Facilitair medewerker

Tempo-Team


Datum: 4 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Salaris: € 2.632 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Heb jij een groot gevoel voor gastvrijheid en wil je je graag inzetten om wijkcentra er tip-en-top uit te laten zien? Ben jij gedreven om dagelijks het verschil te maken voor de gemeenschap? Dan ben jij de Facilitair Medewerker die wij zoeken!

Wat bieden wij jou
  • 12 tot 16 uur per week!
  • Een zelfstandige en afwisselende functie!
  • Flexibiliteit in werkzaamheden!
  • Werken met gezellige inwoners en vrijwilligers!
  • Maatschappelijk georiënteerde organisatie!
Wie ben jij


Heb jij een groot gevoel voor gastvrijheid en een passie om mensen te verwelkomen in wijkcentra? Ben jij gedreven om elke dag het verschil te maken voor de gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Facilitair Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en deelnemers aan activiteiten. Je hebt een communicatief vaardige, proactieve houding en een hartelijke instelling. Enig technisch inzicht is een pré, en als je ervaring hebt in de horeca, is dat zeker een pluspunt!

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent bereid om te werken op onregelmatige tijden en in het weekend
  • Je bent bereid om je in te zetten op verschillende wijklocaties in Eindhoven
Wat ga je doen


In de wijkcentra draag je zorg voor het beheer, de schoonmaak en de exploitatie van de bar en/of verhuur van zaalruimtes. Daarnaast kunnen tuintaken tot je functie behoren. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende locaties in Eindhoven, waar je diverse taken verricht om ervoor te zorgen dat gasten een fijne ervaring hebben!

Waar ga je werken


De wijkcentra zijn de ontmoetingsplekken voor mensen uit de buurt. In Eindhoven organiseren ze tal van activiteiten voor jong en oud. Buurtverenigingen en lokale clubs kunnen bij hen ruimtes huren voor hun bijeenkomsten. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin diversiteit en gemeenschapszin centraal staan!

Sollicitatie


Kun jij je helemaal vinden in de vacature van Facilitair Medewerker? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Customer Service J08 (€16,00)

Inspire Group, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.624 - € 2.799 per maand
6 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij werken bij een van mooiste (zorg)bedrijven in Eindhoven? Zeer goede arbeidsvoorwaarden, normale werktijden, volgende stap in jouw (klantcontact)carrière?Wat ga je doen?Een van de mooiste bedrijven van Eindhoven is op zoek naar gemotiveerde en hard werkende allround Klantenservicemedewerkers. In deze functie beantwoordt je vragen...
Inspire Group

Medewerker Customer Success

SkillsTown, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.800 per maand
2 weken geleden
Kom jij ons Customer Success Team versterken? Eindhoven & Hilversum Fulltime HBO Solliciteer direct De functie Als Adviseur Learning & Development ben je onderdeel van het Team Customer Success vanuit standplaats Eindhoven of Hilversum. Je ondersteunt onze klanten bij het behalen van doelstellingen met betrekking tot online leren. Je hebt een enorme drive en laat niet los voordat je je...
SkillsTown

Echoscopist

TMI Interim, Eindhoven, Noord-Brabant
2 weken geleden
Voor een ziekenhuis in de omgeving van Eindhoven zijn we op zoek naar een echoscopist. Het gaat om een functie voor acht uur per week. Je kunt kiezen voor detachering, of op zzp-basis aan de slag gaan. Interesse of vragen? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Dat kan online, of met een...
TMI Interim