Groepsdocent vmbo onderbouw (vnr0081)

OOZ


Datum: 4 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.186 - € 5.862 per maand
Contract type: Voltijd
OOZ

De Ambelt verzorgt speciaal en voortgezet speciaal onderwijs op locaties in Zwolle, Hardenberg en Wapenveld.

Voor ons vmbo BB/KB en TL aan de Dr. Hengeveldweg in Zwolle zoeken wij een enthousiaste groepsdocent voor de onderbouw. Er is vacatureruimte voor 1,0 fte en ook als je minder dagen beschikbaar bent, nodigen we je uit om te solliciteren!

Dit betreft een vacature ter ziektevervanging per z.s.m. tot in eerste instantie de zomervakantie van 2024.


Over de Ambelt
De Ambelt biedt onderwijs en ondersteuning aan leerlingen die onvoldoende tot hun recht komen in het regulier onderwijs. Vaak is er sprake van gedragsproblematiek zoals hyperactiviteit, autismespectrumstoornis, hechtingsproblemen of angsten. Ook kan er sprake zijn van een leerstoornis zoals dyslexie of dyscalculie. Leerlingen hebben hierdoor te maken met een breed scala aan belemmerende factoren.

Wij geloven in een positieve benadering en kijken naar de talenten en mogelijkheden van de leerling. Onze betrokken en deskundige medewerkers zetten zich in voor een passende onderwijsplek die zich kenmerkt door maatwerk, ontwikkeling en resultaat. Met gespecialiseerde ondersteuning krijgen de leerlingen daarnaast het gereedschap om zichzelf optimaal te ontwikkelen op weg naar een volwaardige plek in de maatschappij. Het belang van de leerling staat in alles voorop. Dit streven verbindt alle medewerkers van de Ambelt.

De Ambelt maakt deel uit van OOZ (Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio). Meer weten over de Ambelt? Kijk dan op www.ambelt.nl.


Jij in jouw rol
Als groepsdocent verzorg je onderwijsactiviteiten en geef je les in diverse vakken aan je eigen groep met 12 tot 16 leerlingen die gedragsondersteuning nodig hebben. Je creëert een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.

Voor je leerlingen maak en evalueer je ontwikkelingsperspectief plannen (opp), die je bespreekt met de Commissie van Begeleiding, leerling en ouders/verzorgers. Je hebt regelmatig contact met collega’s, ouders/verzorgers en begeleidende hulpverleners. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Naast je dagelijkse werkzaamheden in de groep lever je een optimale bijdrage aan het team en de locatie, onder andere vanuit taakbeleid.


Jij brengt mee
Om goed invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je over een diploma van de Pabo (dit heeft onze voorkeur) of van een Lerarenopleiding 2e graad.

Je hebt affiniteit met onze doelgroep en met het speciaal onderwijs. Het is een voordeel als je een Master SEN, pedagogiek of andere studie speciaal onderwijs hebt gevolgd, dit is geen harde eis.

Je bent pedagogisch sterk, biedt structuur en duidelijkheid, waarbij je oog hebt voor iedere leerling met zijn of haar talenten en uitdagingen. Elke dag bij ons brengt nieuwe situaties en uitdagingen. Door je humor, relativeringsvermogen en doorzettingsvermogen kun je daar flexibel en creatief mee omgaan.


Wij bieden jou
Wij verwelkomen jou graag in ons professionele en lerende team waarin collegiaal wordt samengewerkt. Je kunt rekenen op goede begeleiding, diverse scholingsmogelijkheden en interne trainingen.

We bieden een contract tot in eerste instantie 1 augustus 2024. Er is ruimte voor 1,0 fte, dit kan ook worden ingevuld door twee parttime docenten (minimaal één hele werkdag en maximaal vijf dagen per week).

Je salaris ligt tussen € 3.186,- en € 5.862,- o.b.v. een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform cao PO schaal LC. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden op maat.


Kom in contact
Ben je enthousiast over deze vacature? Dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 1 april 2024 je sollicitatie via onderstaand formulier.

Heb je eerst nog vragen? Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Adriaan Slob (interim locatiedirecteur vmbo onderbouw) via 038-4542223. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marieke van den Brink (recruiter OOZ) via 06-21960871.


Wij staan voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, gender, godsdienst, beperking, geaardheid, politieke voorkeur, sociale of culturele achtergrond. ‘OOZ WAARDEERT HET VERSCHIL’.


Wij houden ons het recht voor de vacature eerder te sluiten wanneer er omstandigheden zijn die dat vragen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  • De Ambelt, dr. Hengeveldweg 9 te Zwolle
  • 8 - 40 uur
  • Tijdelijke dienst

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek administratief medewerker

Alert HR Solutions, Zwolle, Overijssel
€ 14,33 - € 15,52 per uur
1 week geleden
Introduction Klaar voor een baan in de logistiek? Onze relatie heeft een positie voor Logistiek administratief medewerker in Zwolle openstaan. Vind jij het als muziek in de oren klinken om de routes te monitoren en de chauffeurs te ondersteunen vanuit het depot.? Lees dan hieronder verder. What we offer Een bruto uurloon van €15,52 inclusief ploegentoeslag en vakantiegeld; Een fulltime...
Alert HR Solutions

Fysiotherapeut Revalidatie (zomerwaarneming)

IJsselheem, Zwolle, Overijssel
€ 3.256,53 - € 4.906,49 per maand
2 weken geleden
Revalidatie & behandeling Fysiotherapeut Revalidatie (zomerwaarneming) Werken met cliënten die kwetsbaar zijn in hun gezondheid, veel eigen regie en zelfstandigheid in je werk en als het nodig is een heel team enthousiaste collega’s om op terug te vallen! In verband met vakantie zijn wij voor week 31 t/m 35 op zoek naar een Fysiotherapeut die hier enthousiast van wordt! In...
IJsselheem

Reclasseringswerker (uren in overleg)

Tactus Verslavingszorg, Zwolle, Overijssel
€ 4.785 per maand
3 weken geleden
De verslavingsreclassering, een mooie uitdaging om je carrière verder vorm te geven! Voor ons werkgebied Flevoland-Zwolle zijn we op zoek naar een (ervaren) collega met forensische scherpte! Lees verder en reageer! Zwolle In overleg HBO 19-04-2024 Algemene informatie De locaties Je werklocaties zijn de regio Flevoland en Zwolle, op onze locaties kunnen cliënten terecht voor de reclassering, preventie, medische zorg,...
Tactus Verslavingszorg