Receptionist

POUW


Datum: 4 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
POUW
ZWOLLE
32- 40 UUR

Bij Pouw Emil Frey schadeservice Zwolle zijn wij op zoek naar receptionist, vind je het leuk om in de schade herstel branche te werken? Dan hebben wij een te gekke plek als receptionist beschikbaar in ons team!
Dit ga je doen

Als receptionist bij ons schadebedrijf ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verwelkomt klanten in de receptie, beantwoordt telefoongesprekken en e-mails, en plant afspraken in voor schadeherstel. Daarnaast ondersteun je de administratie en zorg je voor een soepele werking van de receptie.

Dit krijg je

Een salaris waar je blij van wordt, met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeel op je fitness abonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan/ Lease a Bike of personeelsaankopen)

24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, tevens heb je de mogelijkheid extra verlof bij te kopen

Een fijne werkomgeving waar we ook snappen dat een goede werk-privébalans belangrijk is

Natuurlijk je eigen gereedschapskist en state-of-the-art gereedschap

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien

Een super leuke functie in een professioneel en enthousiast team

We vinden je persoonlijke groei meer dan belangrijk. Daarom investeren we in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Dit doen we in samenwerking met o.a. onze importeur, het Innovam, de Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer

Dit ben jij

Je vind het leuk vindt om een afwisselde baan te hebben. Je bent administratief goed onderlegt en kunt snel schakelen tussen verschillende applicaties. Je vindt het leuk zelfstandig te werken, en om samen te werken met verschillende collega’s. Je denkt in oplossingen en laat je niet gek maken door een beetje hectiek. Je bent communicatief vaardig en met een vriendelijke en correcte houding onderhoudt jij als geen ander de contacten met bestaande en nieuwe klanten.

Wat breng je mee

Minimaal een MBO-diploma, bij voorkeur in administratieve richting.

Ervaring als receptionist of in een vergelijkbare klantgerichte rol.

Affiniteit met de schade sector is een pré.

WERKEN BIJ POUW
Ga samen met ons vooruit!

Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 550 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Neem contact op met Thijs Boer | Pouw
0570 - 23 99 78

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Anesthesioloog (SIDS)

Isala, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Waar ga je werken? Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) is opgericht op 1 januari 2015 en bestaat uit ruim 250 medisch specialisten. Het MSB-I voert zijn werkzaamheden grotendeels uit binnen alle locaties van Isala. Wegens mutaties in de vakgroep zoekt het MSB-I voor de vakgroep Anesthesiologie en Intensive care een Anesthesioloog voor minimaal 0,8 fte. Onze vakgroep De vakgroep...
Isala

Inventariseerder Asbest Eindhoven/Sittard/Venlo

Manpower, Zwolle, Overijssel
€ 2.500 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Hier ga je werken Je wordt onderdeel van ACMMA, een gespecialiseerd bedrijf in asbest. Bij ACMMA staat precisie centraal in hun moderne laboratorium in Deurningen, waar ze zorgen voor nauwkeurige asbestanalyses. Buitendienstmedewerkers voeren inventarisaties, inspecties en luchtmetingen uit volgens strenge wettelijke normen. Het hoogopgeleide personeel herkent asbest en bezit diverse accreditaties die voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden. ACMMA gaat verder dan...
Manpower

Managementondersteuner

Deltion College, Zwolle, Overijssel
€ 2.305 - € 3.307 per maand
4 weken geleden
Deltion College zoekt een Managementondersteuner (24-28 uur) Het leveren van een bijdrage aan de organisatie van de afdeling Onderwijsadministratie bij Deltion College. Met jouw ondersteuning van deze afdeling lopen de dagelijkse zaken op rolletjes. Behalve dat je wordt ingezet voor het team ondersteun je ook de manager en de teamleider in hun werkzaamheden. Wat ga jij doen? Als spin in...
Deltion College