SALES SUPPORT | ZATERDAG

De Maassche Venlo


Datum: 4 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
De Maassche Venlo

Ben jij op zoek naar jouw eerste (bij)baan? En ben jij gek op motoren? Dan zoeken wij jou!

BESCHRIJVING

Jij bent de steun en toeverlaat van ons verkoopteam. Naast het up-to-date houden van onze Social Media kanalen, zorg jij er ook voor dat niet alleen onze showroom er elke zaterdag weer representatief uitziet, maar ook de website. Jij maakt foto’s van onze voorraad nieuwe motoren en van de occasions.

Je helpt onze verkopers niet alleen bij het verkopen van motoren, maar ook bij de aanschaf van bijpassende kleding.

WIE WIJ ZOEKEN

Jij bent de enthousiaste collega die wij zoeken. Jij bent creatief en communicatief sterk. Daarnaast heb je affiniteit met de merken BMW Motorrad en ben je woonachtig in omgeving Enschede.


We zoeken vaste ondersteuning op de zaterdagen, maar mocht het door de weeks nodig zijn. Dan hopen wij ook mogelijk een beroep op jou te kunnen doen. We organiseren diverse evenementen waarbij we rekenen op jouw ondersteuning.

Enthousiast geworden?
Snappen we! Zet jij liever een stap naar voren dan naar achter. Heb je daarnaast een dienstverlenend en opgeruimd karakter? We nodigen je dan graag uit om jouw CV en motivatie (in één bestand) met ons te delen. Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier.

Wil je liever eerst een kijkje nemen in ons bedrijf? Dat kan! Bel met Vestigingsmanager Niels Kluvers via 0534 326 116 en hij zet de koffie (of iets anders) voor je klaar.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Production Planner

Voort, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Wat jij doet Als Production Planner speel je een belangrijke rol in het bepalen en bewaken van de (korte termijn) planning voor productielijnen. Jouw taken: - Vrijgeven van productieorders rekening houdend met de beschikbarbare materialen en capaciteit; - Bewaken van de productievoortgang, signaleren van afwijkingen en bijsturen waar nodig; - Correcte administratieve afhandeling van de productieorders en archivering; - Bijdragen...
Voort

Operator

HetUitzendBureau.nl, Enschede, Overijssel
€ 13,27 - € 16 per uur
1 week geleden
Operator 16-04-2024 Referentie: f6890073-b767-49ea-8ae7-1a220c7b3397 Regio Enschede Salarisindicatie € 13.27 - 16 per uur Werkuren 40 uur Opleidingsniveau MBO Dienstverband Fulltime Provincie Overijssel Vakgebied Techniek Operator | Enschede Operator Ben jij iemand die graag verantwoordelijk is voor een hele lijn? Lees dan gauw verder. Je gaat werken voor een gerenommeerd bedrijf dat actief is op het gebied van zaden en granen....
HetUitzendBureau.nl

SERVICE & SALES PROFESSIONAL

STORY BMW, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de automotive? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de monteur? En word je ook nog enthousiast van de uitstraling en de techniek van BMW Motorrad? Drie keer een ‘ja’? Lees dan snel verder; door een interne doorgroei is Oostland Motorrad in Enschede op zoek naar een Service...
STORY BMW