Junior Business Controller

Walters People


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Walters People

Houd je van een uitdaging en ‘bouw’ je graag mee aan een goedlopende organisatie? Heb je ervaring in een projectorganisatie en geef je graag financieel en analytisch advies op diverse locaties en bij verschillende bedrijven? Lees dan snel verder!

De organisatie is werkzaam op de installatiemarkt in Nederland en kent een drietal regio’s in Nederland. De organisatie heeft een sterke groeiambitie (“buy en build”) en wil de komende jaren ook in de regio West doorgroeien naar een 40-tal zelfstandige bedrijven met in totaal ca. 2000 medewerkers.

De organisatie heeft een decentrale organisatiestructuur, bestaat inmiddels uit meer dan 40 zelfstandig opererende specialistische bedrijven, voornamelijk in de regio Noordoost-Nederland en West-Nederland. Er werken thans ca. 1.500 medewerkers die actief zijn in de installatiemarkt. De afgelopen jaren is de organisatie op eigen kracht en door acquisities snel gegroeid. Voor de komende jaren zijn er nog volop plannen om verder te groeien. De omzet 2021 bedroeg ca. 300 miljoen. De totale verwachte omzet, zal begin 2022, door acquisities die tussentijds hebben plaatsgevonden verder doorgroeien tot ca. 500 miljoen euro.

De organisatie zal als gevolg van haar haar ambitie de komende periode een verdere professionaliseringsslag doorvoeren en een transitie ondergaan. Vanwege de groei-ambitie is de organisatie ingericht naar 3 regio’s: Noord-Oost, West- en Zuid-Nederland. De ambitie is dat iedere regio verder zal doorgroeien en uiteindelijk uit ca 2.000 medewerkers zal gaan bestaan. De regio’s hebben een eigen directieteam. Het directieteam zijn samen met de CEO en CFO verantwoordelijk voor de regio.

Met kernwaarden rentmeesterschap, ondernemerschap en in het bijzonder sfeermeesterschap is er binnen de organisatie veel aandacht voor werkplezier, aandacht en waardering van de medewerkers.

Voor regio West zoeken wij een Junior Business Controller. De organisatie is gehuisvest in een sfeervol pand in de binnenstad van Den Haag. Het kantoor van RegioWest richt zich op de bedrijven in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.


Wat ga je doen als Junior Business Controller?

Onder leiding van de Financieel Directeur ga je inzicht geven in de financiële en niet financiële gegevens van de bedrijven, middels het analyseren van deze gegevens en het opstellen van rapportages, ten behoeve van operationele en tactische sturing en besluitvorming. Tevens geef je samen met de Financieel Directeur advies en ben je het klankbord voor de directie van de organisatie in de regio, de bedrijfsleiders en de administrateurs van de bedrijven in de betreffende regio. Je zorgt mede voor de verbinding tussen business en financiën. Ook ondersteun je de administrateurs binnen de bedrijven indien nodig.

Hier herken jij jezelf in als Junior Business Controller

  • Een afgeronde financiële opleiding op HBO+ niveau
  • Je beschikt over goede automatiseringskennis en uitstekende kennis van Excel
  • Ervaring of kennis van Power BI is een pre, geen must; je gelooft in de kracht van data
  • Klantgerichte en representatieve houding
  • Je voelt je thuis in een informele, ondernemende organisatie met korte lijnen
  • Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie
  • Je herkent jezelf in de volgende competenties: nauwkeurig & gestructureerd, uitstekende analytische vaardigheden, goede communicatievaardigheden en adviesvaardig, overtuigingskracht, pro-actief, pragmatisch & resultaatgericht

Is je interesse gewekt? Laat wat van je horen en ik voorzie je van een uitgebreidere vacaturetekst.


Houd je van een uitdaging en ‘bouw’ je graag mee aan een goedlopende organisatie? Heb je ervaring in een projectorganisatie en geef je graag financieel en analytisch advies op diverse locaties en bij verschillende bedrijven? Lees dan snel verder!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Huishouding Services - Borgstede

Laurens, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 13,78 - € 16,72 per uur
2 dagen geleden
Wat ga je doen? Laurens locatie Borgstede in Barendrecht is op zoek naar een Medewerker Huishouding Services. Ben je een kei in schoonmaken en zou je graag bij ons willen werken? Dan komen we graag in contact met jou! Als Medewerker Huishouding Services zorg je voor een schone en opgeruimde werkomgeving voor onze bewoners. Bij Laurens werken we met werkprogramma’s...
Laurens

Junior Controller

FIT, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Locatie Rotterdam Uren per week 40 Functie Als Junior Controller ken jij alle details van de administratie al snel als de binnenkant van je broekzak! Je kijkt kritisch naar de interne processen en bent altijd bezig om zaken sneller, beter en slimmer te doen. Je bent pas tevreden als alles up to date en kloppend is. Jij zorgt dat jouw...
FIT

Internship - Marketing Consumer Market Insights

Unilever, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
The CMI function’s mission is to show the business how and where to win. We do this by intimately understanding our consumers behaviors and needs and then feeding this into all brand decisions. We work from early concept development to product, packaging and advertising. A challenging and interesting role for an internship! Your key responsibilities and accountabilities could be (amongst...
Unilever