Assistent Teamleider Logistiek

A.S. Watson Benelux


Datum: 4 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.600 - € 3.100 per maand
Contract type: Voltijd
A.S. Watson Benelux

Dit ga je doen

Als Assistent Teamleider Logistiek ga jij er samen met jouw team en manager voor zorgen dat al onze 1.700 winkels in Nederland én België alle(!) producten op voorraad hebben. Met zoveel winkels en een veelvoud aan producten kan jij je ongetwijfeld voorstellen wat dit voor onze distributiecentra betekent. 24/6 werken we met zo'n 1.500 - 1.600 collega's in ons 100.000 m2 groot Warehouse samen om deze klus te klaren. Als Assistent Teamleider Logistiek ben jij de ogen, oren én handen van jouw teamleider zorg jij ervoor dat het team elke dag samen een beetje beter wordt. Weet jij van aanpakken en lijkt het jou wel wat om aan het succes van ons distributiecentrum bij te dragen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen in de functie van Assistent Teamleider logistiek?

  • Plannen en organiseren! Als Assistent Teamleider Logistiek ben jij verantwoordelijk voor het plannen van werkzaamheden, materieel en medewerkers. Een efficiënte en realistische planning wordt enorm gewaardeerd, daarnaast is het essentieel dat je administratieve taken nauwkeurig uitvoert.
  • Coachen, begeleiden en motiveren. Wij werken dag in dag uit en hebben ambities. Maar naast hard werken heb je oog voor het team. Jij coacht en begeleidt de teams samen met jouw manager met als ultieme doel; het elke dag samen een beetje beter doen.
  • Signaleren en processen verbeteren. Wij zijn marktleider in Health & Beauty en dat willen we ook blijven. Daarom moet het elke dag een beetje beter. Jij signaleert knelpunten in het proces en zorgt in no-time voor verbeteringen.
  • De handen uit de mouwen steken. 1700 winkels en 17000 producten. Dat betekent bakken (of eigenlijk; pallets) aan werk. Is het druk in het DC? Jij laat jouw computer en mailbox even voor wat het is en springt bij.


Dit krijg je ervoor terug

Elke dag werk je samen en worden we samen een beetje beter. Daar krijg jij direct een jaarcontract met uitzicht op vast contract, een stel fijne collega’s en de ruimte om door te groeien voor terug! Maar er is meer…

  • Best belangrijk: een goed salaris! Afhankelijk van jouw ervaring start je tussen de € 2.600,- en € 3.100,- bruto per maand o.b.v. 37,75 urige werkweek. Daarnaast ontvang je een 3-ploegentoeslag van 20%!*.
  • Plus personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL!
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Een bijdrage leveren aan de wereld van vandaag én morgen. We bring MORE to LIFE met aandacht voor de maatschappij, goed werkgeverschap, een duurzaam assortiment en het milieu.
  • Héél veel voordeel! Je krijgt gratis (!) toegang tot Benefits at Work, een site volop leuke aanbiedingen en kortingen bij tal van winkels, webshops, pretparken en meer. Mooi meegenomen, toch?!
  • En er is meer… als je een nieuwe collega aandraagt voor een kantoor- of leidinggevende functie, ontvang je een bonus van € 1.000,- bruto. Cashen maar!


Dit ben jij


  • Je bent een harde werker en het liefst sta je tussen je medewerkers op de vloer.
  • Je hebt een MBO-diploma, bij voorkeur in de richting logistiek
  • Je communiceert direct, maar tegelijkertijd op een sensitieve manier.
  • Je hebt affiniteit met logistieke processen en retail.
  • Je bent flexibel. Het werken in een 3-ploegendienst* is voor jou geen probleem.
  • Over onze ploegendienst:
De 3-ploegendiensten zijn van maandag tot zaterdag van 06:00 tot 14:00 uur, 14:00 tot 22:00 uur en 22:00 tot 06:00 uur. Wekelijks veranderen de shifts. Je werkt minimaal twee keer in de 4 weken ook een zaterdag. Uiteraard krijg je daar dan een andere dag vrij en ploegentoeslag voor terug!

Ben jij een échte teamplayer die klaar is voor een flinke logistieke uitdaging?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpende, Amersfoort

Medicalhunt, Amersfoort, Utrecht
1 dag geleden
Ben jij een Helpende of Helpende plus en ben jij op korte termijn beschikbaar om in de regio van Hilversum aan de slag te gaan? De gezondheid en het welzijn van de cliënten is jouw grootste prioriteit. Zorg stroomt door je aderen! Ze kunnen bij jou terecht voor de persoonlijke zorg, maar ook voor dat gezellige praatje. Interesse? Neem dan...
Medicalhunt

Cateringmedewerker

Tempo-Team, Amersfoort, Utrecht
€ 3.327 per maand
6 dagen geleden
Functieomschrijving In opdracht voor de gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker voor het verzorgen van cateringwensen tijdens condoleances. Een dankbare en bijzondere baan voor gemiddeld 16 uur in de week. Uiteraard is dit moeilijk in te schatten. Lees hieronder meer over de vacature van cateringmedewerker bij de gemeente Amersfoort. Wat bieden wij jou Goed salaris op basis...
Tempo-Team

Medewerker schoonmaak

Van der Hoeven Kliniek, Amersfoort, Utrecht
€ 1.938 - € 2.870 per maand
4 weken geleden
Van der Hoeven Kliniek Amersfoort Vervaldatum: 25 april 2024 32 - 36 uur Per week € 1938,00 - € 2870,00 Loonindicatie Van der Hoeven Kliniek Amersfoort Locatie Medewerker schoonmaak (32 uur per week) Wil jij een bijdrage leveren aan een schone omgeving voor onze patiënten en medewerkers? Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van verschillende ruimtes binnen...
Van der Hoeven Kliniek