Financial Controller

Michael Page


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 4.842 per maand
Contract type: Voltijd
Michael Page
Ben jij die betrokken controller en ben je toe aan een volgende stap?|Als Financial Controller bij Rijnstate kun je rekenen op een breed takenpakket

Over onze klant

De financiële gezondheid van ziekenhuizen in een wereld van marktwerking is geen vanzelfsprekendheid meer. Met elkaar proberen wij de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.

De missie van Planning & Control is om bij te dragen aan de gezonde bedrijfsvoering van ziekenhuis Rijnstate. Dit doen wij door een gedegen financiële planning en beheersing met behulp van de Planning & Control-cyclus, waarbij wij plannen toetsen, financiële risico's signaleren en de sparring partner zijn van het management.

Om de doelen van de organisatie en Planning & Control te kunnen realiseren, werken wij nauw in ons team samen. We investeren in ons team door onder andere teamdagen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

De afdeling Planning & Control bestaat uit business control, een sales controller en het team concern control (16 FTE).

Functieomschrijving

De afdeling Planning & Control van ziekenhuis Rijnstate is op zoek naar een energieke Financial Controller die ons ziekenhuis financieel "in control" houdt.

Als Financial Controller bij Rijnstate kun je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket met veel verantwoordelijkheid. Je bent de financiële vraagbaak voor de team managers zorg en werkt regelmatig met ze samen. Zo stel je onder meer financiële overzichten en rapportages op, voer je adhoc-analyses uit en buig je je over de (meerjaren)begroting en prognose. Ook ben je verantwoordelijk voor de verschillende subsidieverantwoordingen en monitor en stuur je dagelijks op relevante, opgestelde KPI's. Daarnaast bewaak je maand- en jaarafsluiting.

In jouw rol als Financial Controller heb je enerzijds een ondersteunende functie ten behoeve van de business controllers en van het management. Anderzijds adviseer je ook de team managers van de zorgafdelingen en/of ondersteunende afdelingen. Je bent daarnaast aanspreekpunt van de externe accountant, adviesbureaus en andere ziekenhuisorganisaties. De functie verder zal verder ook bestaan uit het:

 • Uitvoeren, onderhouden en optimaliseren van de Planning & Control-cyclus;
 • Ondersteunen bij het jaarlijks updaten van het kostprijsmodel binnen Rijnstate;
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor interne en externe collega's en relaties;
 • Meedenken in verdere procesverbetering en efficiency waar mogelijk.
 • Je werkt in het team Concern Control (8 FTE) dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Planning & Control. Je wordt aangestuurd door de Coördinator Concern Control.

Profiel

De Financial Controller die we zoeken heeft in de afgelopen jaren een stevige basis gelegd in het bedrijfsleven of de accountancy, en voelt zich thuis binnen een non-profitorganisatie. Je hebt affiniteit met de zorg en zoekt je nieuwe uitdaging in de omvang en complexiteit die Rijnstate als organisatie met zich meebrengt. Wat zoeken we verder in onze ideale kandidaat?

 • Een afgeronde opleiding richting HBO Bedrijfseconomie, Finance & Control, Bedrijfskunde of Accountancy;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in een financiële functie;
 • Toe aan een tweede, derde of vierde stap in jouw carrière;
 • Sterk analytisch vermogen, oplossingsgericht, zelfstandig en communicatief vaardig;
 • Kennis van AFAS, LOGEX informatiesysteem of vergelijkbare systemen en goed onderlegd in Excel.

Aanbod

 • Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao ziekenhuizen
 • Een dienstverband voor 24 - 36 uur voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste functie.
 • FWG 55 (€ 3.434,-/max. € 4.842,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w.).De inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring.
 • Vakantie- en eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Flexeuro-regeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding of bijvoorbeeld financiering van studiekosten.
 • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), waarvan Rijnstate de helft van de premie betaalt.
 • Mogelijkheden tot thuiswerken.
 • Gratis parkeren bij het Openlucht Museum tussen 7.00 en 19.00 uur met pendelbusdienst tussen museum en Rijnstate Arnhem (ca. 5 minuten enkele reis).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Filiaalmanager

VanHaren, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Heb jij ervaring als bedrijfsleider, winkel manager, shop manager of retail manager en zoek jij een nieuwe uitdaging als store manager binnen de detailhandel of retail? Bij vanHaren ben je als store manager altijd welkom! Dat vanHaren al ruim 90 jaar een begrip is in Nederland en tegenwoordig in België, wist je vast al. Als familiebedrijf zijn wij onderdeel van...
VanHaren

Verkoopmedewerker PREMIUM

Nelson-Schoenen, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Ben jij een enthousiaste top verkoper die graag de handen uit de mouwen steekt en wil werken in een van onze mooie winkels, dan zijn wij op zoek naar jou! In onze winkels staat beleving centraal: niet alleen qua uitstraling en interieur, maar ook qua collectie, klantvriendelijkheid en service. Als Verkoopmedewerker ben je de gastheer/-vrouw in onze winkel en het...
Nelson-Schoenen

Bijbaan Weekend

Zeeman, Arnhem, Gelderland
3 weken geleden
Jouw bijbaan als Verkoopmedewerker Ben je op zoek naar een bijbaan met variatie en een leuk team? Als Verkoopmedewerker bij Zeeman werk je bij één van de sterkste retail merken van Nederland in een echt familiebedrijf. Je zorgt er samen met je team voor dat de winkel er tip-top uitziet en je hebt ook veel contact met de klanten. Ook...
Zeeman