Helpdeskmedewerker ICT

ArtEZ University of the Arts


Datum: 4 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.417,47 - € 3.309,49 per maand
Contract type: Voltijd
ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.

Ben jij onze servicegerichte helpdeskmedewerker ?

De afdeling ICT zorgt voor het beheer en up-to-date houden van de ArtEZ-brede ICT-voorzieningen en ondersteunt medewerkers bij het gebruik daarvan. De afdeling bestaat uit een hoofd en 15 medewerkers en maakt deel uit van het Servicebedrijf, dat diensten aanbiedt op het gebied van financiën, personeel en organisatie, informatie- en communicatietechnologie, studentenzaken en facilitaire zaken.

Voor de afdeling ICT zijn wij per direct op zoek naar een:

Helpdeskmedewerker ICT
(0,9 FTE)


De werkzaamheden
Jij beantwoordt vragen van medewerkers en studenten van ArtEZ en lost eenvoudige storingen (zgn. closed on first call meldingen) zelf op. Dit doe je telefonisch, per e-mail maar ook aan de balie van het Service Point, jouw werkplek. Het Service Point is de centrale servicebalie van het Servicebedrijf. Je zorgt voor een goede registratie en schuift de complexe storingen door naar 2e lijn medewerkers van de afdeling. Verder bestel je hard- en software. Daarnaast draag je bij aan het technische beheer van diverse bedrijfsapplicaties. Je hebt praktische kennis van Office365, Teams, OneDrive en rechtenmanagement en accountbeheer.

Je bent in het bezit van een ICT gerelateerd MBO-diploma en hebt dit bij voorkeur aangevuld met een technische vervolgopleiding of deelcertificaten. Bij voorkeur heb je al gewerkt op een ICT helpdesk en ben je gewend daarbij gestructureerd en nauwkeurig te werken.

Je brengt de servicegerichtheid van de helpdesk in de praktijk door jouw grote bereidheid om medewerkers en studenten te helpen. Je hebt een onderzoekende geest, waardoor je vragen stelt en meedenkt in de mogelijkheden om de gebruikers beter te laten werken met hun apparatuur. Je bent leergierig, blijft opleidingen volgen en je maakt je nieuwe kennis makkelijk eigen. Het is voor jou vanzelfsprekend in een team te werken en je flexibel op te stellen in tijd en taken.

Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met een omvang van 0,9 fte. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal
€ 2.417,47 en maximaal € 3.309,49 (functienaam ICT medewerker A, schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO. We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 10 weken vakantie bij 1 fte en 40-urige werkweek (en naar rato afhankelijk van jouw fte-invulling). Standplaats is Arnhem.

Sollicitatie en informatie
Bij ArtEZ verwelkomen we collega’s met allerlei achtergronden, dromen, zienswijzen, doelen, hobbies, belangen en ambities. Omdat we geloven dat dit ons als organisatie sterker en innovatiever maakt. Bovendien maakt diversiteit het werk leuker! Voel je je hierdoor geïnspireerd, dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Solliciteren kan tot en met dinsdag 9 april 2024 via de button Solliciteren. De gesprekken staan gepland op donderdag 18 april 2024 (1e gespreksronde) en maandag 22 april ( 2e gespreksronde).

Onze vacatures worden intern en extern gepubliceerd. We kiezen voor de meest geschikte kandidaat.

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij Bert Kremer, Hoofd ICT, via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Werkstudent Finance

Walters People, Arnhem, Gelderland
€ 2.500 - € 3.200 per maand
1 week geleden
Wil jij graag jouw carrière in Finance aftrappen? Ben jij onlangs afgestudeerd of bijna klaar met jouw studie? Ben jij klaar om jouw kennis in de praktijk toe te passen? Lees dan snel verder! Voor een grote organisatie met een gastvrije cultuur in ben ik zoek naar een Werkstudent MBO / HBO die wil doorgroeien. Voor deze rol ben jij...
Walters People

Recruitment Business Partner Data & IT

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
2 weken geleden
Jij, als Recruitment Business Partner Data & IT bij Team EIFFEL, verlegt grenzen met strategische wervingsinspanningen. Van slim searchen tot het opbouwen van talentpools, jij verbindt creatief talent binnen Data en IT aan onze missie, terwijl je nauw samenwerkt met onze Business Units en hun passie voor ons werk deelt! TEAM EIFFEL Team EIFFEL staat garant voor dynamiek. Ga maar...
EIFFEL

pedagogisch medewerker I bso I Arnhem I Driesprong

Skar, Arnhem, Gelderland
€ 2.539 - € 3.489 per maand
2 weken geleden
Hallo pedagogisch medewerker! Zoë en Jesse, beiden 6 jaar, komen vol enthousiasme uit school naar jou toegerend. Je hebt ze gisteren al ingefluisterd dat jullie aan de slag gaan in de eigen moestuin. Samen met jouw bso-team zorg je ervoor dat kinderen veel zin hebben om naar skar de driesprong te komen. Hoe fijn is het dat je bij ons...
Skar