Productmanager

Louwman Group


Datum: 2 weken geleden
Stad: Raamsdonksveer, Noord-Brabant
Salaris: € 4.165 - € 5.831 per maand
Contract type: Voltijd
Louwman Group

Heb jij het in je om jouw enthousiasme voor personenwagens én aanvullende diensten in te zetten en over te brengen op onze dealers en klanten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste productmanager om ons team te komen versterken!

Wat ga jij doen?
Als onderdeel van ons team ben jij verantwoordelijk voor het introduceren en beheren van personenwagens én de aanvullende diensten voor de merken Toyota en Lexus. Jij bepaalt de go-to-market strategie en weet dit goed om te zetten in de uitvoering ervan. Als productmanager heb jij een breed takenpakket die bestaat uit de doelgroep bepaling en klantonderzoek. Daarnaast houd je je bezig met (markt)analyses en het maken van brochures en prijslijsten. Jij bepaalt de pricing strategie en je beheert jouw portfolio gedurende de product life cycle. Ook ben je verantwoordelijk voor de volume en integrale margedoelstellingen.

Kortom, een gevarieerde rol waarin veel ruimte is voor eigen ideeën! Bij ons krijg jij de mogelijkheid om samen te werken met multidisciplinaire teams. Denk hierbij aan andere productmanagers, marketeers, ontwikkelaars en technisch specialisten. Je monitort productprestaties en klantfeedback. Zo kan je voortdurend verbetering garanderen!

Als jij geïnteresseerd bent in personenwagens en wilt bijdragen aan de toekomst van de auto-industrie, dan is deze functie echt iets voor jou. Wij bieden je de mogelijkheden om in de komende jaren te ontwikkelen binnen Louwman Group, zolang jij graag wil leren en presteren!

Wie ben jij?
Wij zoeken een ambitieuze collega met affiniteit en interesse in mobiliteit. Met een proactieve werkhouding en oog voor detail, maak jij deze functie tot een succes. Daarnaast heb jij:

 • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • in ieder geval 3 jaar relevante werkervaring;
 • resultaatgerichtheid en commerciële slagkracht;
 • sterk analytisch vermogen, een kritische blik en oog voor detail;
 • goede projectmanagement skills
 • communicatief sterk
 • goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen €4.165 - €5.831 per maand op basis van 40 uur per week;
 • je krijgt bij ons de ruimte om jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen;
 • korting op producten van Louwman Group, bijvoorbeeld 20% korting op private lease;
 • een plek in een heel fijn en divers team van in totaal 14 collega’s;

Als jij passie hebt voor Product Management en wilt bijdragen aan de toekomst van de auto-industrie, dan is deze functie echt iets voor jou. Solliciteer vandaag nog als Productmanager Cars en voorzie onze klanten van een naadloze ervaring!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Vragen? Neem dan contact op met Tim Verwerda via 0627558061.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV