Consulent mens en werk

Driessen


Datum: 4 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.600 - € 3.400 per maand
Contract type: Voltijd
Driessen

Wil jij elke dag bijdragen aan het werkgeluk van anderen? Is relatiebeheer echt jouw ding en vind jij het leuk om de schakel, verbinder en matchmaker te zijn tussen kandidaten en onze opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is de functie van consulent mens en werk jou op het lijf geschreven!

Als consulent mens en werk ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten én de flexibele medewerkers die via ons bij de klant werken. Je hebt een super afwisselende baan waarbij je steeds van pet wisselt. Je bent recruiter, steun en toeverlaat van de flexibele medewerkers, relatiebeheerder en je denkt mee met de opdrachtgever bij wervingsvraagstukken en de inzet van (tijdelijk) personeel. Door jouw lef, klantgerichtheid en sterke commerciële ‘voelsprieten’ weet jij precies wat er speelt bij de klant en weet jij zelfs nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren! Jouw standplaats wordt onze prachtige locatie in Bussum en je komt te werken in een team bestaande uit andere consulenten, HR-medewerkers en accountmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat alles rondom de inhuur van flexibel personeel bij de opdrachtgever tot in de puntjes geregeld is!

Wat ga je precies doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikte medewerkers bij de opdrachtgever en je denkt proactief mee met de opdrachtgever wat betreft de inzet van (tijdelijk) personeel.
  • Relatiebeheer is jouw tweede natuur en je bent continu op de hoogte van hoe het met je flexibele medewerkers gaat en de ontwikkelingen bij de opdrachtgever. Hiervoor bezoek je de klanten dus met enige regelmaat. Daarbij weet jij jouw commerciële voelsprieten goed in te zetten. Je ziet kansen en weet deze te pakken. Met jouw resultaatgerichte instelling krijg je hier energie van.
  • Je bent het aanspreekpunt voor werkzoekenden (bij bijvoorbeeld vragen over de vacature), voor de klant (voor de inzet van tijdelijk personeel) en voor de flexibele medewerker (die via ons bij de klant werkt).
  • Je voert periodieke overleggen met je opdrachtgevers over de voortgang en het functioneren van de flexibele medewerkers, waarin je adviseert en acties onderneemt.
  • Je werkt nauw samen met je collega's van onze interne HRM-afdeling op het hoofdkantoor als het gaat om HR-administratie, casuïstiek, verzuim en optimalisatie van de dienstverlening richting de opdrachtgever.
  • Je bouwt samen met je collega’s van de locatie aan de bekendheid van Driessen en onze dienstverlening in de regio.

Wat neem je mee?

  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring opgedaan binnen een commerciële, dienstverlenende en klantgerichte werkomgeving.
  • Je bent gewend bent om zeer dienstverlenend bezig te zijn en je bent van nature iemand die graag veel ballen in de lucht houdt, snel schakelt en oplossingsgericht is ingesteld.
  • Je bent een echte relatiebeheerder met gevoel voor commercie. Hierdoor ben jij een talent in het opbouwen, onderhouden én uitbreiden van relaties bij klanten.
  • Je krijgt energie van het maken van de perfecte match voor zowel de klant als kandidaat.
  • Je bent communicatief sterk en representatief: we kunnen jou met een gerust hart op pad sturen naar de klant en erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt!
  • Aangezien je regelmatig klanten bezoekt, ben je flexibel ingesteld en in het bezit van een rijbewijs (hiervoor kun je een poolauto gebruiken).

