Financieel Administratief Medewerker

A.S. Watson Benelux


Datum: 4 weken geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Salaris: € 2.900 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
A.S. Watson Benelux

Dit ga je doen

Als Financieel Administratief Medewerker ga jij ervoor zorgen dat onze administratie tot in de puntjes klopt. En dan letterlijk. Want als Financieel Administratief Medewerker ben jij de troubleshooter. Veel administratieve processen zijn geautomatiseerd maar techniek staat voor - bijna - alles ;). Er gaat namelijk weleens wat mis. Zo stuiten we op inkoopprijsverschillen, disputen en vragen over facturatie. Aan jou de taak om hier in te duiken en op te lossen. Het resultaat? Een tot op de komma kloppende administratie én - niet te vergeten – blije collega’s!

Wat ga je doen in de functie van Financieel Administratief Medewerker?

  • Analyseren: Je onderzoekt en analyseert financiële discrepanties en ontwikkelt effectieve oplossingen om toekomstige fouten te minimaliseren.
  • Controleren: Met oog voor detail controleer je de volledigheid en juistheid van prijsverschillen per periode en stel je complexe bonuscalculaties op.
  • Communiceren: Als aanspreekpunt voor vragen van collega's, category managers en leveranciers ben je in staat om heldere en doelgerichte communicatie te bieden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Vastleggen en acteren: Je documenteert nauwkeurig disputen en inkoopprijsverschillen en neemt proactief stappen om deze op te lossen en patronen te ontdekken waardoor we effectiever kunnen werken.

Als je klaar bent voor deze uitdagende rol, waarin je de kans krijgt om je talenten te laten zien en verder te ontwikkelen, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie.


Dit krijg je ervoor terug

Elke dag werk je samen, onderneem je binnen onze internationale organisatie én worden we samen een beetje beter. Daar krijg jij kansen én ontwikkelmogelijkheden voor terug. Maar er is meer…

  • Best belangrijk: een goed salaris! Afhankelijk van jouw ervaring start je tussen de € 2.900,- en € 3.500,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Plus personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL!
  • 24 vakantiedagen en een aantrekkelijke ATV-regeling met 19,5 dagen op fulltime basis. Liever meer vrije tijd of extra geld? Koop of verkoop vakantiedagen of laat je ATV (deels) uitbetalen.
  • Een baan bij een succesvolle internationale organisatie met mooie merken. We zijn altijd in beweging, saai is het bij ons nooit!
  • Werkplezier en een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte om jezelf te ontplooien.
  • Goede thuiswerkmogelijkheden. Hybride werken is bij ons heel gewoon en gaat altijd in goed overleg.
  • Enthousiaste collega’s die informeel en open met elkaar werken aan het beste resultaat. Naast samen hard werken, ook veel samen lachen. #bepartofmore


Dit ben jij


  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk. Tsja - je bent administrateur of niet!
  • Je hebt een mbo-diploma op zak en hebt het vermogen om snel grote hoeveelheden data onder de knie te krijgen.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd. Je houdt het overzicht als anderen dat verliezen en zorgt ervoor dat de administratie tot in de puntjes klopt.

Bureaus leg de telefoon maar weer neer: wij werven zelf voor deze vacature.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gastvrouw / Gastheer Bijbaan

Basic-Fit, Nijmegen, Gelderland
€ 13,27 per uur
2 weken geleden
Heb jij oog voor service en gastvrijheid? Ben jij vriendelijk, behulpzaam en betrokken? En vind je het belangrijk om de club netjes opgeruimd en schoon te houden voor onze leden? Dan hebben wij een leuke bijbaan (19,5 uur per week op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond) voor jou: word onze nieuwe Gastvrouw of Gastheer voor onze club in Nijmegen Kerkenbos! Zo...
Basic-Fit

Credit Controller Nijmegen (32-40 uur)

Rexen, Nijmegen, Gelderland
€ 3.700 - € 4.500 per maand
2 weken geleden
Ben jij een echte financiële teamspeler, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij ambitieus en wil jij ons credit management naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Credit Controller kom je te werken op de afdeling Finance, waar je onze debiteurenadministratie gaat analyseren en beheren. Dit houdt o.a. in, dat je...
Rexen

Debiteurenbeheerder KION | 32 tot 36 uur

KION, Nijmegen, Gelderland
€ 3.837 per maand
4 weken geleden
Wat ga je doen?Als debiteurenbeheerder ben jij ervoor verantwoordelijk dat maandelijks 7.300 klanten tijdig hun facturen betalen. Je zorgt ervoor dat openstaande facturen tijdig worden betaald en onderhoudt contact met klanten om betalingsafspraken te maken en op te volgen. Je onderneemt actie als klanten hun afspraken niet nakomen waarbij je jouw overtuigingskracht op klantvriendelijke wijze inzet. Een greep uit jouw...
KION