Customer Support Medewerker

Burger Support


Datum: 4 weken geleden
Stad: Almere, Flevoland
Contract type: Voltijd
Burger Support

Vacature Customer Support Medewerker

354

Wat bieden wij?

  • Een dynamische rol op het snijvlak van techniek, logistiek en de technische branche;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Accountmanager, Project Engineer of Projectleider;
  • Een prettige, open en informele werksfeer
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV per jaar

Wat neem je mee?
  • Beschik je over Hbo werk -en denkniveau;
  • Heb je al mooie ervaring opgedaan in een klantcontact functie;
  • Ben je iemand die zeer vaardig is met het MS Office pakket;
  • Ook maak je verschillende CRM en ERP systemen je snel eigen.

De vacature

Doel van de functie Customer Support Medewerker:

Als customer support officer is het jouw doel om dingen voor elkaar te krijgen, linksom of rechtsom. Hiervoor ben je continu aan het schakelen met verschillende afdelingen om de klantvraag te beantwoorden. Afdelingen waarmee je nauw samenwerkt zijn onder andere inkoop, logistiek en productie. Wat juist deze rol van customer support officer zo leuk maakt, in vergelijking met andere customer service rollen, is dat je zelf invulling kunt geven aan de rol en niet in een callcenter omgeving terecht komt. Jij krijgt namelijk jouw eigen set aan vaste B2B klanten die stuk voor stuk andere wensen en behoeften hebben. Aan jou om te ontdekken welke aanpak of proces het best werkt voor een optimale customer experience en daarmee ga je vervolgens aan de slag! Daarnaast probeer je continu de klantverwachting te overtreffen.

Jouw taken als Customer Support Medewerker:

  • Plannen en organiseren van werkzaamheden met externe partijen (transporteurs, aannemers) met netbeheerders en de klant.
  • De regie nemen in de interne organisatie om de belangen van jouw klant zeker te stellen.
  • Proactief informeren en instrueren van jouw klanten.

Collega aan het woord

Krijg jij energie van wat je net gelezen hebt? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Werken bij

De transformatorstations van onze opdrachtgever voorzien miljoenen huishoudens en bedrijven van energie en met de laadpalen worden dagelijks vele duizenden elektrische auto’s opgeladen. Het energieopslagsysteem wordt toegepast voor onder andere load balancing, energiehandel, frequentieregeling en het realiseren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie.

Naast de transformatorstations legt onze opdrachtgever complete elektriciteitsnetwerken aan bij klanten in de glastuinbouw en in de industriële sector. Zij wordt als koploper in de energiedistributie veelvuldig gevraagd voor duurzame projecten als energieopslag en aansluiting van zonneparken en windmolens. Hiermee zijn zij al 80 jaar een vakkundig specialist op het gebied van het transformeren en verdelen van midden- en hoogspanning.

Interessante baan?

Hebben we nog steeds je aandacht en wil je samen met ons onderzoeken of dit jouw nieuwe uitdaging wordt? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button.

Vragen? Neem gerust contact met mij op!

Kimberley ten Kroode

[email protected]

(0320) 23 29 23

Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), specifieke testen of een uitgebreid assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure .

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Fysiotherapeut

Flevoziekenhuis, Almere, Flevoland
1 week geleden
De functie Als allround ziekenhuisfysiotherapeut is de kern van je werk fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling, vooral klinisch, maar ook poliklinisch. Naast individuele behandelingen neem je ook deel aan groepsbehandelingen. Je bent inzetbaar voor alle specialismen. Je neemt bij toerbeurt deel aan weekenddiensten. De afdeling Voor de afdeling Fysiotherapie zijn we op zoek naar een fysiotherapeut voor de periode 1 juli...
Flevoziekenhuis

Contract- en Leveranciersmanager

Gemeente Almere, Almere, Flevoland
€ 3.558 - € 6.777 per maand
2 weken geleden
sluitingsdatum 21-04-2024 De vijf Flevolandse gemeenten (Almere, Noordoostpolder, Lelystad, Urk en Dronten) werken samen met andere betrokkenen aan de transformatie in het sociaal domein om structureel goede zorg en ondersteuning voor de kwetsbare inwoners van de regio te kunnen bieden. Dit doen we op lokaal niveau en ook samen in de regio. Die samenwerking gaat met name over verschillende onderdelen...
Gemeente Almere

Parttime bezorger PostNL

Consolid, Almere, Flevoland
€ 14,82 per uur
4 weken geleden
Almere Home Delivery Geen specifieke vereisten €14,82 per uur Parttime bezorger PostNL Als bezorger bij PostNL in Almere speel je een cruciale rol in het nauwkeurig en tijdig bezorgen van post en pakketten. Met toewijding en hard werken zorg je voor tevreden klanten en een soepele logistieke ervaring Wat bieden wij? Een brutosalaris van €14,82 per uur (inclusief vakantiegeld), exclusief...
Consolid