BARISTA

Vitam


Datum: 4 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.185 - € 2.310 per maand
Contract type: Voltijd
Vitam

RUN JE EIGEN KOFFIEBAR BIJ VITAM!

Je gaat werken als barista bij Reade, een revalidatiecentrum midden in Amsterdam. In de koffiecorner laat jij als barista de revalidanten vergeten dat ze revaliderende zijn! De koffiecorner fungeert als een gezellige ontmoetingsplek voor bezoekers en revalidanten. Omdat de koffiecorner 24/7 geopend is, zijn we opzoek naar een barista die in de avonduren en het weekend beschikbaar is. Doordeweeks is de koffiecorner tot 21:30 uur geopend en in het weekend tot 19:30 uur. We zien je graag 5 dagen per week.

Wat ga je doen als barista bij Vitam?

Als barista zorg jij voor een koffiebar waar gasten zich welkom voelen voor een heerlijke koffie of thee en een rustmoment. Je stelt jezelf op als gastvrouw/heer, waardoor de bezoekers van de koffiecorner zich helemaal in hun nopjes voelen. Met jouw creativiteit creëer je ook met andere drankjes en lekkere hapjes de ultieme pauzebeleving voor de gasten. De uitstraling van de koffiebar draagt ook bij aan de ultieme gastbeleving, dus jij zorgt dat die er altijd netjes en uitnodigend uitziet. Zo is geen dag hetzelfde! HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL!
  • Je hebt enige ervaring als barista en vindt het leuk om te experimenteren met koffies;
  • Je bent gastgericht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je bent van nature sociaal en staat open voor een leuk praatje met jouw (vaste) gasten;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.


ZO PROEF JE HET VERSCHIL BIJ VITAM!

  • Salaris tussen de €2.185 en €2.310 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Binnen Vitam hebben we een vakantiehuisje beschikbaar waar je op kosten van Vitam een weekend of midweek kunt genieten.
  • Een bonus van €750 wanneer je iemand aandraagt voor een vacature.
  • Een budgetcoach die je advies kan geven in verband met de stijgende prijzen.
  • Mogelijkheid om een kookworkshop onder werktijd te volgen.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per km (woon-werkverkeer), tot maximaal 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km.
  • Woon je minder dan 10km van je werk dan kun je gebruik maken van ons fietsplan!
  • Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden wij belangrijk! Maak gebruik van een online leerplatform, trainingen, leertrajecten en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Ondernemerschap moedigen we aan! Je krijgt veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit.
  • Een fijne werksfeer is kenmerkend voor ons. Naast hard werken, maken we veel plezier en hebben we regelmatig teamuitjes.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bouwmanager

Gemeente Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
€ 4.211 - € 5.997 per maand
6 dagen geleden
Uren per week 28-36 uur Plaatsingdatum 19-04-2024 Vacaturenummer CA10033048 Werk- en denkniveau HBO Salarisniveau € 4.211,- tot € 5.997,- Sluitingsdatum 16-06-2024 Aantal fte 2 Als Bouwmanager werk je mee aan de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Je bouwt mee aan een sociaal-duurzaam Amsterdam: een stad die het welzijn van haar bewoners belangrijk vindt en verbetert, door niet alleen woningen te bouwen...
Gemeente Amsterdam

Permit Manager Renewable Energy

Search X Recruitment, Amsterdam, Noord-Holland
€ 60.000 - € 80.000 per jaar
1 week geleden
We kunnen er niet meer omheen, de energietransitie. Om ons te behoeden van natuurrampen en een toekomst te kunnen bieden aan de generaties na ons, is het tijd voor verandering. Eens! Vertel me meer.. Fossiele brandstoffen out, energie uit hernieuwbare bronnen in. Dat is de nieuwe standaard, en zo denken deze mensen er ook over. Daarom focussen ze zich hier...
Search X Recruitment

Bar Team Leader

TOZI, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
Department: Food & Beverage Job Level: Team Member Job Type: Full Time Hours per week: 38 Job Reference: REQ10882 Date Posted: 18 April An international brand spanning two vibrant cities being London and Amsterdam. Located a stone’s throw from leafy Vondelpark, TOZI’s Venetian-inspired menu is a hidden gem celebrating the best of authentic Italian cuisine, barrel-aged Negroni’s, seasonal cocktails and...
TOZI