Accountmanager

Kred'it


Datum: 4 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Kred'it

Accountmanager

Wie ben jij?

Vind je het leuk om nieuwe kansen te spotten en opdrachten binnen te halen? Heb je er plezier in om klanten te overtuigen van onze toegevoegde waarde? En krijg je energie van het onderhouden van contacten met klanten en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je een commerciële én klantgerichte instelling? Breid je met veel plezier en enthousiasme je klantcontacten uit? Werk je gestructureerd aan goede resultaten en rond je grote commerciële trajecten succesvol af? Dan past deze rol je vast heel goed.

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk. Daarin begeleiden we je graag in je ontwikkeling als professional. We kennen bijvoorbeeld een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”.

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Jouw functie:

Je ontwikkelt en onderhoudt relaties met onze klanten om te zorgen dat nieuwe kansen worden omgezet in mooie opdrachten. Je bouwt een goed gevulde salesfunnel op en brengt winnende offertes uit. Je bent betrokken bij contractonderhandelingen en handelt offerte aanvragen, zoals aanbestedingen en marktconsultaties, succesvol af. Je zorgt dat jouw commerciële administratie en de rapportage daarover op orde is.

Het voeren van (telefoon-)gesprekken is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Klanten die een aanbod hebben gehad, bel je regelmatig om ze vlot af te ronden. Ook werk je actief mee aan campagnes. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, luistert aandachtig en verwoord jezelf duidelijk zodat de boodschap overkomt. Je spreekt goed Nederlands.

Je bent commercieel verantwoordelijk maar natuurlijk hoef je niet alles te zelf te weten. Je werkt samen met collega’s en zorgt dat iedereen de juiste informatie aanlevert en ontvangt. Jij behoudt als accountmanager het overzicht. Bij het verdelen van je aandacht geef je de voorkeur aan opdrachten met de meest toegevoegde waarde. Je bent een dynamische teamspeler die vlot schakelt.

We stimuleren ondernemerschap dus als je plannen hebt om samen beter te worden, laat je horen. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig leuke activiteiten en borrels.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever.
  • Ruimte om je als accountmanager te ontwikkelen naar salesmanager.
  • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
  • Leuke collega’s in een hecht en dynamisch team.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioen, winstdelingsregeling, leaseauto en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid deze bij te kopen.
  • Een fulltime positie van 40 uur, standplaats Eindhoven

Wij vragen:

  • Je bent een ambitieuze accountmanager die graag initiatief neemt
  • Je bent gedreven en kan goed omgaan met zelfstandigheid
  • Je kan goed samenwerken met klanten en collega’s.
  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal
  • Je bent resultaatgericht, hebt financieel inzicht en bent goed in prioriteren
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • En een relevante HBO opleiding succesvol afgerond
  • Ervaring binnen de IT Sector voor het sociaal domein is een pré

Over Kred’it

Wij zijn dé specialist in software voor schuldhulpverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften als geen ander. Door onze uitgebreide vakkennis te combineren met een goed inzicht en slimme oplossingen ontstaan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk zijn. We bieden je een plezierige werkomgeving in een informeel en gedreven team met enthousiaste collega’s.

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Vertel waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvolle bedrijf! Vergeet niet je CV toe te voegen en de naam van de vacature te vermelden. Mocht de button niet werken stuur jouw reactie naar [email protected]


Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid.

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime Management ondersteuner

Start People Almere, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.826 - € 3.499 per maand
2 weken geleden
Over de functie Voor onze COA-locatie in Sint-Oedenrode zijn we op zoek naar een veelzijdige en creatieve Management Assistent. In deze parttime rol van 28 uur per week ben jij de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat onze organisatie soepel blijft draaien. Je taken variëren van het plannen van afspraken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen tot het faciliteren van effectieve...
Start People Almere

Projectopzichter

Nivel, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 4.500 per maand
2 weken geleden
Als Projectopzichter ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborging van huurwoningen tijdens bouw- en onderhoudsprojecten. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en inspecteert tijdens de bouw en oplevering of het werk wordt uitgevoerd volgens de vastgestelde richtlijnen. Samen met de aannemer stel je een bouwplan op, waarin je de werkzaamheden en richtlijnen voor een project vastlegt. Aan de hand van dit...
Nivel

Recruitment Stagiair(e)

GXO Logistics, Eindhoven, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ben jij 3e of 4e jaars-student, op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage voor het schooljaar 2024/2025 in Eindhoven en wil jij je verder verdiepen in de dynamische wereld van recruitment? Dan komen wij graag met jou in contact! Vanaf September 2024 hebben wij in ons Recruitment team ruimte om een stagiair(e) welkom te heten! We staan zowel open...
GXO Logistics