Kassamedewerker Bijbaan

Coop Supermarkten


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Coop Supermarkten
Weet jij iedere klant een lach te bezorgen met jouw vriendelijke en open houding? Ben je servicegericht en daarnaast op zoek naar een bijbaan met flexibele werktijden? Solliciteer dan op de vacature van kassamedewerker bij Coop!

Wat ga je doen?

Als kassamedewerker bij Coop ben je verantwoordelijk voor het goede gevoel dat Coop klanten horen te hebben als ze de winkel uitlopen. Je maakt tijd voor een praatje en rekent ondertussen vakkundig de boodschappen van de klant af. Je schakelt snel als de wachtrijen toenemen en zorgt dat de klant genoeg ruimte heeft om de boodschappen in te pakken.

Je komt terecht in een gezellig en sociaal team waarin service en respect centraal staan. Met jouw vriendelijke en open houding weet je iedere klant een lach te bezorgen.

Je kunt je eigen uren flexibel inplannen waardoor deze bijbaan goed te combineren is met een andere baan of met je studie.

Opleiding / Ervaring

Wat wij vragen

Je bent minimaal 16 jaar oud
Je bent klantvriendelijk en representatief
Je hecht veel waarde aan details
Je bent leergierig en enthousiast
Je kunt goed samenwerken
Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden

Per direct aan de slag als (parttime) verkoopmedewerker
Goed verdienen
Flexibele uren
Een gezellig team
Een bijbaan die perfect te combineren valt met je studie of een andere baan

Coop is een bijzondere werkgever

Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat ‘samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel: topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen. Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra of op ons Servicekantoor in Velp.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ambulant behandelaar

Youz, Den Haag, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Youz specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het FACT team in Den Haag een ambulant behandelaar. Ben jij die stevige, flexibele aanpakker, die ervaring heeft met het werken met jongeren in de leeftijd van 12-23 jaar, waarbij sprake is van EPA? Lees dan verder. Dit ga je doen Je komt te werken in het FACT team (Flexible Assertive...
Youz

Contractmanager

EIFFEL, Den Haag, Zuid-Holland
€ 6.000 per maand
4 dagen geleden
Jij werkt graag aan toonaangevende infrastructurele projecten voor RWS, de G4-gemeenten of aansprekende andere semioverheidsinstellingen. Jij bent een verbinder en een belangenbehartiger ineen. Herken jij je in dit beeld? Laten we verder praten! Het lijkt je ook leuk om dit vanuit een aannemerij aan te vliegen. Wil jij jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk vlak als het aansturen van junior-collega’s in...
EIFFEL

Logistiek medewerker SSC-ICT Rijswijk

Manpower, Den Haag, Zuid-Holland
€ 18,89 - € 25,35 per uur
6 dagen geleden
Hier ga je werken Je gaat werken bij het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze zijn een van de grootste full-service ICT-dienstverleners binnen het rijk. Het Shared Service Centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de hele wereld....
Manpower