerd?

[email protected] / 06-39675601

Ref: 20072

Referentie nr: #ROIB20072

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV