Manager Indirect Tax - Internationale praktijk

EY


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
EY

De uitdaging - What future are you building towards?

Zoek jij een plek waar jij je (internationale) ambities kwijt kan? Wij bieden je een platform om met de grootste en meest uiteenlopende internationale klanten ter wereld te werken. Een plek vol carrière en groei mogelijkheden! Groei jij met ons mee?


Ons team
- Do great minds always think alike?

Als Manager Indirect Tax kom je te werken in een onze internationale btw praktijk. Het is een team van 15 collega’s, bestaande uit partners, (senior) managers, (senior) consultants en werkstudenten.

Binnen de praktijk geven we specialistisch belastingadvies, vertegenwoordigen we klanten richting de belastingdienst en in fiscale procedures, verzorgen we aangiftes, geven we cursussen én ondersteunen en begeleiden bij Tax Control. Daarnaast spelen we een belangrijke rol op het gebied van Tax Technology en helpen klanten steeds vaker bij de beheersing van processen op het gebied van indirecte belastingen. Een zeer dynamische praktijk en functie dus!


Waar kom je te werken?

Ons kantoor in Rotterdam ligt aan de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug. Als je ‘s-morgens (vroeg) langs de Boompjes naar kantoor rijdt kun je de stad zien ontwaken aan de Maas. Er werken rond de 400 mensen, toch heerst er een gemoedelijke sfeer alsof iedereen elkaar kent. Bij binnenkomst word je warm ontvangen door Jan en Maureen. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum waardoor je gemakkelijk even buiten de deur kan lunchen, of even een frisse neus kan halen door een wandeling langs de Maas. Het restaurant op de eerste etage staat binnen EY bekend om de heerlijke verse en gezonde lunch die chefkok Boudewijn met zijn team elke dag bereidt.


Wat je gaat doen -
How can you make a lasting impact in a rapidly changing world? Wat ga je doen?

 • Je bent in staat zelfstandig te werken en een deel van de klantenportefeuille te beheren op het gebied van klantrelatie.

 • Je stuurt een team aan en werkt samen met collega’s uit andere vakgebieden en collega’s uit het buitenland.

 • Je verdiept je zorgvuldig in de belastingwet, regelgeving en jurisprudentie waardoor je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen om o.a. onze klanten proactief te benaderen.

 • Je bent een volwaardige gesprekspartner en -leider bij overleggen met collega’s, klanten en/of de Belastingdienst.


Als persoon heb je een praktische insteek in advisering. Je brengt je boodschap helder over en voelt in gesprekken aan wat de klant nodig heeft of wat er moet gebeuren. Van daaruit bedenk je oplossingen en neemt beslissingen over vervolgacties. Anderen betrek je op constructieve wijze, uiteindelijk ben je samen verantwoordelijk voor het eind resultaat.


Wat wij zoeken -
Where do you start if you want to change the world? Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie

 • Minimaal 5 jaar ervaring als btw-specialist

 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels

 • Een afgeronde NOB-opleiding


Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden:
Is everything that counts being counted?

 • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren.

 • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar).

 • Vrije dagen: je hebt recht op 34 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen in te kopen.

 • Geboorteverlof: EY betaalt het geboorteverlof voor 100% uit, bij aanvullend geboorteverlof betaalt EY 70% van het salaris uit.

 • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid aan om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld het behalen van een MBA om jouw skills op het gebied van Leadership, Business en Tech te verbreden.


Sollicitatieprocedure: How can you prepare for a long life together?

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supervisor WTB

Oranjegroep, Rotterdam, Zuid-Holland
10 uur geleden
WORKING AT MECHANICAL THE BOUNDLESS POSSIBILITIES Join Oranjegroep as a Mechanical Technician, where you'll maintain and repair mechanical equipment to ensure facility efficiency. Diagnose and troubleshoot issues, performing preventive maintenance to minimize downtime. Prior experience and a commitment to safety are essential. Join our team and play a vital role in facility operations. Apply now! WHAT WE OFFER YOU Weekly...
Oranjegroep

Ambulant maatschappelijk werker team HIS, Overschie, Kralingen - Crooswijk, Lansingerland

CVD, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.943 - € 4.110 per maand
14 uur geleden
Aantal uur per week 36 Salaris Schaal 7 Werklocatie Het Filtergebouw Wij zijn CVD. Een maatschappelijke organisatie in Rotterdam. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers, die allemaal geloven dat een veilig en stabiel thuis, de basis is voor je leven. Daarom bieden we hulp en opvang aan iedereen die weer grip wil op deze basis. Wij geloven erin dat...
CVD

Supply Chain Management Professional | vaste baan in regio Rotterdam e/o ) | thuiswerken mogelijk

Yacht, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 5.000 per maand
1 dag geleden
Bedrijfsomschrijving Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het vakgebied Supply Chain Management & Procurement. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons kennis netwerk van 100+ supply chain professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste functies bij onze corporate- en MBK klanten! Onze nauwe samenwerking met deze opdrachtgeverfs,...
Yacht