HR Manager

Hoogendoorn


Datum: 1 week geleden
Stad: Vlaardingen, Zuid-Holland
Salaris: € 6.772 per maand
Contract type: Voltijd
Hoogendoorn
Wat jij gaat doen


Een baan waar jij vooral bezig bent met mensen en projecten, dat is wat wij jou kunnen aanbieden als HR Manager bij Hoogendoorn. Wil jij echt het verschil maken in het bedrijf en Hoogendoorn helpen een stap verder te maken op het vlak van HR? Dan is dit de baan die jij zoekt!

In deze veelzijdige rol ben je niet alleen bezig met operationele, tactische en strategische aspecten, maar maak je ook integraal deel uit van het managementteam. Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt eigenaarschap over het behalen van doelen. Dit doe je met overtuigingskracht, waarbij je aandacht hebt voor relaties en de organisatie op een empathische manier benadert. Het begeleiden van veranderingsprocessen, het professionaliseren van HR-processen en -instrumenten, en het initiëren van strategische HR-projecten behoren allemaal tot jouw verantwoordelijkheden.

Je werkt binnen een snelgroeiende organisatie met gepassioneerde professionals. Er heerst een innovatieve en ondernemende cultuur, waarin met plezier wordt samengewerkt.

Jouw taken bestaan uit:

 • Verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en inwerken van nieuwe collega's.
 • In samenwerking met de HR-assistent vorm je een sterk team waar collega's en leidinggevenden terechtkunnen met zowel eenvoudige als complexe vraagstukken.
 • Advies en ondersteuning bieden aan leidinggevenden op basis van data.
 • Signaleren van ontwikkelingen, toepassen van veranderingen in wet- en regelgeving en zorgen voor een nauwkeurige controle van de personeels- en salarisadministratie in AFAS.
 • Fungeren als onafhankelijke sparringpartner voor de directie, leidinggevenden, OR en collega's, waarbij expertise en visie op het gebied van HR worden getoond.
 • Ontwikkelen, waarborgen en implementeren van het HR-beleid en ondersteunen van de directie en het management bij de uitvoering ervan. Organisatiedoelen vertalen naar heldere HR-strategieën en -doelstellingen.

Waar je terecht komt


Hoogendoorn Growth Management is opgericht in 1967, als klein technisch installatiebedrijf. In 1974 introduceerden we onze allereerste digitale tuinbouwcomputer, de TUCO. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde innovator in tuinbouwautomatisering. Hoogendoorn heeft de meest geavanceerde procescomputers geproduceerd die bijdragen aan een duurzame omgang met water, klimaat en energie. Met een partnernetwerk verspreid over elk continent, ondersteunen onze getrainde specialisten alle klanten met deskundige product adviezen, trainingen en het verlenen van service.

Wij hechten veel waarde aan nieuwe kennis die nieuwe collega’s meebrengen. Binnen Hoogendoorn telt elke stem en doen we het echt samen. De gemiddelde tijd dat onze medewerkers in dienst zijn ligt op dit moment op 8 jaar, iets waar we ontzettend trots op zijn! Hoe we dit volhouden? Wij geloven dat de service die wij bieden aan klanten, ook geboden moet worden aan onze medewerkers. Dit doen wij door activiteiten te organiseren voor het personeel, vers fruit en tegen en kleine vergoeding een uitgebreide lunch aan te bieden. Ook bieden wij veel flexibiliteit aan in de vorm van het zelf organiseren van je dag en werkzaamheden. Wij geloven in jou en jij weet het beste hoe jij het beste presteert of dat nou elke dag op kantoor is, of deels vanuit huis.


Wie jij bent


Jij bent iemand die ze niet snel gek krijgen, ook als je meerdere verschillende taken toegekend krijgt (van operationele contractwijzigingen tot strategische personeelsplanningen) weet jij je hoofd koel te houden. Je familieleden zouden je omschrijven als communicatief sterk en een echte teamplayer. Daarnaast herken jij je ook in de volgende punten:

 • Bachelor- of masterdiploma in HRM, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied;
 • Meerdere jaren ervaring in een HR-functie, bij voorkeur in een leidinggevende rol;
 • Ervaring met AFAS is een pré;
 • Uitgebreide kennis van HR-praktijken, wet- en regelgeving en arbeidsrecht;
 • Naast Nederlands, beheers jij ook de Engelse taal.

Wat wij bieden


Naast dat wij je uiteraard een toffe baan aanbieden bij een ontzettend gezellig bedrijf, bieden we je ook graag het volgende:

 • Een goed salaris tot max € 6772,- ;
 • Een uitdagende baan met een flinke verantwoordelijkheid bij een organisatie met een goede werksfeer;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • De vrijheid om flexibel te werken op kantoor en thuis;
 • Een goede pensioenverzekering en mogelijkheid tot aanvullende inkomensverzekeringen. Ook betalen wij 50% van de maandelijkse premie;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen doormiddel van training en coaching;
 • Een laptop en mobiele telefoon.


Zie jij jezelf al helemaal werken in de rol van HR manager? Mooi! We komen dan graag in contact met je. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annelotte de Vreugd via 06 27 99 89 52. Of solliciteer direct via de onderstaande knop.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Receptioniste/servicedeskmedewerker Lentiz Onderwijsgroep Vlaardingen

Embrace hospitality services, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 13,5 - € 15,5 per uur
2 uur geleden
Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie van Lentiz Vlaardingen? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Functieomschrijving Als receptionist/servicedesk medewerker bij Lentiz herken je de medewerkers en bezoekers die binnenkomen om aan hun werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht hen een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op hun komst. Je...
Embrace hospitality services

Teamleider Logistiek

Royal Houdijk, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 3.850 - € 4.850 per maand
1 week geleden
Als Teamleider Logistiek, bij Royal Houdijk in Vlaardingen, zorg je samen met je team dat de ontvangst van onderdelen voor de Houdijk’s ‘koekjesmachines’ op de juiste manier worden verwerkt en dat de machines op tijd getransporteerd worden naar plekken over de gehele wereld. Voor jou is het een sport om de logistieke processen optimaal te laten verlopen. Weet jij een...
Royal Houdijk

Assistent Manager (diploma Autotechnicus vereist)

KwikFit, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Kom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting van de klant te overtreffen. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Assistent Managers, wil jij met je team het beste uit de dag halen en zorgen dat de klant met een lach vertrekt? Denk jij in oplossingen en doe je...
KwikFit