Director Finance

EY


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
EY

"Het Finance team van EYNL is op zoek naar een Finance Director: een finance professional met ervaring in zowel running the business als changing the business. Je gaat aan de slag binnen de interne organisatie van EY Nederland."


De uitdaging -
What future are you building towards?

De Finance Director heeft een senior leiderschapspositie en is verantwoordelijk voor het overzien van de financiële operaties en strategie van de Nederlandse EY organisatie.


Wat je gaat doen -
How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

 • Bedrijfseconomisch management: het bieden van strategisch inzicht in de financiële prestaties, identificeren van groeimogelijkheden en risicobeheersing. Denk aan financiële planning, budgettering, forecasting en analyse.
 • Financial Accounting: zorgdragen voor nauwkeurige en tijdige financiële rapportage in overeenstemming met de EY global policy, relevante boekhoudkundige normen (IFRS), overige wet- en taxregelgeving en relevante interne en externe verslaglegging.
 • Treasury: het plannen, coördineren en controleren van alle managementaspecten met betrekking tot geldstromen en het genereren van rapportages over de beschikbaarheid van fondsen en cashflow. Je bent first contact voor onze bankrelaties en je werkt nauw samen met de global treasury afdeling van EY.
 • Risk en Compliance: beoordelen en beheren van financiële risico's, implementeren controle- en monitoringprocedures. Je bent op de hoogte van de trends in de sector, opkomende risico's en regelgevende veranderingen die van invloed kunnen zijn op de EY-organisatie. Je werkt nauw samen met de Legal en Risk-teams.
 • Strategie: bijdragen aan de ontwikkeling van de algehele strategie van EY door financiële inzichten te verschaffen, met behulp van scenario-planningen, identificeren van investeringsmogelijkheden en evalueren van potentiële risico's.
 • Samenwerking met de business: de Finance Director werkt nauw samen met de verantwoordelijke partners voor de servicelines op het gebied van financieel performance management, risicobeheersing ondersteuning bij besluitvorming. Actief samenwerken met andere bedrijfsfuncties om financiële doelstellingen en strategieën in lijn te brengen met de bredere bedrijfsdoelstellingen.
 • Leiderschap en teammanagement: het leiden van het financiële team in Nederland (52 fte). Je hebt 11 direct reports waaronder 6 senior managers. Je rapporteert aan de CFO van EY NL.
 • Internationaal stakeholdermanagement: je neemt actief deel- en levert een bijdrage aan internationale finance leadership calls en projecten. EY Nederland werkt in de brede internationale context, waaronder de regio’s Europe West, EMEIA en Global.


Wat wij zoeken - Where do you start if you want to change the world?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Bacheloropleiding of Masteropleiding; in Finance of Accounting is een pre, bij voorkeur in combinatie met een kwalificatie als Chartered Accountant of RA/RC.
 • Je hebt affiniteit en kennis van diverse systemen, waaronder ERP systemen en Accounting Standaards (IFRS).
 • Je hebt ruime relevante financiële ervaring en zeer sterke people managementervaring.
 • Zeer sterke ervaring in relatiemanagement met onder andere auditors, belastingadviseurs, banken en externe regelgevende instanties.
 • Je hebt ruime ervaring met changemanagement en het doorvoeren van veranderdoelen.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


In deze rol is het belangrijk dat je bereid bent om te reizen tussen de verschillende Nederlandse en in mindere mate met de buitenlandse EY-kantoren.


Wat wij bieden -
Is everything that counts being counted?

 • Mobiliteitsregeling: draag direct bij aan onze ambitie om in 2025 de CO2-voetafdruk van EY te verlagen tot nul. Met onze regeling kies je zelf uit de meest uiteenlopende duurzame opties. Denk aan het gebruik van een elektrische leaseauto, leasefietsen, elektrische deelscooters, elektrische deelauto's, flexibele leaseauto's en verschillende abonnementen voor het openbaar vervoer. Een app geeft je inzicht in jouw CO2-voetafdruk.
 • Pensioen: vanaf jouw start bij EY bouw je pensioenkapitaal op. Iedere maand stelt EY een premie beschikbaar voor jouw pensioen. Ook is er de mogelijkheid om vrijwillig extra bij te sparen.
 • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren.
 • Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten, stelt EY de volgende middelen voor jou beschikbaar: bureaustoel, zit/sta-bureau, externe monitor, bureaulamp, (bluetooth) headset en een groot extern toetsenbord
 • Vrije dagen: je hebt recht op 34 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld jouw vaardigheden op het gebied van leiderschap, zaken en technologie te verbreden.


Meer lezen over het werken bij EY? Bekijk de volgende link: Hoe het is om bij ons te werken | EY – Global | EY - Nederland


Over het kantoor

Ons kantoor in Den Haag is een prachtig monumentaal pand wat recentelijk verbouwd en vernieuwd is. Je vindt er gezellige zithoeken en functionele vergaderruimtes. Alles is ingericht op samenwerken. Onze collega’s bij de receptie verwelkomen je bij binnenkomst en er staat een goede kop koffie of een lekkere snack voor je klaar bij onze Coffee Corner.


Sollicitatieprocedure -
How can you prepare for a long life together?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Afra Verpaalen (Recruiter CBS): [email protected] of 06-5544 2185.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Management Assistant

Undutchables, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
6 dagen geleden
What do you do on a daily basis? Your role as a Management Assistant is crucial for ensuring smooth operations at the highest levels of our organization. You will be at the forefront of managing administrative tasks, facilitating communication, and supporting key decision-making processes. Some of your responsibilities include: Manage the CEO's calendar and agenda, orchestrating meetings, preparing necessary documentation,...
Undutchables

B2B Medewerker

MediaMarkt, Den Haag, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de zakelijke klant te overtreffen. Dit doe je door: Te streven naar maximale zakelijke klanttevredenheid; Te ondersteunen bij het vinden, opbouwen en uitbreiden van relaties met klanten op basis van loyaliteit en lange termijn relaties; Te ondersteunen en door de nationale B2B-strategie te implementeren, in lijn...
MediaMarkt

Kleuterleerkracht

Maandag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.301 - € 5.862 per maand
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende baan als kleuterleerkracht? Sta jij te popelen om deze avonturiers les te geven? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Over de functie Kleuters, jij staat te popelen om ze les te geven! Als kleuterleerkracht ben jij de sleutel tot het ontwikkelen van jonge geesten en het vormen van de...
Maandag