CNC-Frezer

JACkLING Engineering


Datum: 1 week geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Salaris: € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
JACkLING Engineering

Over de functie

Ben jij een ervaren CNC frezer? Vind je het leuk om in teamverband meerdere machines te laten draaien? Dan ben jij geschikt voor deze baan! Ik ben per direct op zoek naar een CNC frezer die graag onderdeel uitmaakt van een ervaren team.

De CNC frezer die wij zoeken is een zelfstandige collega die enthousiast wordt bij het leveren van kwaliteit. Je krijgt je eigen machine en bent verantwoordelijk voor het programmeren en produceren van je eigen enkelstuks en serieproducten.

Als CNC frezer bereid je de productie voor en stel je de machines in met de juiste materialen en programma instellingen. Je voert zelfstandig tussentijdse- en eindcontroles uit aan de hand van de technische tekeningen en nametingen. In geval van maatafwijkingen durf je zelf actie te ondernemen. Twijfel je of kom je er niet uit kun je natuurlijk altijd met de werkplaatschef overleggen. Je bent bereid om nieuwe dingen te leren en je vindt het leuk om jouw ervaring te delen met je collega CNC frezers. Geen dag is hetzelfde, jouw baan is zeer divers.

Spreken de werkzaamheden jou aan en ben je net zo enthousiast als ik? Solliciteer direct via de button, dan neem ik contact met je op!

Wat we van je vragen

  • MBO BBL 3 Technische richting (bijvoorbeeld metaaltechniek)
  • Ervaring met het frezen / verspanen van complexe materialen
  • Je kunt CAD / CAM programmeren of wilt dit leren

Wat we bieden

Wij weten dat jouw inzet bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer zich goed op zijn plek voelt bij ons. Een goede balans tussen werk en prive vinden wij belangrijk. Daarbij bieden wij het volgende aan:

  • Uitstekend salaris;
  • Uitzicht op vast contract;
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen in jouw vakgebied;
  • Vakantiedagen (met de mogelijkheid om tijd voor tijd te sparen);
  • Begeleiding om jouw persoonlijke doelen te behalen. Successen vieren we samen!

Kom jij team Jackling versterken of wil je meer weten over de functie?
App of bel me op 06-19 01 35 70.

Ik ben Erik Mulder. Neem gerust contact met mij op via onderstaande gegevens.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pedagogisch Medewerker Peutergroep Texelstraat

CompaNanny, Amstelveen, Noord-Holland
5 dagen geleden
Pedagogisch Medewerker Vind jij werken met kinderen het allerleukste en heb jij een gekwalificeerde opleiding afgerond waarmee je mag werken in de kinderopvang? Dan zoeken wij jou! CompaNanny heeft de vacature Pedagogisch Medewerker in Amstelveen openstaan. Als Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny zie je niet alleen de kinderen groeien, maar krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit...
CompaNanny

Commerciële Binnendienst Hypotheken

Zuiver Recruitment, Amstelveen, Noord-Holland
€ 2.250 per maand
5 dagen geleden
Bedrijfsprofiel De klanten kunnen terecht bij vier kantoren in Amsterdam en Amstelveen. Samen streven ze ernaar de meest klantvriendelijke financiële dienstverlener van Nederland te worden. Dankzij goede samenwerkingen en een trouw klantenbestand blijven nieuwe klanten ze steeds weer vinden. Functieprofiel Jouw nieuwe baan in de wereld van hypotheken! Ben je op zoek naar een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid en...
Zuiver Recruitment

Business Development Manager

BDO, Amstelveen, Noord-Holland
1 week geleden
Bedrijfsomschrijving In deze nieuwe functie ben jij als Business Development Manager [regio Noord-West] ons externe visitekaartje. Je signaleert kansen in deze voor jou bekende markt en weet de diverse expertises en BDO-diensten op een doelgerichte manier bij je relaties bespreekbaar te maken. Je initieert klantcontact, maakt makkelijk verbinding, weet interesse/vertrouwen te wekken en bouwt aan waardevolle lange termijn relaties (met...
BDO