Junior adviseur Zorgcontrol

Deventer Ziekenhuis


Datum: 4 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 2.832 - € 3.824 per maand
Contract type: Voltijd
Deventer Ziekenhuis

Binnen het Deventer Ziekenhuis heeft de afdeling Zorgcontrol de verantwoordelijkheid voor een correcte zorgadministratie. Het proces start bij het eerste (polikliniek) bezoek van de patiënt aan het ziekenhuis en eindigt bij een juiste factuur. De afdeling Zorgcontrol heeft de ambitie om betere/efficiënte zorgadministratie waar te maken en om klaar te zijn voor de toekomst. Een goede verwerking van DBC’s (Diagnose Behandel Combinaties) is daarvoor noodzakelijk. Om dit proces te kunnen blijven waarborgen en verbeteren, zijn wij op zoek naar een Junior adviseur Zorgcontrol (20-24 uur).

Aantal uren

20 - 24

Sluitingsdatum

17 april 2024

Translate

Lees voor

Wat houdt de functie in?

Je verzamelt, analyseert, bewerkt en controleert patiëntinformatie en financiële informatie met als doel de organisatie te voorzien van juiste en tijdige bedrijfsinformatie, stuurinformatie en inzicht in de registratie van DBC’s.

Je bevordert samen met collega’s de juiste, volledige en tijdige registratie van DBC’s en zorgactiviteiten, voornamelijk door middel van het signaleren van bedrijfsrisico’s.

Je ondersteunt de Senior adviseur Zorgcontrol bij het uitvoeren van dossiercontroles in het kader van Horizontaal Toezicht en neemt deel aan de verantwoordingsgesprekken met zorgverzekeraars.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij de afdeling Zorgcontrol, deze afdeling is ondergebracht bij de sector Financiën, Controle en Informatie (FC&I). Binnen deze functie werk je samen met de directe collega’s van Zorgcontrol, de DBC Helpdesk, de Medische codering, maar ook facturatie en andere afdelingen binnen FC&I.

Wat jij meebrengt

We zijn op zoek naar een ambitieuze en kundige junioradviseur Zorgcontrol, die wil meedenken, meebouwen en in standhouden van Horizontaal toezicht (HT). HT is een samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het ziekenhuis, waarbij wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie belangrijk zijn. HT binnen het ziekenhuis heeft te maken met het inrichten van processen aan de voorkant en het beheersen van (registratie)risico’s, om achteraf controles te voorkomen en zodoende in één keer een juiste nota te declareren bij de zorgverzekeraar. Van nature duik je graag de diepte in bij dossieronderzoek en vind je het een uitdaging steekproeven uit te voeren en te controleren op rechtmatigheid.

Daarnaast ben je klantvriendelijk, heb je een positieve mindset, ben je pro-actief en ben je in staat zelfstandig te werken. Verder heb je:

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van analyses en kun je deze een passend gevolg geven met verbeteracties;
  • Recente gedegen kennis en ervaring met zorgadministratie en DBC registratie;
  • Ervaring met digitale gegevensverwerking;
  • De capaciteit om prioriteiten te stellen en ben je in staat om gestructureerd te werken;
  • Goed cijfermatig inzicht en kennis van het werken met Microsoft Office;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Naast een veelzijdige baan binnen een innovatief ziekenhuis en een gezellig team. bieden we je een salaris naar FWG 45 (minimaal € 2.832 en maximaal € 3.824 bruto per maand op fulltime basis), passend bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag en een royale eindejaarsuitkering van 8,33%. Deels thuiswerken is zeker een optie.

We bieden een uitdagende functie met voldoende ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast heb je relatief veel vrijheid voor eigen inbreng en zijn er opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Het gaat in eerste instantie om een functie met de duur van een jaar, met de intentie dit om te zetten in een vaste aanstelling.

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze functie? Neem bij vragen gerust contact op met Noortje Lubbers manager Zorgcontrol telefoon 0570-536234, of één van de twee Senior Adviseurs Zorgcontrol, telefoon 0570-536132

Zin in deze uitdaging?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren, we ontvangen graag een uitgebreide motivatie en een CV in één PDF-bestand vóór donderdag 18 april 2024 via onderstaand sollicitatieformulier. De gesprekken worden eind april gepland. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we misschien wat langer door.

Geen bevestiging ontvangen na 24 uur op werkdagen? Kijk dan in je spam of ongewenste mail. Ook daar niet ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Solliciteren via dit e-mailadres is niet mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Programmamanager Food In Transitie 2030 – Bunnik of Den Bosch of Deventer/Hybride

WerfSelect, Deventer, Overijssel
3 dagen geleden
IntroductieDraag jij als ervaren Programmamanager graag je steentje bij aan de transitie binnen de foodsector? Om relevant te blijven, moeten bedrijven en medewerkers mee in die verandering. Daarom helpt het programma Food In Transitie 2030 bedrijven in de levensmiddelenindustrie bij die verandering. Zorg jij dat dit programma beter dan bedacht vruchten gaat afwerpen?Wat jij gaat doenAls Programmamanager FIT2030 ben je...
WerfSelect

Procesoperator

Pro industry, Deventer, Overijssel
€ 2.900 - € 3.400 per maand
1 week geleden
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als procesoperator voor de productie van organische meststoffen? Vanwege onze groei en streven naar procesoptimalisatie zijn we op zoek naar een zelfstandige en gemotiveerde procesoperator. Als procesoperator ga jij in de dagdienst een lekker salaris verdienen tussen de € 2.900,- en € 3.400,- bruto per maand. Ga jij een sleutelrol spelen in ons...
Pro industry

Logistiek medewerker 3 ploegen

Wolfram Chain, Deventer, Overijssel
€ 2.802 - € 3.152 per maand
4 weken geleden
3 ploegen, startsalaris tot €3.152, leuke startesfunctie! Ben jij flexibel én wil jij daardoor 13,75% extra verdienen? Ga dan als logistiek medewerker aan de slag in een 3 ploegendienst en verdien tot €3.152 per maand! Solliciteer vandaag nog of bel naar 0552033758 en vraag naar de mogelijkheden. Als logistiek medewerker zal jij komen te werken in een klein hecht team. De...
Wolfram Chain