Expert Machtigingen

Coöperatie VGZ


Datum: 4 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Coöperatie VGZ

Heb jij een passie om steeds processen te verbeteren en wil jij samen met jouw team de beleving van zorgaanbieders nóg prettiger maken? Dan is deze vacature passend voor jou! Nieuwsgierig geworden? Hier lees je de vacature.

Eindhoven Zorg HBO 38 uur per week €3.118 - €4.338 Deel vacature Deel vacature

Hoe ook jij het verschil maakt

Als Expert Machtigingen weet jij alles over machtigingsaanvragen, met name op het gebied van Hulpmiddelen. Je begrijpt dat een machtigingsprocedure belangrijke gevolgen kan hebben voor zowel de zorgaanbieder als verzekerde. Je werkt integer en bent je ervan bewust dat je in deze functie gevoelige informatie verwerkt.

Je bent onderdeel van een zelfstandig werkend team. Dit team werkt met duidelijke afspraken en is gezamenlijk verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van de werkzaamheden. De prestaties van het team worden op openlijk gemonitord en actief gedeeld. Hiermee is ieders bijdrage voor iedereen helder en kan er op basis van deze informatie worden bijgestuurd. Daarbij ligt de focus op het tijdig en in 1 keer goed uitvoeren van de machtigingsprocedure. Je boordeelt de machtingsaanvragen, ingediend door de zorgaanbieder, in de verlengde arm van de Medisch Adviseurs.

In deze functie blijf je altijd in contact met de zorgaanbieder en zorg je voor de best mogelijke zorgaanbiedersbeleving. Ook draag je bij aan het verbeteren van processen. Jouw doel is om extra waarde te creëren voor de zorgaanbieder. Jij begrijpt namelijk dat je via de zorgaanbieder, indirect ook onze leden kunt ontzorgen. Daarnaast zorg jij voor een duidelijke (digitale) communicatie en dienstverlening. Wanneer informatie ontbreekt of wanneer een aanvraag niet helemaal duidelijk is, neem jij zelf contact op met de zorgaanbieder om hierop door te vragen. De zorgaanbieder kan direct bij jou terecht voor advies en het beantwoorden van vragen over het proces.

Uiteraard doe jij alles niet alleen. Voor de meest efficiënte procedure werk je samen in een multidisciplinair team met andere Experts en Expertleiders. De Expertleider faciliteert en begeleidt jouw kennisontwikkeling en is het eerste aanspreekpunt bij vraagstukken. De afdelingsmanager is hiërarchisch leidinggevende.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een salaris tussen de € 3.118 en € 4.338 bruto per maand op basis van 38 uur (Salarisschaal F van de CAO van VGZ)
  • De mogelijkheid om parttime te werken tussen de 28 en 38 uur per week
  • De mogelijkheid om thuis te werken, we werken 2x per week op kantoor in Eindhoven
  • Een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek met bureau, stoel, scherm, etc.
  • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
  • Vakantiegeld en een dertiende maand
  • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
  • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 60,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering
  • En bedrijfsrestaurant met voldoende gezonde opties voor de lunch en onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Dit breng je mee

Je bent altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de zorgaanbieder. Naast jouw eigen werkzaamheden, werk je samen met het team om processen te verbeteren. Wanneer iets niet goed gaat, kun jij dit op een professionele manier benoemen zodat je collega’s hiervan leren en de teamprestatie goed is. Zelf sta jij open voor tips en ben jij actief in jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles voor een optimale zorgaanbiedersbeleving.

Verder beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Basiskennis van Machtigingen in de zorg
  • Ervaring met aanspraakbeoordeling, het veilig werken met medische gegevens, procesoptimalisatie en zorgaanbiederscontact is een pre

Klaar om het verschil te maken?

Zorg jij samen met je collega’s voor de meest optimale zorgaanbiedersbeleving? Wij zien jouw visie hierop graag tegemoet. Reageren kan tot en met 17 april.

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Orderpicker verschoven dienst

Logistic Force, Eindhoven, Noord-Brabant
1 week geleden
Voor dit mooie bedrijf gespecialiseerd in fiets en auto accessoires zijn we opzoek naar gemotiveerde orderpickers die graag willen komen werken in 2 verschoven diensten! Zoek jij een leuke baan in de logistiek bij een werkgever die mensen kansen bied? Lees dan gauw verder! WAT GA JE DOEN? Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verzamelen van orders en...
Logistic Force

Production worker (2 shifts in Eindhoven)

FlexFirst, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 14,89 per uur
2 weken geleden
Beschrijving Production worker 2 shifts in Eindhoven You perform the following tasks with us You ensure that the products you spray have a smooth finish in the paint; You are responsible for masking, degreasing, spraying, and finishing the products; You pay special attention to the quality of the delivered product while spraying parts; You perform preventive maintenance on spraying tools;...
FlexFirst

Operator

Pro industry, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.100 per maand
2 weken geleden
Ben je op zoek naar een baan als operator in de papier- en kartonindustrie, waarbij een vaste aanstelling en een goed salaris tot de mogelijkheden behoren? Als operator werk je in een financieel gezonde organisatie en ben je verantwoordelijk voor de productie van golfkarton. Je staat aan de productielijn, bedient, controleert en stelt de machine indien nodig af. Zoek je...
Pro industry