Horecamanager La Place

Eindhoven Airport


Datum: 4 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Eindhoven Airport

Jouw werkplek

Welkom bij La Place Eindhoven Airport, het grootste self-service restaurant gelegen op de eerste etage van de luchthaven. Iedereen is welkom aangezien dit restaurant gelegen is vóór de security. Onze gasten kijken hier uit op de start- en landingsbaan onder het genot van een verse smoothie, een goede kop koffie of een vers belegd broodje. Onze gasten komen hier niet enkel voor het adembenemende uitzicht, maar ook voor onze service en kwaliteit! Zien we je snel bij La Place?!

Jouw team

Als medewerker van Vermaat zal je aan de slag gaan voor de locatie van La Place op Eindhoven Airport. Je zult hier samen met jouw collega’s alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Één ding heeft iedereen met elkaar gemeen; jullie delen een passie voor gastvrijheid! Met deze passie zorgen we er dagelijks voor dat niet alleen onze gasten maar ook onze collega’s zich welkom voelen op deze bijzondere locatie!

Jouw functie

Een gemotiveerd en gastvrij team, een keurig nette en schone lounge en een assortiment waar je van gaat watertanden. Dat is wat de passagiers ervaren als jij aan het werk bent als Horecamanager. Je bent 70% van jouw tijd op de vloer te vinden en maximaal 30% achter een bureau.

Jij zorgt ervoor dat de operatie soepel verloopt, ondanks de drukte. Je schakelt last minute om operationele uitdagingen op te lossen en bewaart zo de rust. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s op je kunnen bouwen door duidelijke instructies en een heldere briefing. Je houdt toezicht op de vloer met aandacht voor jouw collega’s. Jij hebt operationele, financiële, commerciële en personele verantwoordelijkheid. Jij houdt je bezig met de (assortiment) kwaliteitsverbeteringen vanuit jouw ervaring en eigen inzicht. Daarnaast regel jij ook administratieve zaken, zoals bestellingen en inkopen.

Jouw werktijden kunnen verschillen van vroege ochtenddiensten tot late avonddiensten en weekenden.

Onregelmatigheidstoeslagen
Omdat je voor verschillende diensten ingezet gaat worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan weekenddiensten, zal je ook bepaalde toeslagen krijgen over je vaste salaris. Dus meer verdienen met hetzelfde aantal uren dat je aan het werk bent. Hieronder een overzicht van onze toeslagen.

  • 30% tussen 00.00u en 07:00u (ma-zo)
  • 15% zaterdag (tussen 00.00u en 07.00u 30% extra toeslag*)
  • 25% zondagen (tussen 00.00u en 07.00u 30% extra toeslag*)
  • De extra toeslag geldt bovenop de bestaande 15% / 25% op weekenden.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring in de horeca/hospitality.
  • Leidinggeven en collega’s enthousiasmeren en verbinden zit in jouw natuur.
  • Je hebt een aanpakkers mentaliteit en vindt het fijn om jouw collegas op de vloer te helpen.
  • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling
  • Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap
  • Je spreekt Nederlands en Engels
  • Jouw werktijden kunnen verschillen van vroege ochtenddiensten tot late avonddiensten en weekenden, wij vragen dus wel wat van je flexibiliteit

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Vragen over deze functie?

Recruitment helpt jou graag verder! Michiel Roelofs, Recruitment Business Partner: Stuur een e-mail

Jouw menu

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!

Vermaat Academy

Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.

Feest

Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?

Benefits @ work

Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding

Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

En nog veel meer….

En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer…


Interessante vacature?

  • Vermaat
  • 38 uur p/w
  • HBO

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Juridisch Secretaresse

Extra Talent, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.500 - € 3.500 per maand
1 week geleden
Een uitzonderlijke kans als Juridisch Secretaresse binnen de secties ondernemingsrecht, huurrecht en vastgoed, financieel recht en insolventierecht, waar een uitstekend salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis tegenover staat. Klinkt dat als een kans die jij wil aangrijpen? Wat krijg jij? Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren; Afhankelijk...
Extra Talent

Productiemedewerker

Beterbaan, Eindhoven, Noord-Brabant
2 weken geleden
Referentienummer: LM2-00024 Functieomschrijving Als productiemedewerker bij dit bedrijf, is geen dag hetzelfde! Je zorgt voor het tijdig en op de juiste manier produceren van producten. Jij zorgt ervoor dat onze producten worden afgeleverd volgens de juiste specificaties. Je beheerst alle voorkomende productie activiteiten. Hierbij werk je uiteraard volgens de opgestelde veiligheidsvoorschriften. Je werkt hierbij samen in een team van 10...
Beterbaan

Assistent Vestigingsmanager

MonkeyTown, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.300 - € 2.600 per maand
2 weken geleden
Kan jij samen met de vestigingsmanager met jouw team een dag vol speelplezier echt laten slagen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assistent vestigingsmanager van Monkey Town ontwikkel jij je verder tot een allround operationeel leidinggevende. Jij houdt samen met de vestigingsmanager altijd het overzicht over jouw Monkey Town vestiging. Je kent alle ins-en-outs op het gebied van...
MonkeyTown