Projectmanager

Talent&Pro


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Talent&Pro

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Ken je dat gevoel dat alles soepeltjes verloopt, alle werknemers tevreden zijn en alle doelen behaald worden? Voor een projectmanager bestaat er geen beter gevoel! Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kanjer met ervaring in het managen van financiële projecten en professionals. Ben je daarnaast daadkrachtig, doelgericht en strategisch? Dan is deze functie als projectmanager bij Talent&Pro de droombaan voor jou.

Wij

Talent&Pro biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de overheid en het bancaire, verzekeringen of pensioen domein. Daarnaast biedt Talent&Pro:

 • De juiste match met Talent&Pro
  • Door één contactpersoon te hebben binnen onze organisatie zorgen wij voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een waardevolle vertrouwensband. Daarmee zijn wij de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven.
 • Een duurzame samenwerking met het interim team
  • Wij zorgen voor een opdracht die bij je past en denken vroegtijdig met je mee voor een vervolgopdracht wanneer je huidige opdracht ten einde loopt. Open en transparante communicatie vinden wij hierin erg belangrijk. Zo houd jij focus op datgeen waar je het beste in bent.
 • Toegevoegde waarde voor jou als interim professional
  • Wij vinden het belangrijk om naast de opdracht de relatie goed te onderhouden. Dit doen we door regelmatig contact te houden, maar ook door je als belangrijke relatie te zien. Zo organiseren wij 2 keer per jaar een bijeenkomst om met onze andere interim professionals te netwerken. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen en versterk je jouw netwerk.

De Uitdaging

Als projectmanager ben je (eind)verantwoordelijk voor de goede uitvoering van een project. Jij bent dé spil in het uitvoeren van het strategische plan van onze opdrachtgevers en stuurt verschillende medewerkers aan binnen het project. Samen zorgen jullie voor een optimale invulling van deze werkzaamheden en tijdige realisatie van de gestelde doelen.

Als expert in projectmanagement is het jouw taak om de werkprocessen optimaal voor te bereiden en uit te werken. Je delegeert de taken binnen het project bij de juiste medewerker en zorgt ervoor dat het project te allen tijde bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de organisatie. De projecten die jij leidt binnen de afdeling zorgen er dan ook altijd voor dat de organisatie beter functioneert. Dankzij jouw people skills, leiderschap, overzicht en vermogen om strategisch naar zaken te kijken pak jij zonder problemen meerdere projecten tegelijk op.

Kortom, als projectmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Aansturing van het personeel.
 • Onderhoud van het klantenbestand.
 • Budgetteren en begroten.

De resultaten van jouw inspanningen en van het team rapporteer je (ook tussentijds) aan de directeur en/of het management (MT).

Als projectmanager bij Talent&Pro werken, betekent dat je aan de slag gaat binnen de overheid, bancaire sector, verschillende verzekeraars of pensioenfondsen, bijvoorbeeld bij Rabobank, ABN AMRO, de Belastingdienst, Nationale Nederlanden, a.s.r. of Achmea.

Jij

 • Jij beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau. (Een bedrijfskundige, financiële of economische opleiding is een pre).
 • Hebt recente ervaring als projectmanager binnen de financiële dienstverlening.
 • Bent financieel zeer goed onderlegd en gewend om procesmatig te denken.
 • Hebt ervaring met Agile/Scrum en-of stakeholdermanagement.

Solliciteren

En starten als Projectmanager? Dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw wensen en ambities. Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met Corwin Roos via 06 83 52 64 18.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Two temporary Lecturers in Cultural History

Universiteit Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 4.332 - € 5.929 per maand
5 dagen geleden
As a lecturer in the Cultural History section of the department of History and Art History, you will be responsible for teaching a wide range of courses at all levels of the BA Geschiedenis and the BA History. Wat ga je doen? You will teach mainly in the History BA programme, support in the coordination of courses in Cultural History,...
Universiteit Utrecht

ICT Traineeship

OGD ict-Diensten, Utrecht, Utrecht
€ 2.625 per maand
1 week geleden
Betaald werken & leren bij OGD? Dat kan met dit toffe IT-traineeship. Leer bij OGD de kneepjes van het vak en bepaal zelf de richting van je carrière in de IT. Maak de switch óók als je nog geen achtergrond in de IT hebt. Door jouw inzet kunnen gebruikers door met het werk waar ze blij van worden. Jij draagt...
OGD ict-Diensten

(Junior) HR Adviseur

DeFabrique, Utrecht, Utrecht
€ 2.700 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Krijg jij energie van het werken met mensen, het meedenken met HR- processen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken. Met ruim 400 Nederlandse en Duitse collega's, en nog steeds groeiende, is een baan bij DeFabrique Holding de perfecte uitdaging voor jou! Jij zoekt: Een werkplek binnen de horeca-, leisure- en de zakelijke evenementenbranche...
DeFabrique