Projectadministrateur

Witteveen+Bos


Datum: 4 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Witteveen+Bos
Vacancy Deventer

Projectadministrateur

Help jij mee onze projecten financieel gezond te houden en mag jij graag bedrijfsprocessen verder optimaliseren? Kom werken als projectadministrateur bij Witteveen+Bos in Deventer! Jij ondersteunt onze multidisciplinaire projectteams en zorgt voor duidelijkheid en structuur op administratief vlak.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de bewaking van de financiële voortgang van onze uitdagende projecten. Dat ben je vanaf de start van het project tot en met de afronding. Jij ondersteunt de projectleiders proactief bij de waardering van projecten en bent hun gesprekspartner op financieel gebied. Mede dankzij jou houden we de kwaliteit van de projectadministratie op orde en zorgen we ervoor dat onze projecten zo goed mogelijk uitgevoerd worden. Tijdens je rol houd jij je onder andere bezig met:

  • controle en facturatie van de uren van alle lopende projecten;
  • verwerking op gestructureerde wijze van verzamelde informatie;
  • controle van de (juiste) inrichting van projecten;
  • aanbrengen van structuur binnen het financiële proces;
  • verbinden van en helder communiceren met alle betrokken collega’s, denk daarbij aan projectleiders, projectdirecteuren, lijnverantwoordelijken en collega’s van de afdeling Finance.

In deze functie werk je samen met projectleiders, lijnmanagers en sectorhoofden. Voor inhoudelijke vragen stem je af met de project assistent Finance van de andere sectoren en de afdeling Finance. Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Deventer, waarbij af en toe thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort.

Wat wij vragen

  • je hebt een mbo-diploma in een financiële, economische of administratieve studierichting;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • je hebt goede kennis van en vaardigheid in MS-Office (Outlook, Word, Excel);
  • je bent doelgericht, cijfermatig sterk en hebt een assertieve instelling.

Wat wij bieden

  • een afwisselende functie binnen een continue groeiende organisatie;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • samenwerking in een gedreven en enthousiast team;
  • prettige informele werksfeer en betrokken collega’s;
  • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren, ook als je nog niet helemaal voldoet aan het functieprofiel. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Harry Mols (sector Delta's, Kusten en Rivieren) via telefoon: +31 6 53 37 56 57.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior business controller, Deventer

Werving op Maat, Deventer, Overijssel
21 uur geleden
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?Wil jij deel uitmaken van een jong gedreven team in een snelgroeiende uitzendorganisatie met zes vestigingen verspreid over Nederland? Je krijgt veel vrijheid op werk en hebt de mogelijk om door te groeien in je functie. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team waar jij veel kan leren. Klinkt dat als iets voor jou?...
Werving op Maat

Chauffeur CE Winkeldistributie

Sectorinstituut voor Transport en Logistiek, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Tielbeke is een fullservice logistiek dienstverlener uit Lemelerveld met ruim 60 jaar ervaring, meer dan 600 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 200 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2. Zij bieden hoogwaardige diensten op het gebied van dedicated transport, distributie en warehousing. Vanuit Noordoost Nederland komen ze overal in de Benelux. Met ruim 600 man klaren ze de...
Sectorinstituut voor Transport en Logistiek

Analist Histologie

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
4 weken geleden
Ligt jouw passie bij het verwerken van patiëntmateriaal en vind je het een uitdaging om speciale technieken te ontwikkelen en toe te passen? Ben jij die prettige collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Deventer Ziekenhuis, met een hart voor zorg én innovatie, zoekt een enthousiaste Analist Histologie om ons team te versterken. Aantal...
Deventer Ziekenhuis