Verkoopmedewerker Fulltime

Hans Anders Nederland


Datum: 4 weken geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Salaris: € 2.228,87 per maand
Contract type: Voltijd
Hans Anders Nederland

Laat je commerciële skills shinen in een branche waar altijd werk is. Bezorg onze klanten dagelijks een glimlach met jouw advies en enthousiasme. Groei verder in ons eigen Hans Anders College.

Hans Anders is onderdeel van nexeye met 400 winkels in Nederland en België. Sinds 2018 is eyes+more onderdeel geworden van nexeye met maar liefst 170 winkels in Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. In Zweden zijn wij actief als Direkt Optik met 40 winkels. nexeye staat voor groei en expansie en heeft de ambitie om nog meer nieuwe winkels te openen in Europa.

Wat ga je doen als Verkoopmedewerker?
Fun, serieus, eigenwijs, neutraal, stoer of sexy: met een bril maak je hoe dan ook een fashionstatement. Dat maakt het kopen ervan voor veel klanten leuk, maar ook best een ding. Want hoe kies je als klant uit al die monturen en merken de juiste bril? Als verkoopmedewerker herken je koopsignalen, sluit je zelfverzekerd de deal, en zorg je dat het aankoopproces voor de klant een feestje is. Jouw doel: dat de klant met een nieuwe bril in de spiegel kijkt en denkt: “YES, dit ben ik!”

Overige werkzaamheden:

  • Je monteert brillen voert kleine reparaties uit;
  • Je verricht oog- en gehoormetingen;
  • Je zorgt ervoor dat de winkel er de hele dag tiptop uitziet;
  • Je bent commercieel: je ziet makkelijk kansen voor verkoop en weet de deal op een prettige manier te sluiten. Je werkt graag met KPI’s.

Wat vragen wij van jou?
Ervaring in de optiekbranche is een pré, maar niet noodzakelijk;

  • Wat we belangrijk vinden is dat je adviseren, verkopen en met mensen werken écht leuk vindt;
  • Je vindt het tof om te blijven leren door opleidingen en trainingen te volgen. Dat doe je in ons eigen Hans Anders College. Sowieso volg je snel na je aanstelling de vaktrainingen Verkoop, Optiek en Lensaanpasser. Wil je daarna doorgroeien naar opticien, audicien, of richting management? Bij ons kan het.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt dus met allerlei collega’s en klanten overweg, en je houdt ervan om het als team écht samen te doen;
  • Regelmatig werken in weekenden en op koopavonden vind je prima. In ruil daarvoor kun je doordeweeks natuurlijk genieten van vrije tijd.

Dit is wat wij jou bieden!
Als verkoopmedewerker kan je rekenen op een startsalaris vanaf €2.228,87,- bruto per maand (21 jaar e.o.) obv 38 uur, maar natuurlijk groeit het salaris met je mee! Wanneer jij de opleiding Optiek hebt afgerond, wordt jouw salaris verhoogd naar minimaal €2.251,16,- bruto per maand!

Verder mag je ook rekenen op:

  • Personeelskorting op je nieuwe bril, zonnebril, lenzen of hoortoestel;
  • Goede pensioenregeling;
  • Belastingvoordeel op de aankoop van bijv. en nieuwe fiets, smartphone, laptop of sport abonnement.
  • Een bonusregeling op basis van commerciële doelstellingen;

Volg ons ook op instagram@werkenbijhansanders

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Communicatie strategie - Vrijwilliger (Tijdelijk)

De Nieuwe Gevers, Hilversum, Noord-Holland
1 week geleden
Project details Muziekids 6-10 uur in totaal s Verspreid over 3-6 weken Op locatie Organisatie in het kort Kinderen tot 18 jaar in het ziekenhuis afleiding en muziekplezier bieden door het samen maken van muziek als muzikale pleister en medicijn. Profiel vrijwilliger Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en...
De Nieuwe Gevers

Crediteuren Medewerker

Walters People, Hilversum, Noord-Holland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
3 weken geleden
Wil jij graag meer ervaring op doen op de crediteurenadministratie bij een groeiend en sociaal bedrijf? Vind je het fijn om in een team te werken en dat er een duidelijke structuur is? Ben je een echte teamspeler en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een sociaal en dynamisch bedrijf in...
Walters People

VISUAL MERCHANDISER

Cotton Club, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Locatie: Hilversum Uren per week: 32-38 Contract: Fulltime Heb jij een professioneel oog voor winkelinrichting en ben je gefascineerd door de manier waarop je met styling de beleving van een merk kan overbrengen. Weet jij wat het is om een ervaring te creëren en komt jouw creatieve mind volop tot leven bij het zien van de laatste fashion trends? Kun...
Cotton Club