Financieel Administratief Medewerker

Unica


Datum: 4 weken geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Salaris: € 3.000 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
Unica
Een goed salaris
Een goed, marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring tot euro per maand
Een top CAO


Geniet van voordelen op het gebied van vrije tijd, pensioen, zorgpremie en meer!


Opleidingsmogelijkheden


Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen


Applicom (onderdeel van Unica) zoekt op het kantoor in Nijmegen een Financieel administratief medewerker, die samen met een collega de administratie en facturatie verzorgt van onze projecten. Deze projecten lopen uiteen van halve dagen werk tot jarenlange onderhoudscontracten en alles daar tussen in. Denk jij ons te kunnen helpen bij de administratieve verwerking van alle projecten? Dan zoeken we jou en maken we graag een afspraak voor een kennismaking.


Jouw uitdaging als [functie_o]


Alle brandpreventie monteurs bij Applicom werken met een mobiele applicatie op hun telefoon en/of tablet die hen de benodigde informatie geeft om 100% gecertificeerde brandvertragende oplossingen aan te brengen bij onze klanten. Verder zorgt deze app voor de registratie en documentatie van alle uitgevoerde werkzaamheden, gewerkte uren en bestelde materialen. Alle informatie die via de app binnenkomt, wordt door jou verwerkt in het ERP-systeem Navision. En uiteindelijk verwerkt in een factuur naar de klant.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Verzorgen van de projectadministratie.
  • Zorgdragen voor een correcte facturatie van de werkzaamheden op de projecten.
  • Opstellen van periodieke rapportages op financieel gebied en onderhanden werk.
  • Regelmatig contact houden met klanten en collega’s om (administratieve) vragen of onduidelijkheden op projecten samen op te lossen.
  • Meewerken aan het hoog houden en verhogen van onze klanttevredenheid.

Denk jij ons te kunnen helpen bij de administratieve verwerking van alle projecten? Dan zoeken we jou en maken we graag een afspraak voor een kennismaking.

Wie zijn wij?


Applicom is sinds 1960 actief op het gebied van bouwkundige brandpreventie; van advisering en inspectie tot aan montage en onderhoud. Dit succes hebben we te danken aan al onze collega’s die zich al jarenlang inzetten om samen de beste resultaten te behalen en aan onze klanten, waarmee we samenwerken en bouwteams vormen. Wanneer er een brand uitbreekt, is het zaak dat iedereen die zich in het gebouw bevindt, zo snel mogelijk in veiligheid wordt gebracht en dat waardevolle bezittingen worden beschermd. Door de inzet van onze brandpreventieve oplossingen en materialen in de gebouwconstructie, kunnen we samen voorkomen dat een beginnende brand zich snel en onvoorspelbaar uitbreidt.
Applicom maakt deel uit van Unica Fire Safety.

#LI-AK1

Jouw team


In de buitendienst van Applicom werken zo’n 30 collega’s aangevuld met een flexibele schil van zo’n 20 medewerkers. Deze mannen en vrouwen worden ondersteund door een klein en hecht team van 10 medewerkers op kantoor.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou


Natuurlijk verwachten we ook wat van jou:

  • Je hebt een HAVO of MBO-opleiding met een administratieve en/of bouwtechnische achtergrond.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent handig in Excel en bij voorkeur heb je ervaring met Navision.
  • Uiteraard is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ook belangrijk.

Wij zijn op zoek naar iemand die accuraat is en het leuk vindt om in detail projecten en de uitvoering van werkzaamheden te bewaken, te controleren en afwijkingen te signaleren. Dit zodat er tijdig een correcte factuur uitgaat naar de klant. Daarnaast ben je leergierig, resultaatgericht, zelfstandig, maar ook een teamspeler.

Wat biedt Applicom jou?


Een leuke uitdagende functie bij een ondernemend bedrijf met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Bovendien stimuleren we ondernemerschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling van al onze collega’s. Dus ook van jou!
Ook goed geregeld:

  • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand.
  • Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan, want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
  • Je krijgt een warm welkom; we hebben een uitgebreid inwerktraject. Je wordt begeleid door een ervaren collega en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen.
  • Applicom maakt onderdeel uit van het Cluster Unica Fire Safety met Unica als overkoepelende organisatie. Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden, waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities.
  • Tot slot krijg je als medewerker van Applicom korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop, Technische Unie en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!
ZO BEGINT

Werken aan de toekomst
  • Solliciteer via deze pagina Voer je gegevens in en solliciteer direct!

  • Bevestiging
    Je ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging dat jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen

  • Telefonische kennismaking
    Na jouw sollicitatie word je zo snel mogelijk gebeld voor een eerste telefonische kennismaking met de recruiter

  • Uitnodiging
    Binnen 5 werkdagen laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

  • Sollicitatiegesprek
    Tijdens gesprek(ken) met de direct leidinggevende, recruiter en eventueel toekomstige collega's kun je de organisatie en functie beter leren kennen

  • Arbeidsvoorwaarden en contract
    Na overleg over de arbeidsvoorwaarden is een contractaanbieding de laatste stap in het proces

AAN DE SLAG


Bij Unica


Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener lost Unica technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings.


SKYE

Servicetechnicus
PETER & SANDER

Werkvoorbereider & Beheertechnicus

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Betonreparateur / Voorman

Hegeman Bouw Partners & Civiel, Nijmegen, Gelderland
15 uur geleden
FULLTIME | LOCATIE: NIJMEGEN EN OMGEVINGFUNCTIEOMSCHRIJVINGHegeman Bouw Civiel houdt zich bezig met diverse soorten onderhoudswerkzaamheden aan voornamelijk civiele kunstwerken. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren betonreparateur/meewerkend voorman. Herken jij je in de onderstaande punten? Lees dan verder!Je bent enthousiast en gedreven om zelf aan de gang te gaan, maar je motiveert en ondersteund...
Hegeman Bouw Partners & Civiel

Service coördinator

Eminent Groep, Nijmegen, Gelderland
5 dagen geleden
Functieomschrijving . Voor Een Van Onze Opdrachtgevers Zijn We Op Zoek Naar Een Servicecordinator. In Deze Functie Als Servicecordinator Zullen Je Werkzaamheden Onder Andere Bestaan Uit Het plannen en cordineren van storingen conform contractafspraken; Het verstrekken van benodigde documenten; Het aannemen van storingen; Registreren en verdelen van storingen; Toezichthouden op medewerkers (van derden); Het informeren van opdrachtgevers m.b.t. uitvoering van...
Eminent Groep

Horecamedewerker (20-24 uur) Crematorium Waalstede (Nijmegen)

DELA, Nijmegen, Gelderland
€ 2.318 - € 2.764 per maand
4 weken geleden
Nijmegen MBO 20 - 24 uur Horecamedewerker Crematorium Horecamedewerker (20-24 uur) Crematorium Waalstede (Nijmegen) Nijmegen Horecamedewerker MBO Crematorium 20 - 24 uur Horecamedewerker (20-24 uur) Crematorium Waalstede (Nijmegen) Als horecamedewerker, ook wel gastvrouw of gastheer genoemd, zorg jij voor een hoogwaardige horeca-beleving: de horecaproducten, de service én de totaalbeleving. Zo draag je bij aan het creëren van een mooie en...
DELA