Gynaecoloog (benigne)

Bergman Clinics


Datum: 4 weken geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Bergman Clinics
Ben jij gynaecoloog met als aandachtsgebied benigne gynaecologie en wil jij er echt zijn voor jouw patiënten én wil je werken in ons hechte team van Vrouw? Word gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw!


Wat ga je precies doen?

Je werkt als algemeen gynaecoloog met focus op de benigne gynaecologie en deelt kennis met de beste specialisten. Als gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw lever je de zorg en aandacht die onze patiënten van ons verwachten. Je functioneert in nauwe samenwerking met een team van collega’s en ondersteuners, je hebt spreekuren op de polikliniek en er zijn mogelijkheden voor het verrichten van zowel poliklinische - als operatieve ingrepen.


Op al onze locaties is het uitgangspunt dat de wachttijden kort zijn en dat patiënten in een persoonlijke en prettige omgeving snel en adequaat behandeld worden. Samen met het team wordt dagelijks gezocht naar mogelijkheden om de efficiency en kwaliteit van zorg te verbeteren.

Voor wie en waar ga je werken?

De poliklinische werkzaamheden zullen plaatsvinden op een van onze klinieken (locatie nader te bepalen), de operatieve ingrepen worden gedaan op een aantal locaties in Nederland, waarvan de grootste zich in Hilversum bevindt. Bergman Clinics | Vrouw is een focuskliniek voor vrouwen met algemeen gynaecologische -en bekkenbodem klachten. Door focus kunnen wij veel patiënten voorzien van specialistische zorg op maat in een ontspannen sfeer. Het team bestaat uit gynaecologen, urologen, seksuologen, fysiotherapeuten, gespecialiseerde verpleegkundigen en ondersteuners. Regelmatig vindt intercollegiaal overleg plaats, zowel intern binnen onze klinieken als met onze samenwerkingspartners het Amsterdam UMC en het UMC Utrecht.

Ook werken we samen om wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de gynaecologie mogelijk te maken. Door concentratie van patiënten met vergelijkbare klachten, wordt wetenschappelijk onderzoek vergemakkelijkt. Deze samenwerking met de UMC’s betekent ook dat Bergman Clinics bijdraagt aan de opleiding van gynaecologen.

Een aantal gynaecologen van Bergman Clinics | Vrouw werkt ook in deeltijd bij deze academische ziekenhuizen, zodat patiënten in behandeling kunnen blijven bij hetzelfde team waardoor de continuïteit van zorg kan worden geborgd.

Werken bij Bergman Clinics is werken bij een van de leidende organisaties in superspecialistische planbare medische zorg in Nederland. Wij willen kwalitatieve planbare medische zorg betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen. Met ruim 2000 bevlogen professionals verdeeld over meer dan 70 kleinschalige focusklinieken maken we onze zorgverlening daarom elke dag beter. Nog efficiënter. Nog slimmer. Nog persoonlijker. Zo bouwen we samen aan de duurzame zorg van de toekomst. En helpen we elkaar het beste uit onszelf te halen. Want werken bij Bergman Clinics, daar word je beter van.


Welke vaardigheden en talenten zien we graag?

Je bent als gynaecoloog een proactieve, gedreven teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en met oog voor ontwikkeling en innovaties. Je hebt de specialisatie tot gynaecoloog afgerond en je bent actief en graag bereid om je in te spannen om werkrelaties met collega’s in het veld te verstevigen. De aandacht voor de patiënt staat voorop in al je denken en handelen.


Wat krijg jij van ons?

Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers. In deze baan bij ons vind je dan ook veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt;

  • Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur met mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling
  • Een collegiaal team van ambitieuze gynaecologen met ieder hun eigen aandachtsgebied. Samen behandelen jullie patiënten snel, professioneel en persoonlijk
  • Een vast salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de AMS
  • Variabele beloning op basis van individueel en collectief resultaat
  • Reiskosten woon-werk van 0,23 cent per km, met een maximum van 80 km enkele reis
  • Pensioenregeling bij PFZW
  • Vakantiedagen: op basis van een fulltime dienstverband per jaar recht op 29 dagen/232 uur
  • Maximaal 10 dagen verlof (op basis van een fulltime dienstverband, dit wordt naar rato berekend) voor bij- en nascholing, congresbezoek e.d.
  • 8% vakantietoeslag


Je kunt reageren tot en met 12 april, waarna wij het selectieproces zullen starten.

Heb je nog vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met onderstaand contactpersoon voor deze vacature.

Een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze gynaecologen Karlijn Schweitzer behoort ook tot de mogelijkheden.


Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal (deels) onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Sollicitatieprocedure
  • Online solliciteren
  • Screening
  • 1e gesprek
  • 2e gesprek/Meelopen op de afdeling
  • Aanbod
  • Aan de slag

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Terreinbeheerder, Hilversum

Faam werkt, Hilversum, Noord-Holland
2 dagen geleden
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!Samen met...
Faam werkt

Omnichannel Supply Chain manager

Hunkemöller, Hilversum, Noord-Holland
1 week geleden
The Omnichannel Supply Chain manager is playing a critical role to design and own the Omnichannel Supply Chain strategy, define priorities, facilitate improvements and hold internal teams and external partners accountable for delivering against agreed KPI's. You are the focal point of driving Supply Chain efficiency in Omnichannel. Numerous interfaces require experience, good judgement, people skills, leading to process improvement...
Hunkemöller

Receptionist(e)/Telefonist(e)

SLTN Inter Access, Hilversum, Noord-Holland
2 weken geleden
Per direct zijn wij op zoek naar een representatieve Receptionist(e)/Telefonist(e) voor 4 dagen in de week. Wat ga je doen? Ontvangst en doorverwijzen van bezoekers Telefoonverkeer verzorgen Postverwerking Lichte administratieve werkzaamheden Gastvrouw/gastheer rol vervullen bij bijeenkomsten voor klanten en/of leveranciers Je werkdagen bepalen we in overleg tussen 07.30 en 17.00 uur, daarnaast zijn de uren uit te breiden door opvang...
SLTN Inter Access