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris tussen de € 2.600 en € 3.400 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek (inschaling op basis van relevante kennis en ervaring) én daarbovenop nog een 13e maand.
  • Een goede werk-privé balans vinden wij bij Driessen belangrijk. Daarom ontvang je op fulltime basis 28,75 vakantiedagen om lekker te ontspannen.
  • Alle ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van workshops en trainingen. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn daarvoor afgestemd op jouw functie en persoonlijke ontwikkelbehoefte.
  • Elke werkdag op kantoor een lekkere en gratis verzorgde lunch en vers fruit.
  • Een laptop en iPhone en de mogelijkheid tot hybride werken, zoals een combinatie van thuis en op kantoor werken (inclusief vaste thuiswerkvergoeding).
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een goede pensioensregeling, waarvan twee derde door de werkgever wordt betaald, de mogelijkheid om te sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, en collectiviteitskorting op zorgverzekering.
  • Een gaaf 3-daags onboarding programma om Driessen, onze dienstverlening en jouw nieuwe collega's goed te leren kennen. Bovendien mag je van ons een gedegen inwerktraject verwachten.
  • Een informele en laagdrempelige werksfeer waarin jij je zeker snel thuis zal voelen.
  • Driessen Groep is al meerdere jaren op rij bekroond met het keurmerk van beste werkgever (World-class Workplace).

Over Driessen

Als sinds de oprichting in 1993 werkt Driessen uitsluitend voor de publieke sector met klanten in de overheid, het onderwijs en de zorg. Driessen is van origine een HR-bedrijf en goed werkgeverschap zit in ons DNA. Wij zijn een uitzendbureau in dienst van onze flexibele medewerkers. Dit laten we zien met vijf werkbeloftes die we naar elke flexibele medewerker uitspreken. Deze beloftes gaan verder dan een contract en gaan over betekenisvol werk, opleiding & ontwikkeling, werkgeluk, inclusie & diversiteit en fysieke & mentale gezondheid.

Driessen is een familiebedrijf met 8 locaties door het land. We varen autonoom onze eigen koers en hebben een focus op de lange termijn. Inmiddels behoren we met 15.000 flexibele medewerkers per jaar tot de grootste uitzendbureaus van Nederland. Onze klanten zijn divers, waaronder rechtbanken, gemeenten, verschillende provincies, Belastingdienst, verschillende ministeries en de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Al deze klanten en flexibele medewerkers bedienen we met 300 bevlogen Driessen collega's. Meer informatie en de sfeer proeven bij Driessen? Neem dan ook eens een kijkje op onze werken-bij website en Instagram.

Interesse?

Is je interesse voor deze functie gewekt en ben jij die dienstverlenende spin in het web waar wij naar op zoek zijn? Dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen!

Heb je vragen over de functie of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met Kelsy of Sara:

Kelsy Hummel, corporate recruiter, via 06 - 50 00 09 54 of [email protected] Sara van de Loo, medewerker recruitment, via 06 - 23 08 84 65 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Sales Assistant Part Time (m/f/x) - Utrecht, Hoog Catharijne

Pandora Jewelry, Utrecht, Utrecht
6 dagen geleden
VOOR ONZE PANDORA STORE TE UTRECHT HOOG CATHARIJNE ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN SALES REPRESENTATIVE! (MIN 28H/WEEK) ZORG VOOR EEN UNIEKE ERVARING PANDORA sieraden benadrukken de schoonheid en de individualiteit van elke drager. De sieraden spelen met emoties en wekken enthousiasme op. Deze speciale momenten willen wij als medewerkers delen met de klanten in onze winkel. Of dat nu...
Pandora Jewelry

Recruiter NS Retail

NS, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Daarom wil je als recruiter bij NS Retail werken Wil jij de drijvende kracht zijn achter het vinden van de perfecte match tussen vacatures en talent? Ben jij sterk in accountmanagement? Als ervaren recruiter ben jij de spil in het wervings- en selectieproces van medewerkers voor de NS winkelformules op het station. Het vinden van gemiddeld 25 nieuwe collega's per...
NS

Klantenondersteuning B2B

Walters People, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 - € 3.300 per maand
2 weken geleden
Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de bouwsector en leveren hoogwaardige producten en oplossingen voor professionals in de bouw. Onze focus ligt op het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van sterke relaties met onze zakelijke klanten. Taken: Verlenen van hoogwaardige klantenservice aan zakelijke klanten via telefoon, e-mail en andere communicatiekanalen. Behandelen van vragen, klachten en verzoeken van klanten...
Walters People