Startend financieel adviseur stedelijke ontwikkeling

Gemeente Schiedam


Datum: 4 weken geleden
Stad: Schiedam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.558 - € 5.247 per maand
Contract type: Voltijd
Gemeente Schiedam

Bij de Gemeente Schiedam zoeken we een startend financieel adviseur die vol enthousiasme het vak gaat leren. Heb je een financiële opleiding gevolgd en wat werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als startend financieel adviseur?

Samen met andere collega’s verzorg je het financieel advies en de financiële ondersteuning van de teams binnen onze gemeente voor het domein Stedelijke Ontwikkeling. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van financiële analyses en het uitvoeren van kredietbewakings- en budgetgesprekken. Je stelt begrotingswijzigingen op en helpt bij memoriaalboekingen.

Je komt met meerdere afdelingen van de organisatie in aanraking; afwisselend en uitdagend dus! Je ondersteunt bij het realiseren van de planning & control producten (begroting, jaarrekening, bestuursrapportage en technische aanpassingen).

Functie-eisen

  • HBO of academisch werk- en denkniveau, met als achtergrond bedrijfseconomie, algemene economie of bestuurskunde;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring of een afstudeerstage in de publieke sector.

Je bent een stevige persoonlijkheid. Je reflecteert op je eigen handelen en durft vragen te stellen. Samenwerken in teamverband zit je in het bloed. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je houdt van sparren en het goede gesprek over je werk. Dat je nog niet alles weet hindert je niet, je komt er snel genoeg achter hoe het precies zit. Je bent analytisch sterk, doorziet snel zaken en kunt hiernaar handelen.

Bijzonderheden

  • Wij streven ernaar om de eerste interviews op 17 april en de tweede gesprekken op 23 april te voeren. Houd je hier alvast rekening mee?
  • Het kan zijn dat wij na het eerste interview, uiteraard in overleg met jou, referenties opvragen bij je huidige en/of voorgaande werkgever(s).
  • Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante ervaring.
  • Bij passende sollicitaties kunnen wij de vacature eerder sluiten.

Wat bieden wij?

Een kans om het vak te leren en goede ervaring op te doen in de publieke sector.

De gemeente Schiedam is een dynamische middelgrote gemeente, waar je de kans krijgt om binnen jouw functie van begin tot eindverantwoordelijkheid te dragen. We bieden je de mogelijkheid om zowel op vakinhoudelijk gebied als op het gebied van competenties en vaardigheden te blijven groeien. We zijn op zoek naar gedreven collega's die ons team willen versterken en samen met ons willen bouwen aan onze ambities voor de stad.

Naast het brutosalaris (schaal 10 minimaal € 3558 en maximaal € 5247, functie in functiehuis Vakspecialist B) op basis van een 36-urige werkweek, bieden we ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% boven op je salaris.
  • Een reiskostentegemoetkoming per kilometer tot 30 km. Reisafstand of op basis van ov.
  • Een thuiswerkvergoeding.
  • Opbouw van een ABP-pensioen.
  • Vakantiedagen en verlofregelingen die passen bij verschillende levensgebeurtenissen.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, en trainingen om jouw vaardigheden te ontwikkelen en je passies te volgen. Of je nu geïnteresseerd bent in stadsplanning, duurzaamheid, technologie of sociale projecten, wij ondersteunen jouw persoonlijke en professionele groei.
  • Gezonde balans tussen werk en privé. Dat betekent flexibele werktijden, mogelijkheden voor thuiswerken en een ondersteunende werkomgeving waarin jouw welzijn centraal staat.
  • Je krijgt van ons een tijdelijk contract aangeboden voor 12 maanden. Zijn we na deze periode beiden positief en ervaren we een prettige samenwerking, dan zal dit contract worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Je krijgt van ons een tijdelijk contract aangeboden voor 12 maanden. Zijn we na deze periode beiden positief en ervaren we een prettige samenwerking, dan zal dit contract worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Over het team Financiën & Control

Het team Financiën & Control is een belangrijke regievoerder en kennis- en ketenpartner op het gebied van financiën voor het bestuur, directie en alle organisatieonderdelen binnen de gemeente Schiedam. Het team ontwikkelt, beheert en regisseert de uitvoering van het financiële en fiscale beleid, geeft uitvoering aan de treasury-functie, coördineert de totstandkoming van de planning & controlproducten en verzorgt de financiële advisering daar waar het primair proces dat vereist.


Inhoud rechterkolom

Uren per week 36 uur Sluitingsdatum 14-04-2024 Contactpersoon Chantal Wemmerus 06 4379 2021

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Piping Designers, Schiedam

Bennet & Boss, Schiedam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Are you an experienced Piping Designer who can translate complex engineering designs into detailed piping systems for offshore energy projects?We are looking for a Piping Designer to create detailed 2D and 3D designs of piping systems for offshore energy facilities, using advanced CAD software. You will work closely with engineers to interpret specifications and ensure designs meet both technical requirements...
Bennet & Boss

Productiemedewerker

Pro industry, Schiedam, Zuid-Holland
€ 2.300 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Jij als productiemedewerker wilt je meer gaan ontwikkelen op technisch gebied. Bij deze organisatie is het allemaal mogelijk en kan jij doorgroeien tot volwaardig operator! Daarnaast kun je een aantrekkelijk salaris verdienen in de dagdienst dat op kan lopen tot €2.427,- bruto per maand! Bij deze organisatie produceren ze bakkerijgrondstoffen. Je houdt je bezig met het storten van grondstoffen, het...
Pro industry

Beleidsmedewerker bedrijfsvoering

Frankelandgroep, Schiedam, Zuid-Holland
€ 3.418,94 - € 6.583,78 per maand
4 weken geleden
Beleidsmedewerker bedrijfsvoering in Schiedam 32 - 36 uur Frankelandgroep in Schiedam WO diploma minimaal €3.418,94 en maximaal €6.583,78 op basis van 36 uur Staf en ondersteuning Heb jij minimaal vijf jaar ervaring als beleidsmedewerker of beleidsadviseur, bijvoorbeeld bij een zorgverzekeraar of zorgorganisatie? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een enthousiast en hecht team? Wil jij een...
Frankelandgroep