Schoonmaker

Jumbo Supermarkten B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten B.V.

Onze Jumbo winkel in Eindhoven ziet er piekfijn uit. Zowel binnen als buiten. Van blinkende kassa’s tot glimmende vloeren. Het is zo schoon dat je bijna onze verse producten van de grond kan eten. Oké, niet letterlijk. Wat wél 100% klopt, is het plezier dat je haalt uit het schoonhouden van onze winkel. Met jouw werk als Schoonmaker zorg jij ervoor dat iedere klant bij ons de leukste boodschappen kan blijven doen. Want daar ga jij voor. Elke dag weer.

Maak van klanten fans als Schoonmaker

De ene keer ben je buiten bezig en zorg je dat de ingang van de winkel keurig is. Even later word je gevraagd om binnen een schoonmaakklus te doen. Jouw werkzaamheden verschillen echt elk moment van de dag. Dat maakt het ook zo aansprekend om bij ons te werken. Letterlijk, omdat je veel contact hebt met de klant, want je werkt gewoon wanneer de winkel open is. Dan is het aan jou om een gesprekje te hebben, direct te helpen of een collega om hulp te vragen. Als Schoonmaker bij Jumbo is jouw werk dus afwisselend en verder houdt het in dat je:

  • schappen, toonbank of kassa schoonmaakt, ook zorg je voor schone winkelruiten.
  • zorgt dat de kantine, toiletten en keuken schoon en netjes zijn.
  • buiten ook zo je schoonmaaktaken hebt en zorgt dat het netjes blijft (vuilniszakken verwisselen, wegbrengen en rommel rond de winkel opruimen).

Jumbo, daar gebeurt het!

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Eindhoven. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Schoonmaker nog een schepje bovenop. Hoe? Op aanwijzing van je leidinggevende, lever jij goed werk. We vinden het belangrijk dat je zelf ook ziet waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. Daarnaast heb je het in je om de klant heel vriendelijk te woord te staan en goed te helpen. Door jou ziet onze winkelomgeving en de supermarkt er weer top uit. Hoe mooi is dat? Die glansrol pak jij helemaal als je ook nog:

tijdens de openingstijden van de supermarkt kunt werken.

Inspelen op jouw wensen

Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Schoonmaker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

  • Een salaris waar je blij van wordt.
  • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering. 24 vakantiedagen, wekelijks 3 uur Atv en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).
  • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Schoonmaker, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker plantenkwekerij

AB Werkt, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,72 - € 15,62 per uur
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en kundige verkoopmedewerk(st)er die het team gaat versterken bij een unieke kwekerij/tuincentrum in regio Eindhoven. Als verkoopmedewerker ben je voornamelijk buiten te vinden, waar je verantwoordelijk bent voor het adviseren en verkopen van de prachtige planten. Het aantal uren dat de kwekerij biedt ligt tussen de 24 en 32 uur, afhankelijk van het...
AB Werkt

Fiscalist transfer pricing en vennootschapsbelasting

De Belastingdienst, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 3.662 - € 7.094 per maand
2 weken geleden
Uitdaging? Nou en of. Als fiscalist transfer pricing (TP) en vennootschapsbelasting (VPB) bij de Belastingdienst in Heerlen of Eindhoven focus je je op de fiscale behandeling van de internationale klanten die in Nederlands vastgoed investeren, met bijzondere aandacht voor TP. Samen met andere specialisten onder andere op het gebied van controle, heffing, invordering, klantcoördinatie en management werk je samen aan...
De Belastingdienst

ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking

Fokus, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 14,29 - € 19,28 per uur
2 weken geleden
Aantal uren: 60-100 uur per maand Dienstverband: scholingscontract Functieomschrijving Wil jij werken in de zorg en ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid,...
Fokus