Traineeship Management

Talent&Pro


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.972 per maand
Contract type: Voltijd
Talent&Pro

Tijdens jouw studie heb jij regelmatig het gevoel gehad nét iets sneller en ambitieuzer te zijn dan de rest. Projecten die om visionair leiderschap vragen pak jij dan ook graag met beide handen aan! Eigenschappen die uitstekend passen bij ons Traineeship, want als trainee ga jij op project- en procesniveau veel impact maken bij onze klanten. Ga jij de uitdaging met ons aan om jou klaar te stomen voor deze uitdagende managementrollen?

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld) Uitgebreide salaris berekening
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach / People Manger en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste Onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 29 maart, 05 april of 19 april!
 • Werkervaring opdoen en oriënteren bij verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen.
 • Volledige deelname aan het Management Development traject van Talent&Pro
 • Excellente vaardigheidstrainingen op het gebied van projectmanagement, bijvoorbeeld Agile Leadership, Prince 2 Foundation, Communiceren met Stakeholders en Lean Green Belt.
 • Het behalen van vakspecifieke Wft-certificaten, zoals Wft Pensioenen of Wft Vermogen. Jouw tickets om (financieel) advies te mogen geven!

De unit Business Change Management

Als Management Trainee start je in de unit Business Change Management. Deze unit ondersteunt klanten binnen het pensioen-, bancaire- en verzekeringsdomein met vraagstukken op het gebied van verandermanagement en/of procesmanagement. Als Management Trainee maak jij impact door op proces- en projectniveau een belangrijke bijdrage aan deze veranderende omgeving te leveren. Zo helpen we onze klanten bijvoorbeeld met de duurzame transitie naar een nieuw pensioenstelsel, bij de inrichting van systemen, conversie van een portefeuille of het op de juiste manier inrichten van processen bij bijvoorbeeld CDD-trajecten.

Jouw ontwikkelpad als Management Trainee

Tijdens dit traineeship maak je kennis met de vele aspecten van management, zoals plannen, delegeren, bewaken en verandermanagement. Vaardigheden die jij als Projectmanager, Teamleider of Implementatiemanager heel goed kan gebruiken!

In de eerste fase ga je kennismaken met de wereld van de financiële dienstverlening om daarna snel een vervolgstap te maken tot bijvoorbeeld Project Management Ondersteuner. Deze vakspecifieke inhoud ga jij steeds meer uitbreiden met coördinerende werkzaamheden. Denk aan een bijdrage leveren aan een innovatievraagstuk of op zeker één van je opdrachten een coördinerende rol naar je toe trekken. Als het ware blenden ons reguliere traineeship, jouw extra inzet en de verzwaring in opleidingen en opdrachten tot een traineeship op maat. Zo ontwikkelen we je in hoog tempo richting een managementfunctie. Samen met je People Manager, de verschillende opdrachtgevers en onze Academy bepaal je de koers. En samen monitoren en begeleiden we je in de verschillende aspecten van Management. Zo wordt ons traineeship jouw traineeship.

Jij

 • Communicatief sterk, ondernemend en een goede dosis lef!
 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd.
 • 32 tot 40 uur beschikbaar.
 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter .

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medior Bouwkundig Uitvoerder Woningbouw

Building Heroes, Utrecht, Utrecht
10 uur geleden
Be a hero Als Medior Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van woningbouwprojecten binnen de gestelde tijd en planning. Met jouw bouwkundige kennis waarborg je veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats. Je fungeert als regisseur, zorgt voor heldere communicatie en bent de verbindende schakel tussen alle betrokkenen. Dagelijkse taken omvatten onder andere het coachen van bouwplaatsmedewerkers, plannen van...
Building Heroes

Junior Uitvoerder

Evoke, Utrecht, Utrecht
€ 2.300 - € 2.900 per maand
2 dagen geleden
Locatie Utrecht Opleiding MBO Ervaring 0 tot 98 jaar Werkweek 32 - 39 uur Salaris €2.300 - €2.900 p.m. Zoekwoorden: Bodem Veldwerk Ben je geïnteresseerd in een rol waarin je wordt getraind tot een veelzijdige en vakbekwame Uitvoerder? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze junior instapfunctie krijg je begeleiding om uiteindelijk zelfstandig leiding te kunnen geven aan...
Evoke

Strategisch Adviseur Jeugd

Matchd, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
De functie Wat ga je doen: Opgave hervormingsagenda Jeugd Inzet in de regio (beleidsadviseurs jeugdzorg) Inkoop jeugdhulp Samenwerken collega s jeugdbeleid en onderwijs Ontwikkelt de strategische lijnen en vertaalt ze op bestuurlijk Beleids en uitvoerend niveau Je adviseert het bestuur en management over de visie en strategie in het sociaal domein Je bent inhoudelijk adviseur/sparringpartner op inhoud voor de beleidsadviseurs...
Matchd